- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
válasz BroCreSt #514 üzenetére
Ezt a témát már rég nem csak a specifikációk viszik előbbre,hisz a valóságban te nagyon keveset veszel észre abból a különbségből ami mondjuk papíron olyan sokatmondó.Rengeteg telefonom volt,műanyag és fém is,és most már egyszerűen nem vagyok hajlandó az anyagminőségben kompromisszumokat kötni,így már csak a fém,vagy a részben fém jöhet szóba...lehet az akár űrtechnika.Nem vagyok Samu ellenes,jelenleg is egy U900 Soul-t (Fém) használok munkában,de tény hogy az anyagminőséget nagyon lecsavarták.Kiábrándító ha a kezedbe veszed.Drukkolok a HTC-nek hogy talpra álljon,de tartok tőle hogy nem minden esetben válik be a fejjel a falnak taktika...
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Spark_777
tag
válasz BroCreSt #507 üzenetére
Én most sokkot kaptam ezzel az április 30-al....Nevetséges hogy miképpen lehet elszúrni egy piaci bevezetést.
Anno kezdték volna azzal hogy május elején kap Európa,és semmi gond,de ők benyögték ezt a márc.15-öt,és akárhogy is nézzük,ez kemény másfél hónap csúszás...nevetséges"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Spark_777
tag
válasz BroCreSt #398 üzenetére
Az Expansys-nál most változott a státusz,eddig a beszerzési idő bizonytalan volt,most váltott,csak vevői megrendelésre szerezzük be címszavakra.Tehát elvileg zöld utat kaptak,csak biztos limitálva vannak a készletek.Remélem a február 26-án leadott Speedshopos megrendelésem elég lesz az első szállítmányhoz...
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz BroCreSt #355 üzenetére
Nem vennék rá mérget, Szingapúrban törölték a holnapi indulást, április, sőt május lehet az ottani megjelenés. A hírek szerint a HTC az európai és amerikai piacokra gyúr, de fontosság szempontjából mi magyarok aligha vagyunk elől. Mindenesetre Németországban már az első megrendelők hozzájutottak a jószághoz és nagyon pozitívak a tapasztalataik, főleg akku fronton ami manapság talán a legérzékenyebb szempont.
-
Xaels
félisten
válasz BroCreSt #263 üzenetére
Az a tapasztalatom a Speed-el, hogy maguk sem tudják sokszor mi mikor érkezik. 2-szer jártam meg velük ezt. Még a Desire-re rendeltem tokot, majd 1 hónapot késett ami nem lett volna gond, de hetente növelték az érkezési időt. Utána meg a Sensation csúszott majd fél hónapot az először kiírthoz képest.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztalos klub
- Fali konzol lapos tévékhez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...