Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
kihangositva probaltam, fulest meg ki se bontottam, meg a toltot sem N7 toltojerol tolom a kakaot.
Xaels: melegedest nem tudom igy megitelni. Szobaban kb 20C van, a ket klipp max 9-10perc volt, gyors egymasutanban, olyan kezmeleg, langyosviz kategoria igy a talpas saccograf szerint...kb mint a Sensation volt valami combosabb 3D-s jatek utan.
Kepet mindjart lovok erkelyrol, csak most ennem kell, mert leesett a cukker
-
FragMaster
addikt
Befutott a gsmarenáé is: Samsung Galaxy S4 vs. HTC One: Army of two
-
Xaels
félisten
A videózás az eszméletlen jó és nem torzul a hang komoly terhelésnél sem. Akoska videóit is követem és lehet, hogy nem olyan hangos a felvétel mint a Samsung-nál de nem hiszem, hogy rosszabb lenne a minősége, sőt... Tuti nem frissítettek fotó előtt. Egy ilyen írást nem hiszem, hogy 1-2 óra alatt dobnak össze. GSMArena azt írta újratesztelik a kamerát majd.
Jó hír, hogy az érdeklődés nem nagyon lankad [link]
-
Xaels
félisten
Kicsit Samsung szájíze van. Nincs esti fotó, filmnél nem emelik ki a stereo hangszórót előnyként. A legtöbb helyen panaszkodtak az S4-re folyamatosság tekintetében és egy csomó Youtube videón szaggat, itt erről szó sincs. A kamerára visszatérve kiemeli, hogy többet tud a szoftver az S4-nél, de nem tér ki mire gondol. Az meg egy vicc, hogy a TW a legjobb Androidos UI lenne...
Nem mondom vannak előnyei az S4-nek, de...
-
Xaels
félisten
Ez a kamera kettős mércét állít. Itt is megjelenik a pro részen a gyenge fényviszonyok közötti teljesítménye miatt, viszont a "kicsi" felbontás miatt elkaszálják. Amúgy azért érdekes ez a Pocketnow teszt mert eddig csak itt olvastam olyat, hogy alulszaturált képeket csinál. A legtöbb tesztben azt mondják jó a dinamikája. A videó felvétel egyedülállóan jó lett ennek ellenére.
Amúgy én kicsit azt érzem, hogy némi hitetlenkedés is van benne, hogy lehúzzák. Amolyan "a HTC nem lehet jobb kamerában"... Majd a saját kezemben megtapasztalom.
-
Spark_777
tag
Igen,az tény hogy a kijelző színei tényleg nem a legjobbak,nekem inkább kicsit fakónak tűntek,és ezt nem egy Galaxy féle Amoled kijelzőhöz hasonlítom.A sebességgel viszont nem voltak gondjaim,de ez még egy majdnem új darab volt,tehát alig volt belakva.Azt tudom hogy idegbajt kapnék tőle,mert minden kézbevétel után pucolgathatnám az egész telefont
-
batai15
félisten
-
dani3l
őstag
Azt neztem egyebkent en is amikor neztem a tesztvideot, hogy a fekete menühatternel szinte teljesen egybeolbad a kerettel..
Lassan mar az egyetlen elönye is eltünik az amolednek..
Na jo, azert fekete hatternel az meg mindig kevesebbet fogyaszt, de mostmar nem lehet indok, hogy csak annal van FEKETE..
Szerk.: Engem ezek a szolgaltatoi akciok most nem erintenek.. Mondjuk van mas "akcio" de egyelöre akkoris sokallom ezt az arat..
Plane furcsallom, hogy expansysnal pl ~190k elörendelesben, ami 100 euroval olcsobb, mint nalunk.. Persze könnyen lehet, hogy joval dragabb lesz, mire megerkezik. -
dani3l
őstag
Es nem ez az elsö eset szerintem, csak sajnos a Samsung marketingje ellen nem sok eselyük van..
Pedig dizajn teren egyertelmüen jobb, anyagminöseg szintugy, hw ha nem is jobb, de szerintem nem is rosszabb semmivel - a gyakorlatban.. - csak hat ez nem fog a csapbol folyni. Mondjuk most talan kicsit jobban ragyurtak a reklamra, focimeccseken is eleg szepen feszitenek a HTC One feliratok, kerdes, hogy eleg lesz-e, hogy fölkeltse az erdeklödest.. Na meg ha föl is kelti, marha nagy negativum, hogy nem tudnak eleget szallitani..Kivancsi leszek, hogy alakul az ara, ha mar tenylegesen elerhetö lesz normalisan, mert a mostani 730 euros arat nalunk rohadt soknak erzem.. 600-650-nel nem szabadna többe kerülnie.. Remelem ez csak a hiany miatti szerencsetlen arazas es nehany heten belül normalizalodik..
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Szerencsés, várjuk a többi videót majd.
"I had the HTC One with me during my hands on time, and the difference is like night and day. For starters, the One is noticeably faster in every context. When flicking between screens, opening apps, and taking photos there was clear lag on the Galaxy S IV, whereas everything was almost instantaneous on the One. To be fair, this wasn't the final production version of the S IV, and who knows which processor was in the model I had. There's a chance it'll be faster at launch." - Érdekes a Gizmodo állítja ezt
[link]
De vannak itt még érdekes kijelentések: [link] idézetek és linkek is vannak
-
Xaels
félisten
Szerintem itt az elvárásokon is múlik. Akik azt hitték ez egy minden téren 13mpx verő csúcstechnológia lesz azok pofára esnek. Rossz fényviszonyok között viszont jól szerepel.
Közben beesett a Slashgear teszt is: [link]
"That’s notwithstanding the fact that HTC’s phone looks better, is built better, takes generally better photos, and has arguably better software than the Galaxy S III; we’ll have to wait and see how it holds up to the new Galaxy, but Samsung will need to pull out all the stops if it hopes to even get close to rivalling the One for its perfect quality feel."Gsmarena is megkapta a saját példányát pár napon belül ők is publikálják.
-
Red@Arc
tag
Ezen a lengyel nyelvű teszten, valahol középtájon írnak az akkuról.
Crome fordítás:
"Az akkumulátor élettartama
A kapott eredmények szerint a HTC egyik kell számítani a jobbak. Munkánk során vizsgálatokat, a smartphone áll egész nap intenzív munka - videó, képek, filmezés, zenehallgatás és teljesítmény tesztelés. By extrapoláció, azt mondhatjuk, hogy az akkumulátor HTC One egy mérsékeltebb felhasználása az okostelefon elég, még két napig amelyet megerősített a további két nap tesztelés. Ez a sok? Nehéz kapcsolódnak hozzánk, hiszen ez az első okostelefon, Full HD képernyő, amelyhez teszt, de összehasonlítva termékekkel felszerelt HD képernyő, az eredményt kell kezelni a tekintetben.Alaptechnológiák BeatsAudio video lejátszás nem befolyásolja az idő smartphone. Rozładowywał akkumulátor múlva 6 óra és 15 perc Full HD videó lejátszás. SD anyag, a mi esetünkben, a videó minősége DVD is játszott akár 7 óra és 20 perc. Átlagos ideje az intenzív szörfözés az interneten keresztül, Wi-Fi hasonló volt, és elérte a 7 óra és 25 perc. Becsültük Készenléti idő vezeték nélküli kommunikáció tiltva, és lehetővé tette a optimalizálása energiafogyasztás mintegy 12,5 nap.
Video: 6-8 óra.
Internet: 7 óra. 15 min.
Beszélgetési idő: kb 18 óra.
Készenléti mód (Wi-Fi kompatibilis): 7 nap
Készenlét: 12,5 nap"Eléggé zagyva a fordítás, de szerintem a lényeg kihámozható.
Szerk.: A fényképeket is érdemes megnézni!!
-
Red@Arc
tag
Elolvastam, szerintem túl szubjektívre sikeredett. Olyan "hibákat" rónak fel, amelyek már szinte kötözködésnek számítanak: pl. a stock android felület jobb a Sense-nél, a BlinkFeed nekik egyenlő a W8 csempével (egy szaklap, hogy lehet ennyire stupid?). A kamerát lehúzták a végértékelésben, bár érthetetlen módon a kamerát tárgyaló részben meg dicsérték. Az akku kb. 10 órát bírt ki (tweet, net, email), emiatt szintén lepontozták. Összességében vegyes érzéseim vannak a teszttel kapcsolatban, és nem a telefonnal van bajom. Nekem így is KELL!
Itt egy másik teszt!
-
Danny750
őstag
Japánban a Z ips kijelző-t kapott...
A tft-s Z is bőven vállalható, mèg iphone5 tulajoknak is tetszett....+nemsokára lehet kalibrálni a kijelzőt is!
Kinek mi a fontos? ONE is kiváló készülék, valamivel erősebb hardverrel, kisebb de szebb kijelzővel, viszont a Z-nek is vannak pozitívabb tulajdonságai pl: bővíthető, ips 57....
Mindezek ellenére kíváncsi vagyok hogyan teljesít majd a tesztekben!
Sajna a kamera nem hozza a várt eredményeket az eddigi tesztképeken... -
Xaels
félisten
"Display
The HTC One goes for a 4.7" screen, instead of 5", which is the current standard for 1080p screen phones. That makes its screen 12% smaller than the 5" models, while increasing the pixel density from 441ppi to 469ppi. The increase in sharpness is not noticeable as 441ppi is already beyond the limit of the human eye.The HTC One has a beautiful screen
The 300+ ppi screens of last year's flagships are pretty close to the limit, but the update to 400+ ppi isn't about individual pixels - even though it's pretty hard to see jagged edges on them, the 400+ ppi screens just look smoother. It's a subtle difference, but it's there. The difference between 441ppi and 469ppi on the other hand is not noticeable.
But there's more to the Super LCD3 screen on the One. HTC have been putting out some excellent screens recently and this one isn't an exception. The viewing angles are great, there's no shift in colors and only a slight contrast shift at extreme angles.Checking the viewing angles of the HTC One
The screen is laminated too, meaning the individual layers of the screen fit as closely as possible, bringing the image as close as possible to the outer surface of the glass.
We put the HTC One side by side with the Samsung Galaxy S III. The Super AMOLED wins out in terms of contrast and color saturation (those are the typical advantages of the tech), but the HTC One screen is close behind it and it's excellent for an LCD unit.
It is more reflective than the S III screen, however. It's also not the brightest screen around, but sunlight legibility is still very good."Mivel még nincs nagyon komoly teszt, meg amit leírnak a gsmarena-s srácok az egyértelmű és korrekt. Vedd a One X kijelzőjét ami az egyik legjobb a piacon, szorozd fel a pixelek számát és megkapjuk az SLCD3-at. Bár gondolom technológiailag is finomítottak rajta, lehet kevesebbet fogyaszt bár ezt majd a tesztek alátámasztják.
-
bloomberg
tag
Újabb esélyes a "következő telefonom" cím elnyerésére
Nem vagyok túl határozott: kicsi kijelző, vagy nagy, és wp, vagy droid.
Decemberig még van időm gondolkodni, meg lesz még pár esélyes, de ez nekem nagyon tetszik, á'lá cuzámmen
Tudom, más meg irigyli a problémáimat
Aztán lehet, megvárom míg kileheli a lelkét a mostani telóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest