Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Poetic Borderline tokot nezte mar valaki? Eddig ez tünik a legnormalisabb toknak One-hoz. Atmosphere sem rossz, de ha mar fem a hatlap, kar lenne eltakarni..
Ara sem olyan rossz szerintem.
-
dani3l
őstag
Hat ez tenyleg eleg elszomorito..
Bar Desiren is csak custom rommal van trackpadra ebredes, azert meg remenykedem, hogy valamelyik fözött romban ehhez is kiagyalnak valamit.
Nekem ez a kapacitiv gombos szeria eddig kimaradt, igy nem tudom, mas teloknal sikerült-e esetleg valahogy megoldani, de mindegy, majd meglatjuk, csak ezert akkor se fogok Samsungot venni.. -
dani3l
őstag
Ezeknel a (kapacitiv gombbal rendelkezö) teloknal föl lehet kelteni valahogy valamelyik gombbal a telefont, vagy itt mar tenyleg csak a power gomb marad? Desiremen miota megvan kb, mindig a trackpaddal ebresztem föl, sokkal kenyelmesebb, van ezeknel valami mod erre? Dupla kattintas, vagy valami? Ekkora meretben mar egyebkent is kenyelmetlenebba fölsö gombot böködni, remelem van valami megoldas, ha mar a Samu meg tudja oldani..
-
dani3l
őstag
Ez eleg szubjektiv, en szemely szerint pl nagyon örülök, hogy 4,7 lett es nem 5..
Fogyasztas erdekes lesz majd, engem is nagyon erdekel, mivel elvileg az Octa lenyege az energiagazdalkodas, de ezt ugye minden többmagos socnal megmagyarazzak, szoval majd hiszem, ha latom..
Ha meg veletlenül a Qualcommos verzio lesz nalunk, akkor sztem kb ugyan annyi lehet az üzemidö, mivel azt a +200 mAh-t el is viszi a nagyobb kijelzö siman..
No meg mi lesz a verpistikekkel akkor, ha nem lehet majd villogni a 8 maggal, csak egy "szar" 4 magost fognak kapni? -
-
dani3l
őstag
Az a baj, ahogy korabban mar valamelyik külföldi oldalon irtak, hogy ez is olyan, mint a One S volt, hogy a fekete marha könnyen kopik/karcolodik.
Mondjuk szerencsere nekem a szürke egyebkent is jobban tetszik.batai15: ez is olyan, mint az auto, vilagosabb (föleg feher) kocsin sokkal ütösebb egy sötetitett üveg, mint egy feketen.. Itt is nagyon egybeolvadna akkor minden, ezüstben sokkal elegansabb.
-
dani3l
őstag
válasz
Spark_777 #515 üzenetére
Teljesen egyetertek. Ezen a szinten szerintem a teljesitmenykülönbseg annyira minimalis, hogy mar csak az anyagminöseg vagy az apro extraknak van igazan döntö szerepe. Elöbbiben szerintem egyertelmüen a HTC, utobbiban meg a Samsung nyujt többet, kerdes kinek mi a fontosabb. Nekem szemely szerint az anyagminöseg es egyatlalan nem izgatnak a Samu szamomra haszontalan extra feature-jei..
Csak sajnos sokan leragadnak a szamoknal es csak azt latjak, hogy 4 vs 8 meg meg a 4 vs 13 megapixel..Ha eleg tökös lenne a HTC, belöhetne egy 60-80 euroval az S4 ala az arat, tuti sokan vinnek. Mondjuk ehhez nem artana mar arusitani is. Bar ha jobban belegondolok, a Samu is megteheti, hogy olcsobban adja, mar csakazert is alapon, nehogy a konkurencia olcsobb legyen, ök meg gond nelkül benyelik a veszteseget..
-
dani3l
őstag
válasz
Spark_777 #508 üzenetére
Ha majust mondanak se sokkal jobb.. Illett volna nekik azert 1-2 honappal a Samsung elött kidobni a telefont, lehet kicsit nagyobb nyeresegük lett volna. Ha egy idöben jönnek, vagy ne adj isten meg egy kicsit csusznak is egyes regiokban es a Samu utan jelennek meg, akkor ez is csak egy ujabb tetel lesz az "ezek vittek csödbe a HTC-t" listan..
Szerencsetleneknel valami geb.sz mindig van az uj telefonok körül..
Szerk.: Persze vannak akik tudatosan vasarolnak es akkor is megvarjak a HTC-t, ha mondjuk a Samu elöbb jön, ha az kell nekik, de az emberek nagy reszenek tökmindegy.. -
dani3l
őstag
Köszi a linket.
Amazonon neztem, meg meg valahol, mar nem tudom, csak azert neztem ott, mert ahonnan rendelnem majd a telefont, ott egyelöre nincs fönt (galaxy s4 pedig mar igen.. :/ ), igy csak rapillantottam gyorsan.
Ezek szerint akkor van remeny, hogy ertelmes ara lesz, mire lesz..Bar egyelöre meg mindig nem jutok dülöre Z10 vs One kerdesben, de jelen allas szerint lehet a One lesz a befuto.. Egyreszt egyre több negativ kritika kerül elö a BB-röl, masreszt aluminiumfetisem van es egy ilyen HTC-re varok 3 eve..
-
dani3l
őstag
Azt neztem egyebkent en is amikor neztem a tesztvideot, hogy a fekete menühatternel szinte teljesen egybeolbad a kerettel..
Lassan mar az egyetlen elönye is eltünik az amolednek..
Na jo, azert fekete hatternel az meg mindig kevesebbet fogyaszt, de mostmar nem lehet indok, hogy csak annal van FEKETE..
Szerk.: Engem ezek a szolgaltatoi akciok most nem erintenek.. Mondjuk van mas "akcio" de egyelöre akkoris sokallom ezt az arat..
Plane furcsallom, hogy expansysnal pl ~190k elörendelesben, ami 100 euroval olcsobb, mint nalunk.. Persze könnyen lehet, hogy joval dragabb lesz, mire megerkezik. -
dani3l
őstag
Es nem ez az elsö eset szerintem, csak sajnos a Samsung marketingje ellen nem sok eselyük van..
Pedig dizajn teren egyertelmüen jobb, anyagminöseg szintugy, hw ha nem is jobb, de szerintem nem is rosszabb semmivel - a gyakorlatban.. - csak hat ez nem fog a csapbol folyni. Mondjuk most talan kicsit jobban ragyurtak a reklamra, focimeccseken is eleg szepen feszitenek a HTC One feliratok, kerdes, hogy eleg lesz-e, hogy fölkeltse az erdeklödest.. Na meg ha föl is kelti, marha nagy negativum, hogy nem tudnak eleget szallitani..Kivancsi leszek, hogy alakul az ara, ha mar tenylegesen elerhetö lesz normalisan, mert a mostani 730 euros arat nalunk rohadt soknak erzem.. 600-650-nel nem szabadna többe kerülnie.. Remelem ez csak a hiany miatti szerencsetlen arazas es nehany heten belül normalizalodik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest