- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Hat ez tenyleg eleg elszomorito..
Bar Desiren is csak custom rommal van trackpadra ebredes, azert meg remenykedem, hogy valamelyik fözött romban ehhez is kiagyalnak valamit.
Nekem ez a kapacitiv gombos szeria eddig kimaradt, igy nem tudom, mas teloknal sikerült-e esetleg valahogy megoldani, de mindegy, majd meglatjuk, csak ezert akkor se fogok Samsungot venni.. -
Az eddigi HTC kamerákhoz képest bőven
Igazából én jobbat sosem várok egy mobilos kamerától, arra veszek céleszközt. Viszont azért valamennyire érthető, hogy páran csalódottak, mert többet vártak. Ez van, ettől még szvsz a One a mostani droidos telefonok közt a legjobb. Ami a teszt topikjában megy, az viszont borzalom néha..
-
ferob
őstag
Kár, hogy ezt is hagyták, ahogy volt, mert pontosan ilyen a One X esetében is.
Reméljük, azért lassan eljutnak a HTC-nél arra a pontra, hogy egy, a legapróbb részletekig testreszabható rendszerrel állnak elő, ha már ennyire átdolgozzák az egész Sense-t és nagy sikereket akarnak elérni.
-
ferob
őstag
Engem leginkább az érdekelne még, amiről viszont nem szólnak a tesztek és sehol se lehet róla olvasni, valamint Kindék se válaszolnak rá, hiába kérdeztem, hogy az értesítő LED ugyanúgy abbahagyja-e a villogást 5 perc után, mint a One X esetében, ha az ember addig nem nézi meg, hogy milyen esemény történt vagy itt végre ezt az időt kitolták, esetleg állíthatóvá tették-e?
Valamint még az is érdekelne, hogy SMS érkezésekor még a One esetében is csak az értesítő LED kezd el villogni és a kijelző be se kapcsol, mint a One X-nél vagy végre ezen is változtattak?
Mert némított telefonnál egy megbeszélés közben pl. észre sem veszi az ember, főleg ha 5 perc után már az értesítő LED sem villog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest