Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Poetic Borderline tokot nezte mar valaki? Eddig ez tünik a legnormalisabb toknak One-hoz. Atmosphere sem rossz, de ha mar fem a hatlap, kar lenne eltakarni..
Ara sem olyan rossz szerintem.
-
Nagyon vártam ezt a telefont de valahogy elment tőle a kedvem :S:S
-
cserix
tag
Próbáltad már a Cover lock app-ot? Ez a felélesztés téma nekem is nagy gond volt. Desire-ről váltottam Xperia P-re és annak sehogyan sem esett kézre egyik gombja sem. Nekem bevált nagyon ez az app. Csak elhúzod a kezed a szenzor felett, vagy kihúzod a zsebedből és már ébren is van. Fogyasztani sem fogyaszt sokat. Egyébként nekem is nagyon tetszik ez a HTC One. Valszeg a P-met erre fogom cserélni. Ha kijönne egy picivel kisebb változatban, azért az nagyon jó volna....... Bár írta valaki fentebb, hogy "ezért már megérné nagyobb kezet növeszteni"...
-
dani3l
őstag
Hat ez tenyleg eleg elszomorito..
Bar Desiren is csak custom rommal van trackpadra ebredes, azert meg remenykedem, hogy valamelyik fözött romban ehhez is kiagyalnak valamit.
Nekem ez a kapacitiv gombos szeria eddig kimaradt, igy nem tudom, mas teloknal sikerült-e esetleg valahogy megoldani, de mindegy, majd meglatjuk, csak ezert akkor se fogok Samsungot venni.. -
dani3l
őstag
Ezeknel a (kapacitiv gombbal rendelkezö) teloknal föl lehet kelteni valahogy valamelyik gombbal a telefont, vagy itt mar tenyleg csak a power gomb marad? Desiremen miota megvan kb, mindig a trackpaddal ebresztem föl, sokkal kenyelmesebb, van ezeknel valami mod erre? Dupla kattintas, vagy valami? Ekkora meretben mar egyebkent is kenyelmetlenebba fölsö gombot böködni, remelem van valami megoldas, ha mar a Samu meg tudja oldani..
-
tajcsi
őstag
Az egy szmájlis hozzászóláshoz nem is nagyon van mit hozzászólni.
A sírás fogcsikorgatás egy kifejezés, ami arra vonatkozik, mennyire rossz a kamera minősége és hidd el, sokan összehasonlítják majd régebbi telefonokkal és akkor nagyot fogunk nézni...főleg azok akiknek számít a kamera is.
nah, most meg változtatunk a hozzászóláson...aj.jaj..
[ Szerkesztve ]
-
toeki
senior tag
ajjjj
miért hiszed, hogy a ONE kameráját védem veled szemben?
miért hiszed, hogy jónak tartom a kamerát mikor nem az?mint irtam is a stilussal van problémám, magaslóról odaköpött "majd lesz sírás" nekem nem tetszik, de lehet, hogy ez a szakmaiság védjegye nálad
szmájli: ha a 739,740-re gondolsz akkor vagy egyértelműen trollkodik a srác vagy csak viccel. ha troll akkor szót sem érdemel ha viccelt akkor pedig egy nevetős smile jár érte.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
tajcsi
őstag
-
Balinov
titán
elvileg ugye ha alacsony iso-t valasztasz, akkor a gep csokkenti a zaridot, hogy kompenzalja. MIndjart kimegyek az erkelyre, csinalok ugyanarrol tobb ISO ertekes kepet is, bar ha az ISO-t novelem, jon a zaj. Nem vagyok profi fotos, haladonak is csak joindulattal mondanam magam, de a 3 ev alatt, amiota megvan a D5000 elegsok alap dolgot megtanultam, amit mar ertek is, nem csak vissza tudom mondani.
5-10perc, es jovok a kepekkel - Flicrk-re teszem egybol, es elore bocs az unalmas erkelysorozatert
-
tomas01
aktív tag
Egyébként ha egy másik kamera progit tennél fel ami több megapixeles képet készít? Akkor sem jobb a helyzet?
-
Xaels
félisten
válasz
Barthezz2 #735 üzenetére
Akoska07 képei/videói. Van egy kettő tényleg egész jó, arra amire kitalálták bőven jó.
-
Az eddigi HTC kamerákhoz képest bőven
Igazából én jobbat sosem várok egy mobilos kamerától, arra veszek céleszközt. Viszont azért valamennyire érthető, hogy páran csalódottak, mert többet vártak. Ez van, ettől még szvsz a One a mostani droidos telefonok közt a legjobb. Ami a teszt topikjában megy, az viszont borzalom néha..
-
Balinov
titán
Persze, mumk1. Erre gondoltal?
-
megy a fika harc rendesen, értem persze nincs de ha nekik jól esik.....
-
ferob
őstag
Kár, hogy ezt is hagyták, ahogy volt, mert pontosan ilyen a One X esetében is.
Reméljük, azért lassan eljutnak a HTC-nél arra a pontra, hogy egy, a legapróbb részletekig testreszabható rendszerrel állnak elő, ha már ennyire átdolgozzák az egész Sense-t és nagy sikereket akarnak elérni.
-
Balinov
titán
szia ferob: igen, leprobaztam, kuldtem magamnak egy websms-t, zold led villogott kb pontosan 5 percig, utana nem.
masodik kerdesed is le tudtam tesztelni, kijelzo nem kapcsol be uzenet erkezesekor, csak a led villog zolden. A led ertesitest meg csak ugy tudod allitani, hogy esemenyt tudsz hozzarendelni, de idotartamot nem tudsz allitani.
Konkretan igy nez ki az a menu:
Xaels: persze, erre gondoltal?
bocsanat a kepek ilyen formatumu linkeleseert. PH! kepup muxik, de nem tudom beilleszteni, sem linkelni, sem a linket Kep-kent beszurni, masnak is zakkan a PH!?
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
ferob
őstag
Engem leginkább az érdekelne még, amiről viszont nem szólnak a tesztek és sehol se lehet róla olvasni, valamint Kindék se válaszolnak rá, hiába kérdeztem, hogy az értesítő LED ugyanúgy abbahagyja-e a villogást 5 perc után, mint a One X esetében, ha az ember addig nem nézi meg, hogy milyen esemény történt vagy itt végre ezt az időt kitolták, esetleg állíthatóvá tették-e?
Valamint még az is érdekelne, hogy SMS érkezésekor még a One esetében is csak az értesítő LED kezd el villogni és a kijelző be se kapcsol, mint a One X-nél vagy végre ezen is változtattak?
Mert némított telefonnál egy megbeszélés közben pl. észre sem veszi az ember, főleg ha 5 perc után már az értesítő LED sem villog. -
tomas01
aktív tag
Egész jó képet készít éjszakai. Bár mintha koszos lenne a kamera lencséje. A fény kicsit csíkoz. De egész jó. Nappal meg pláne. Köszönjük a képeket.
-
Balinov
titán
HTC Watch: meglepo, de elerheto. Kliens kb okes, a kinalat sem tunik rossznak, ahoz kepest, hogy kb most indult. Legolcsobb kolcsonzes viszont draga, 2,49€, de az "ertelmesebb" filmeket 4€ korul lehet kolcsonozni, 10+€-ert meg megvenni.
Minoseg sztem klafa: Total Recall, Dark Knight Rises trailert neztem meg, teljesen fasza minoseg -
Balinov
titán
direkt nem neztem csak 1-2-t, nehogy lelojek itt nekem a poent.
Par ejszakai kep. csontsotetet nem tudok a belvaros legkozepeben produkalni, csak ennyire futotta ma. Kameraban semmit nem allitottam, csak Night mod
csak az osszehasonlitas vegett ez egy hasonloan borus idoben keszult kep, ugyanonnet. A HOS-szel.
Vvan meg min javitaniuk a kameraszoftverrel,na
Bar lehet egy kis beallitassal el lehet mozdulni errol a pontrol felfele
-
tomas01
aktív tag
Egesz jók a képek. Bár itt is jellemző , hogy kiég a világos nagyon. Meg egy kicsit ,,grízes". De meglepően jó. Kiváncsi vagyok este mit lő
-
Balinov
titán
erdekes, Tesztben az applist egy sorban 4 ikont mutat, nalam viszont csak 3-at..
-
Balinov
titán
Fo kamera, pano mod
bocs, dropbox szivat, itt a public link a pano kephez
Tudtam, hogy nem egy DSLR, de azert valamivel tobbre szamitottam, szvsz One S-nek is van ilyen kameraja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Fotós és videós beszámolónk a HTC Londonban debütált új csúcsmodelljéről, a HTC One-ról, amely számos újdonságot vonultat fel.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- SörcsaPH!
- Linux kezdőknek
- Split Fiction - Máris túl az 1 millión
- Politika
- Jövőre visszatér a BlizzCon
- Asztalos klub
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest