- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
Érdekes adatra leletem a német chip oldalán.Közvélemény kutatást tartanak hogy jelen pillanatban ki melyik telefont választaná az adott paraméterek alapján,úgy hogy még meg sem foghatta az adott készüléket.
Adott egy HTC ONE,egy S4,és egy egyik sem válasz lehetőség. Az S4 eddig 6542 szavazatot,a ONE pedig közel 17.000-et kapott.Amennyiben ezek az adatok valósak,joggal várhat el nagyobb sikereket a HTC. -
Spark_777
tag
Igen,az tény hogy a kijelző színei tényleg nem a legjobbak,nekem inkább kicsit fakónak tűntek,és ezt nem egy Galaxy féle Amoled kijelzőhöz hasonlítom.A sebességgel viszont nem voltak gondjaim,de ez még egy majdnem új darab volt,tehát alig volt belakva.Azt tudom hogy idegbajt kapnék tőle,mert minden kézbevétel után pucolgathatnám az egész telefont
-
Spark_777
tag
Tegnap volt szerencsém egy Sony Experia Z-hez,és mit mondjak nem győzött meg igazán.A mérete már nekem sem kényelmes,pedig nem vagyok kis ember,egyszerűen egy kézzel majd nemhogy kezelhetetlen volt.Az újlenyomatokat becsülettel gyűjtötte,főleg a hátlap lett igen látványosan foltos.A sebesség,és a kijelző viszont teljesen rendben van,de most már biztos hogy a One 4,7 collja a felső határ amit szerintem még kényelmesen tudnék kezelni.
-
Spark_777
tag
Én Sennheiser CX 300-II Precision-t használok,az én zenei stílusomnak ez felel meg a legjobban.Nagyon szép mélyek,és tiszta magas hangok jellemzik,de egyértelműen a basszus kiemelésére lettek tervezve,és még az ára sem vészes.
-
Spark_777
tag
Ebből Május lesz
-
Spark_777
tag
Ez így igaz,mindig is úttörő szerepet játszottak,csak sajnos sosem volt meg az az anyagi hátterük mint a nagyoknak.Azt viszont nem lehet tőlük elvitatni amit eddig letettek az asztalra...Mindig is kilógtak a sorból,amit igazán nem bánok.Van az a réteg aki igényt tart az egyedi,jó minőségű termékekre,de mint nagy általánosságban a mennyiséget mindig a nagy gyártók értékesítik,és ez nem csak a telefonoknál van így...Úgy ahogy a Sennheiser nem mond mindenkinek valamit, úgy a HTC sem mindenki által ismert márka.
-
Spark_777
tag
válasz
BroCreSt #514 üzenetére
Ezt a témát már rég nem csak a specifikációk viszik előbbre,hisz a valóságban te nagyon keveset veszel észre abból a különbségből ami mondjuk papíron olyan sokatmondó.Rengeteg telefonom volt,műanyag és fém is,és most már egyszerűen nem vagyok hajlandó az anyagminőségben kompromisszumokat kötni,így már csak a fém,vagy a részben fém jöhet szóba...lehet az akár űrtechnika.Nem vagyok Samu ellenes,jelenleg is egy U900 Soul-t (Fém) használok munkában,de tény hogy az anyagminőséget nagyon lecsavarták.Kiábrándító ha a kezedbe veszed.Drukkolok a HTC-nek hogy talpra álljon,de tartok tőle hogy nem minden esetben válik be a fejjel a falnak taktika...
-
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #511 üzenetére
Ott a pont
-
Spark_777
tag
Ez a kamera mindig is sarkalatos pont volt,bár szerintem túl nagy hangsúlyt fektetnek rá egyesek.Megértem hogy kell az innováció,de szerintem senki nem verte volna a földbe a fejét ha egy sima,finomított 8 mpixeles egység kerül a hátába.Ezen felül,szerintem Európában jóval nagyobb piaca van ennek a készüléknek mint az USA-ban,csak sajnos tényleg bekövetkezik az amit sokan jósolnak,megjelenik az S4,és még többet veszit a HTC mint a késés miatt amúgy is.
-
Spark_777
tag
válasz
BroCreSt #507 üzenetére
Én most sokkot kaptam ezzel az április 30-al....Nevetséges hogy miképpen lehet elszúrni egy piaci bevezetést.
Anno kezdték volna azzal hogy május elején kap Európa,és semmi gond,de ők benyögték ezt a márc.15-öt,és akárhogy is nézzük,ez kemény másfél hónap csúszás...nevetséges -
Spark_777
tag
Valaki aki rendelt esetleg az expansys-nál kapott már valami érdemleges infót,hogy mikorra is kaphatja meg a telefonját?
-
Spark_777
tag
válasz
illusion1112 #500 üzenetére
Szerintem Kb 8000 Ft pluszt...Amúgy most jelentették be hogy előreláthatólag április végére csúszik a közép európai szállítás,így a speedshopnál is április 30 a mostani szállítási határidő.Megkérdeztem őket,és azt mondták hogy a gyártó apró szállítási csúszásra,és a nagyobb piacok kiszolgálása végett döntött így.Ennyit rólunk...
-
Spark_777
tag
Expansys-nál megint csúsztatnak 2 hetet,várható érkezés 04.13...Kész csoda lesz ha a Speed tudja tartani a dátumot.
-
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #462 üzenetére
Jogos,nem vettem figyelembe hogy melyik hozászolásomra válaszoltál.Én kérek elnézést
De azért magas lóról nem beszélnék...csak kicsit elfogult vagyok
-
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #459 üzenetére
Hm,nem látom az üzenetemben hogy megemlítettem volna a Samsungot,tehát akkor ez a te okfejtésed
-
Spark_777
tag
A kamerára visszatérve,sosem értettem ezt a megapixel hajhászást...13 Mpixel,egy telefonban,ekkora szenzorral,nem tudom mit vár mindenki ezektől a telóktól. Alap képek készítésére tökéletes,arra hogy megoszd az adott pillanatokat (facebook),de aki élete tényleg maghatározó eseményeire is csak egy telefont használ fényképezésre,az elég nagy bajban van.Ott van eleve a közelítés lehetősége,ami ugyebár a legtöbb ilyen kütyüben csak digitálisan megoldható,és mint tudjuk ez mindig minőségromlással jár...,és akkor még ne is beszéljünk a vaku,és a zajszűrés fontosságáról.
Amúgy meg mindenkinek megvan a maga fontossági sorrendje,hogy mi alapján választ készüléket.
Vannak azok akik tényleg a marketingnek,és a tömegeffektusnak dőlnek be (hangsúlyozom ettől még lehet jó készülék),van aki a saját önképét szeretné a társadalomban fényesíteni egy almás mobillal(ezek sem rossz kütyük),és van az a réteg aki szeretne minőséget a kezében tartani,amiért hajlandó elég sok pénzt letenni az asztalra,és nem érdekli hogy nem az övé a legerősebb nyers számítási erő...Lehet választani...
-
Spark_777
tag
Na akinek ezek után kétségei vannak hogy a ONE egy design telitalálat,annak bátran ajánlom az S4-et
Most majd eldől hogy kinek mennyire fontos a minőség,és a korrekt kivitelezés,és ki dől be inkább a marketing maszlagnak.
-
Spark_777
tag
válasz
FragMaster #417 üzenetére
Ma felhívtam a Media Markt-ot,csak úgy kíváncsiságból,hogy hátha tudnak valami infót,mert ugye a német anyacégnél már előrendelhető a készülék.Lövésük nem volt hogy milyen telefonról is beszélek,és rám akartak sózni egy ONE V-t
Valószínű megszűnik a szerződésük a HTC-val itthon,mert azt mondták hogy már csak a meglévő készleteket árulják ki.Ugyanez van az Edigital-nál is,egy időben hivatalos viszonteladóként voltak feltüntetve a HTC honlapján,ma már pedig egyetlen készüléküket sem forgalmazzák.Érdekes...
-
Spark_777
tag
Na kezdődik,az angoloknál is eltolták a hivatalos értékesítési kezdést,március 29-re...
-
Spark_777
tag
Németországban az O2 (szolgáltató) ad hozzá most beats fülest,de nem a dobozban van,hanem regisztrálnod kell a készüléket,és ingyen elküldik.
http://www.o2online.de/handy/htc-one/
Amúgy az expansys-nál mostantól számol vissza az óra,még 7 nap...
-
Spark_777
tag
válasz
BroCreSt #398 üzenetére
Az Expansys-nál most változott a státusz,eddig a beszerzési idő bizonytalan volt,most váltott,csak vevői megrendelésre szerezzük be címszavakra.Tehát elvileg zöld utat kaptak,csak biztos limitálva vannak a készletek.Remélem a február 26-án leadott Speedshopos megrendelésem elég lesz az első szállítmányhoz...
-
Spark_777
tag
Na,a Speedshopnál már elkezdték az átvételi időt hátrébbtologatni... márc. 18 helyett,most márc. 20,de ez 100%ban változik még.
-
Spark_777
tag
Ezt a hozzászólást kaptam most a HTC magyarországtól:
HTC Magyarország Kedves György!
A HTC One magyarországi premierje kapcsán előfordulhat némi csúszás, de még várjuk a gyártás visszajelzését.
Bakker...
-
Spark_777
tag
Most már valami hivatalos állásfoglalást tehetnének a HTC-nél hogy mi az igazság a gyártási nehézségekkel kapcsolatban...Talán túl pici piac vagyunk mi ahhoz hogy a mi készleteink bárkinek segítsenek,így megmaradhat azt nekünk
Innen már nincs visszaút,már a sim kártyámat is lecseréltem,csakhogy egyből használhassam a ONE-ban.
Imádom a Sensation-t de ideje továbblépnem (azért meg nem válok tőle)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest