- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
GSMArena akkutesztjén jobban teljesített a One mint anno a SGS3
Nem sokkal de jobban. Angolok, Németek ezen a héten megkapják. A többieket Április végéig ígérték, de ugye a beszállítóktól is függ.
-
Xaels
félisten
Egyszerű. Nem kell betonnal ütköztetni a telefont. Amúgy szerintem a legritkább esetben ér földet pont az oldalával egy telefon. Sokkal jellemzőbb, hogy a sarkát csapja oda. Azt megint csak kétlem, hogy horpadni fog a One. Persze nem fogja nyom nélkül megúszni ha betonra esik, de azt szinte semmi sem kerüli el.
-
Poplacsek
senior tag
Ha lenne is benne, én akkor a widgetsoid-ot használnám erre a célra...
-
dani3l
őstag
Ez eleg szubjektiv, en szemely szerint pl nagyon örülök, hogy 4,7 lett es nem 5..
Fogyasztas erdekes lesz majd, engem is nagyon erdekel, mivel elvileg az Octa lenyege az energiagazdalkodas, de ezt ugye minden többmagos socnal megmagyarazzak, szoval majd hiszem, ha latom..
Ha meg veletlenül a Qualcommos verzio lesz nalunk, akkor sztem kb ugyan annyi lehet az üzemidö, mivel azt a +200 mAh-t el is viszi a nagyobb kijelzö siman..
No meg mi lesz a verpistikekkel akkor, ha nem lehet majd villogni a 8 maggal, csak egy "szar" 4 magost fognak kapni? -
Xaels
félisten
Kijelzőben még az S3-nál is kisebb 0,1"-el
Akku időről vegyesek a tesztek. Van ahol keveslik van ahol jónak mondják. Ahány ember annyi szokás.
ROOT szokott lenni és főzött ROM-okból is van választék, igaz nem akkora mint a Samsungnál. Viszont a bootloader zártsága miatt nehezebb a ROMolás.
Mivel hivatalosan nem tudjuk még, hogy idehaza melyik S4 variáns lesz kapható így teljesen pontos összehasonlítást nem tudunk.
Legszembetűnőbb különbségek:
- Kamera: 4Mpx-es (Ultrapixel), OIS-os kamera a HTC-ben szemben a 13Mpx-essel. Majd a végleges tesztekben kiderül milyen képet fest a kettő. Egyelőre az a felállás, hogy nappal jó fényviszonyok esetén egyértelműen részletgazdagabb a 13Mpx viszont valószínűsíthető, hogy rossz fényviszonyok esetén a HTC lesz a nyerő.
- Hangeszközök: A HTC-ben hardveresen erősítettek a sztereó hangszórók és különleges mikrofonokat alkalmaztak, hogy a legextrémebb körülmények között is jó legyen a felvétel minősége. S4-ben passz, hogy milyen hangchip lesz. Majd a végeleges tesztekben kiderül.
- HTC 32GB/64GB beépített tárhely ami nem bővíthető szemben a 16GB-val ami igen.
- 2300mAh-ás beépített akku a 2500mAh-ás cserélhetővel szemben.
- SLCD3 vs. AMOLED ez mindenkinél egyéni preferancia.Személy véleményem szerint nem lesz észrevehető az Octa és a Snapdragon600 között a különbség, ha jól optimalizálnak. Egyelőre a bemutatott S4 nem volt annyira folyékony mint a One, legalább is pár teszt/bemutató ezt állítja.
-
lcee79
addikt
Én nem akartam vitázni egy pillanatra sem, csak kérdeztem,
de mindent leírtál csak azt nem, hogy meddig bírja
így most nem tudtam meg...218: Nekem mindenben jobbnak tűnik. De hogy nem menjek tovább kinézet
aztán nekem továbbra is bejön a sense, ezt az 5-ös elég sok újdonságot hozott. És úgy a hardver mindenestül.
És ha bejönnek azok amiket az interneten látni, akkor a kisebb tudású modellek nem ilyen dizájnnal rendelkeznek majd, így azok már számításba sem jönnek. -
GeryFlash
veterán
Hát nekem olykor bírja az Se live with walkman mobilom 3 napig, úgy, hogy ebből napi fél-háromnegyed óra netezés, napi 10 perc telefon és egy pici (3nap alatt fél óra) játék, mindezt egy szaros 1300m-ahs akksival, ami még ekkora felbontásnál is röhej... Nincs semmi titok, csak a mobilnetet egy percre se szabad bekapcsolva hagyni, amikor nem használod
-
lcee79
addikt
Mennyit használtad a HOX-ot?
Eleinte nem volt valami fényes az akksi idő, de a 4.0.4-es android után javult sokat, aztán a jellybean-es frissítés után is sokat javult kevés használattal 36 óra után volt ma reggel 66%-on.
Rekordom 3 és fél nap volt, de akkor főleg telefonáltam vele, éjjel 0%-ot merül...De wifivel, max fényerővel, szinkronizálással, játékkal, akármelyik telefont lemerítem neked 3-4 óra alatt
S3 sem bírhat sokkal többet... Mennyit bír neked?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest