- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
elvileg ugye ha alacsony iso-t valasztasz, akkor a gep csokkenti a zaridot, hogy kompenzalja. MIndjart kimegyek az erkelyre, csinalok ugyanarrol tobb ISO ertekes kepet is, bar ha az ISO-t novelem, jon a zaj. Nem vagyok profi fotos, haladonak is csak joindulattal mondanam magam, de a 3 ev alatt, amiota megvan a D5000 elegsok alap dolgot megtanultam, amit mar ertek is, nem csak vissza tudom mondani.
5-10perc, es jovok a kepekkel - Flicrk-re teszem egybol, es elore bocs az unalmas erkelysorozatert
-
Balinov
titán
Persze, mumk1. Erre gondoltal?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
szia ferob: igen, leprobaztam, kuldtem magamnak egy websms-t, zold led villogott kb pontosan 5 percig, utana nem.
masodik kerdesed is le tudtam tesztelni, kijelzo nem kapcsol be uzenet erkezesekor, csak a led villog zolden. A led ertesitest meg csak ugy tudod allitani, hogy esemenyt tudsz hozzarendelni, de idotartamot nem tudsz allitani.
Konkretan igy nez ki az a menu:
Xaels: persze, erre gondoltal?
bocsanat a kepek ilyen formatumu linkeleseert. PH! kepup muxik, de nem tudom beilleszteni, sem linkelni, sem a linket Kep-kent beszurni, masnak is zakkan a PH!?
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Balinov
titán
HTC Watch: meglepo, de elerheto. Kliens kb okes, a kinalat sem tunik rossznak, ahoz kepest, hogy kb most indult. Legolcsobb kolcsonzes viszont draga, 2,49€, de az "ertelmesebb" filmeket 4€ korul lehet kolcsonozni, 10+€-ert meg megvenni.
Minoseg sztem klafa: Total Recall, Dark Knight Rises trailert neztem meg, teljesen fasza minoseg -
Balinov
titán
direkt nem neztem csak 1-2-t, nehogy lelojek itt nekem a poent.
Par ejszakai kep. csontsotetet nem tudok a belvaros legkozepeben produkalni, csak ennyire futotta ma. Kameraban semmit nem allitottam, csak Night mod
csak az osszehasonlitas vegett ez egy hasonloan borus idoben keszult kep, ugyanonnet. A HOS-szel.
Vvan meg min javitaniuk a kameraszoftverrel,na
Bar lehet egy kis beallitassal el lehet mozdulni errol a pontrol felfele
-
Balinov
titán
erdekes, Tesztben az applist egy sorban 4 ikont mutat, nalam viszont csak 3-at..
-
Balinov
titán
Fo kamera, pano mod
bocs, dropbox szivat, itt a public link a pano kephez
Tudtam, hogy nem egy DSLR, de azert valamivel tobbre szamitottam, szvsz One S-nek is van ilyen kameraja.
-
Balinov
titán
kihangositva probaltam, fulest meg ki se bontottam, meg a toltot sem N7 toltojerol tolom a kakaot.
Xaels: melegedest nem tudom igy megitelni. Szobaban kb 20C van, a ket klipp max 9-10perc volt, gyors egymasutanban, olyan kezmeleg, langyosviz kategoria igy a talpas saccograf szerint...kb mint a Sensation volt valami combosabb 3D-s jatek utan.
Kepet mindjart lovok erkelyrol, csak most ennem kell, mert leesett a cukker
-
Balinov
titán
szerencsem volt. Mar tegnap bementem, mondtak is, hogy megerkezett raktarra, de nem vetelezhetik be, csak ma reggeltol (ma volt a hivatalos launch itt). meg ebedszunetig sem birtam ki, kiugrottam a boltba melobol nyitasra.
sw-t azonnal neztem, ahogy beadtam a g accountot, de azt mondja, nincs frissebb. Perpillanat ez a helyzet
Boomsound-ot most probalom. Megmondom oszinten, nem vagyok egy whitefulu, ONE S-t/Sensation-t is egy ugyanolyan 25€-s JVC fulessel hallgatom, de most random 2 szamot meghallgattam direktben full hangeron a YT-rol (Faithless Insomnia, meg Ashley W - Faces). Nincs (vagy legalabbis en nem hallok) torzitas. Ilyet telefontol nem hallottam, a Nexus 7 nem szol igy
. Soot, meg merem kockaztatni, hogy asszonykam Pavilion Dv6-ja sem szol ilyen szepen, pedig abban is BeatsAudio van. MP3/FLAC proba meg hatra van, majd 7vegen jobban belakom (ha kibirom addig), asszonyka ugyis dolgozik vegig.
Par tesztkepet lojek?
Ja, picit melegszik a hatlap FHD YT klippnezes utan
-
Balinov
titán
Azt mar le sem merem irni, mennyibe fajt elhozni.
Amugy itt rohadt keveset kaptak. Meteor + eMobile (ugyanaz a tulaj) kapott az elado szerint alig 1000db-ot...ok konkretan 3db-ot...belvarosi frekventalt boltban kerdeztem, ok 20db-ot kaptak.
Amugy gyarilag kartyafuggetlen. HTC__001 CID
-
Balinov
titán
de, de Sense-n szocializalodtam androidugyileg, pont igy akarnam, de a tobboldalnyi fb feed, amit kirak a kijelzore csak gordul tovabb, ha barmelyikre ratapizok hossszan, nem jon elo a szokasos jobbfelso sarkos remove feature
ha meg a personalize-> customize home screen-nel vagyok (gyanitom itt kene lennie) akkor elojon az set as homet/remove feature a felso savban, de nem engedi rahuzni az egesz FB fosast a Remove-ra
-
Balinov
titán
Nem jovok ra, hogy lehet a home screen-rol (miert csak 3 oldalnyi lehet?) az FB newsfeedet eltavolitani? customize home screen-nel csak hozzadni tudok widget-et, levenni nem
szerk: kicsit atfogalmaztam
-
Balinov
titán
Sziaszto, kerestem, de nem talaltam, hogy milyen fulessel erkezik majd? Beats lesz ehez vagy valami sztandard szutyadek? HOS-hoz is igertek a Beats-t, de aztan a kereskedelmi valtozatbol kisoherkodtak, ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest