Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
-
dani3l
őstag
-
BroCreSt
aktív tag
-
zlin
tag
-
Balinov
titán
-
dani3l
őstag
Poetic Borderline tokot nezte mar valaki? Eddig ez tünik a legnormalisabb toknak One-hoz. Atmosphere sem rossz, de ha mar fem a hatlap, kar lenne eltakarni..
Ara sem olyan rossz szerintem. -
predakon
őstag
Nagyon vártam ezt a telefont de valahogy elment tőle a kedvem :S:S
-
dani3l
őstag
Pont ilyesmire gondoltam, ez tetszik, akkor remenykedek.

#770 cserix: Köszi, egesz jonak tünik ez is, föleg, hogy több lehetöseg is van a föloldasra.
#773 predakon: Bövebben esetleg?
-
Balinov
titán
Próbáltad már a Cover lock app-ot? Ez a felélesztés téma nekem is nagy gond volt. Desire-ről váltottam Xperia P-re és annak sehogyan sem esett kézre egyik gombja sem. Nekem bevált nagyon ez az app. Csak elhúzod a kezed a szenzor felett, vagy kihúzod a zsebedből és már ébren is van. Fogyasztani sem fogyaszt sokat. Egyébként nekem is nagyon tetszik ez a HTC One. Valszeg a P-met erre fogom cserélni. Ha kijönne egy picivel kisebb változatban, azért az nagyon jó volna....... Bár írta valaki fentebb, hogy "ezért már megérné nagyobb kezet növeszteni"...
jol nez ki, kar hogy nincs belole free valtozat.
-
cserix
tag
Ezeknel a (kapacitiv gombbal rendelkezö) teloknal föl lehet kelteni valahogy valamelyik gombbal a telefont, vagy itt mar tenyleg csak a power gomb marad? Desiremen miota megvan kb, mindig a trackpaddal ebresztem föl, sokkal kenyelmesebb, van ezeknel valami mod erre? Dupla kattintas, vagy valami? Ekkora meretben mar egyebkent is kenyelmetlenebba fölsö gombot böködni, remelem van valami megoldas, ha mar a Samu meg tudja oldani..

Próbáltad már a Cover lock app-ot? Ez a felélesztés téma nekem is nagy gond volt. Desire-ről váltottam Xperia P-re és annak sehogyan sem esett kézre egyik gombja sem. Nekem bevált nagyon ez az app. Csak elhúzod a kezed a szenzor felett, vagy kihúzod a zsebedből és már ébren is van. Fogyasztani sem fogyaszt sokat. Egyébként nekem is nagyon tetszik ez a HTC One. Valszeg a P-met erre fogom cserélni. Ha kijönne egy picivel kisebb változatban, azért az nagyon jó volna....... Bár írta valaki fentebb, hogy "ezért már megérné nagyobb kezet növeszteni"...
-
mumk1
addikt
Ezeknel a (kapacitiv gombbal rendelkezö) teloknal föl lehet kelteni valahogy valamelyik gombbal a telefont, vagy itt mar tenyleg csak a power gomb marad? Desiremen miota megvan kb, mindig a trackpaddal ebresztem föl, sokkal kenyelmesebb, van ezeknel valami mod erre? Dupla kattintas, vagy valami? Ekkora meretben mar egyebkent is kenyelmetlenebba fölsö gombot böködni, remelem van valami megoldas, ha mar a Samu meg tudja oldani..

HOX-hoz létezik olyan, amire gondolsz, érintő gombokkal ébreszt/zár. Csak egy custom kernel kell hozzá.
Szerintem erre is megcsinálják. -
dani3l
őstag
-
Balinov
titán
Hat ez tenyleg eleg elszomorito..
Bar Desiren is csak custom rommal van trackpadra ebredes, azert meg remenykedem, hogy valamelyik fözött romban ehhez is kiagyalnak valamit.
Nekem ez a kapacitiv gombos szeria eddig kimaradt, igy nem tudom, mas teloknal sikerült-e esetleg valahogy megoldani, de mindegy, majd meglatjuk, csak ezert akkor se fogok Samsungot venni..
jahogy D-n is csak custom rommal van ilyen?
-
dani3l
őstag
Hat ez tenyleg eleg elszomorito..
Bar Desiren is csak custom rommal van trackpadra ebredes, azert meg remenykedem, hogy valamelyik fözött romban ehhez is kiagyalnak valamit.
Nekem ez a kapacitiv gombos szeria eddig kimaradt, igy nem tudom, mas teloknal sikerült-e esetleg valahogy megoldani, de mindegy, majd meglatjuk, csak ezert akkor se fogok Samsungot venni..
-
Balinov
titán

el kell szomoritsalak, nincs. a Power + a 2db kapacitiv gombon kivul csak a vol up/down van meg, egyikkel sem lehet wakeup-ot csinalni
-
dani3l
őstag

-
Xaels
félisten
-
toeki
senior tag
Az egy szmájlis hozzászóláshoz nem is nagyon van mit hozzászólni.
A sírás fogcsikorgatás egy kifejezés, ami arra vonatkozik, mennyire rossz a kamera minősége és hidd el, sokan összehasonlítják majd régebbi telefonokkal és akkor nagyot fogunk nézni...főleg azok akiknek számít a kamera is.
nah, most meg változtatunk a hozzászóláson...aj.jaj..
azért változtattam mert nem értettem mire gondoltál a smile-val, majd valahogy összeraktam a képet igy vasárnap reggel, vagymivanmost.
-
tajcsi
őstag
ajjjj
miért hiszed, hogy a ONE kameráját védem veled szemben?
miért hiszed, hogy jónak tartom a kamerát mikor nem az?mint irtam is a stilussal van problémám, magaslóról odaköpött "majd lesz sírás" nekem nem tetszik, de lehet, hogy ez a szakmaiság védjegye nálad
szmájli: ha a 739,740-re gondolsz akkor vagy egyértelműen trollkodik a srác vagy csak viccel. ha troll akkor szót sem érdemel ha viccelt akkor pedig egy nevetős smile jár érte.
Az egy szmájlis hozzászóláshoz nem is nagyon van mit hozzászólni.
A sírás fogcsikorgatás egy kifejezés, ami arra vonatkozik, mennyire rossz a kamera minősége és hidd el, sokan összehasonlítják majd régebbi telefonokkal és akkor nagyot fogunk nézni...főleg azok akiknek számít a kamera is.
nah, most meg változtatunk a hozzászóláson...aj.jaj..
-
toeki
senior tag
ajjjj
miért hiszed, hogy a ONE kameráját védem veled szemben?
miért hiszed, hogy jónak tartom a kamerát mikor nem az?mint irtam is a stilussal van problémám, magaslóról odaköpött "majd lesz sírás" nekem nem tetszik, de lehet, hogy ez a szakmaiság védjegye nálad
szmájli: ha a 739,740-re gondolsz akkor vagy egyértelműen trollkodik a srác vagy csak viccel. ha troll akkor szót sem érdemel ha viccelt akkor pedig egy nevetős smile jár érte.
-
Xaels
félisten
-
joey04
titán
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
Hidd el, hogy nem véletlenül halt ki a Cybershot sem, tudom mert volt nem egy. Persze akkoriban hű meg ha, de még a sokat szidott HTC kamerák is jobb eredményre képesek.
Balinov: a fókuszt manuálisan állítod vagy automatán?
-
tajcsi
őstag
Ülj le Emese, egyes.
Kicsit olvasd vissza a hozzászólásokat azután vonj le küvetkeztetést. Ha meg fáj a zigazság, hogy igenis márpedig szar képeket csinál, akkor az a te bajod. Még mindig jobb ilyet mondnai mint szmálji választ irni egy szakmai topicban.
-
toeki
senior tag
köszönjük az értékes , épitő jellegű hozzászólásokat...
én már most elkezdtem sirni, fogamat is csikorgatom de csak addig amig nem tisztelsz meg minket valami újabb kinyilatkoztatással...nem a véleménnyel van gond, a stilussal

-
tajcsi
őstag
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
elvileg ugye ha alacsony iso-t valasztasz, akkor a gep csokkenti a zaridot, hogy kompenzalja. MIndjart kimegyek az erkelyre, csinalok ugyanarrol tobb ISO ertekes kepet is, bar ha az ISO-t novelem, jon a zaj. Nem vagyok profi fotos, haladonak is csak joindulattal mondanam magam, de a 3 ev alatt, amiota megvan a D5000 elegsok alap dolgot megtanultam, amit mar ertek is, nem csak vissza tudom mondani.
5-10perc, es jovok a kepekkel - Flicrk-re teszem egybol, es elore bocs az unalmas erkelysorozatert
Ez világos, de ha nincs elég fény akkor nem okoz gondot, ha túl rövid a záridő?
-
Balinov
titán
elvileg ugye ha alacsony iso-t valasztasz, akkor a gep csokkenti a zaridot, hogy kompenzalja. MIndjart kimegyek az erkelyre, csinalok ugyanarrol tobb ISO ertekes kepet is, bar ha az ISO-t novelem, jon a zaj. Nem vagyok profi fotos, haladonak is csak joindulattal mondanam magam, de a 3 ev alatt, amiota megvan a D5000 elegsok alap dolgot megtanultam, amit mar ertek is, nem csak vissza tudom mondani.
5-10perc, es jovok a kepekkel - Flicrk-re teszem egybol, es elore bocs az unalmas erkelysorozatert
-
Xaels
félisten
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
-
tajcsi
őstag
Ezek a képek nem olyan rosszak. Ezek a képek szörnyűek. És ezt nincs mit szépíteni. Ez egy 10 éves n93-as szintjén van.
-
tomas01
aktív tag
-
tomas01
aktív tag
-
Balinov
titán
-
toeki
senior tag
-
tomas01
aktív tag
Egyébként ha egy másik kamera progit tennél fel ami több megapixeles képet készít? Akkor sem jobb a helyzet?
-
tomas01
aktív tag
-
Balinov
titán
Akoska07 képei/videói. Van egy kettő tényleg egész jó, arra amire kitalálták bőven jó.
huh, van egyketto kozte, ami nagyon zuz. Ki kell ismerni, meg jo fenyviszonyok kellenek, aztan szerintem nem lesz baj. Olyan kepeket, amit a nehai K750em vagy a P990 csinalt...na olyat szeretnek latni 2mp-nel nagyobb felbontasban
-
Xaels
félisten
Az eddigi HTC kamerákhoz képest bőven

Igazából én jobbat sosem várok egy mobilos kamerától, arra veszek céleszközt. Viszont azért valamennyire érthető, hogy páran csalódottak, mert többet vártak. Ez van, ettől még szvsz a One a mostani droidos telefonok közt a legjobb. Ami a teszt topikjában megy, az viszont borzalom néha..

Akoska07 képei/videói. Van egy kettő tényleg egész jó, arra amire kitalálták bőven jó.
-
Barthezz2
nagyúr
Az eddigi HTC kamerákhoz képest bőven

Igazából én jobbat sosem várok egy mobilos kamerától, arra veszek céleszközt. Viszont azért valamennyire érthető, hogy páran csalódottak, mert többet vártak. Ez van, ettől még szvsz a One a mostani droidos telefonok közt a legjobb. Ami a teszt topikjában megy, az viszont borzalom néha..

-
mumk1
addikt
-
Balinov
titán
-
mumk1
addikt
-
predakon
őstag
megy a fika harc rendesen, értem persze nincs de ha nekik jól esik.....
-
Xaels
félisten
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
-
predakon
őstag
-
Balinov
titán
-
predakon
őstag
melyik városból szolgáltatod a képeket amúgy? már ha nem titok
-
Balinov
titán
-
ferob
őstag
szia ferob: igen, leprobaztam, kuldtem magamnak egy websms-t, zold led villogott kb pontosan 5 percig, utana nem.
masodik kerdesed is le tudtam tesztelni, kijelzo nem kapcsol be uzenet erkezesekor, csak a led villog zolden. A led ertesitest meg csak ugy tudod allitani, hogy esemenyt tudsz hozzarendelni, de idotartamot nem tudsz allitani.
Konkretan igy nez ki az a menu:

Xaels: persze, erre gondoltal?

bocsanat a kepek ilyen formatumu linkeleseert. PH! kepup muxik, de nem tudom beilleszteni, sem linkelni, sem a linket Kep-kent beszurni, masnak is zakkan a PH!?
Kár, hogy ezt is hagyták, ahogy volt, mert pontosan ilyen a One X esetében is.
Reméljük, azért lassan eljutnak a HTC-nél arra a pontra, hogy egy, a legapróbb részletekig testreszabható rendszerrel állnak elő, ha már ennyire átdolgozzák az egész Sense-t és nagy sikereket akarnak elérni.
-
Balinov
titán
nagyon, most neztem egy ujabb ram hasznalatot (ami mutatja a cached appokat is) HTC Sense 66MB-ot eszik??? 2GB RAM-ba azert futotta volna, en ugy gondolom
-
Xaels
félisten
szia ferob: igen, leprobaztam, kuldtem magamnak egy websms-t, zold led villogott kb pontosan 5 percig, utana nem.
masodik kerdesed is le tudtam tesztelni, kijelzo nem kapcsol be uzenet erkezesekor, csak a led villog zolden. A led ertesitest meg csak ugy tudod allitani, hogy esemenyt tudsz hozzarendelni, de idotartamot nem tudsz allitani.

bocsanat a kepek ilyen formatumu linkeleseert. PH! kepup muxik, de nem tudom beilleszteni, sem linkelni, sem a linket Kep-kent beszurni, masnak is zakkan a PH!?
Köszi. Ja elég nyőgvenyelősen megy tegnap este óta.
Jól megcsapolták a Sense-t. Nekem One X-en 800 körül szokott lenni a foglalt.
-
Balinov
titán

bocsanat, rossz kepet linkeltem a ram-os kerdesre. itt a jo kep linkje

ha erre jar egy Modi es nem kohog majd a linkeles/kepup beszurna kepkent a hsz-embe rendesen a png-ket?
Még mindig nem jó, de megoldottam kézileg
[ Módosította: Barthezz2 ] -
Balinov
titán
Engem leginkább az érdekelne még, amiről viszont nem szólnak a tesztek és sehol se lehet róla olvasni, valamint Kindék se válaszolnak rá, hiába kérdeztem, hogy az értesítő LED ugyanúgy abbahagyja-e a villogást 5 perc után, mint a One X esetében, ha az ember addig nem nézi meg, hogy milyen esemény történt vagy itt végre ezt az időt kitolták, esetleg állíthatóvá tették-e?
Valamint még az is érdekelne, hogy SMS érkezésekor még a One esetében is csak az értesítő LED kezd el villogni és a kijelző be se kapcsol, mint a One X-nél vagy végre ezen is változtattak?
Mert némított telefonnál egy megbeszélés közben pl. észre sem veszi az ember, főleg ha 5 perc után már az értesítő LED sem villog.szia ferob: igen, leprobaztam, kuldtem magamnak egy websms-t, zold led villogott kb pontosan 5 percig, utana nem.

[ Módosította: Barthezz2 ] -
Xaels
félisten
direkt nem neztem csak 1-2-t, nehogy lelojek itt nekem a poent.
Par ejszakai kep. csontsotetet nem tudok a belvaros legkozepeben produkalni, csak ennyire futotta ma. Kameraban semmit nem allitottam, csak Night mod
(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2013-03/29/8468_z5p5jlofdxxr3wwv_2013-03-29_21_10_07.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/29/8468_z5p5jlofdxxr3wwv_2013-03-29_21_10_07.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2013-03/29/8468_nvjg3ppsdd29a0yq_2013-03-29_19_22_38.thumb.jpg/800)

csak az osszehasonlitas vegett ez egy hasonloan borus idoben keszult kep, ugyanonnet. A HOS-szel.

Vvan meg min javitaniuk a kameraszoftverrel,na
Bar lehet egy kis beallitassal el lehet mozdulni errol a pontrol felfeleOlyan mintha maszatos lenne a lencse. Amúgy a watch nem új szolgáltatás. Egy RAM használatot tudsz shotolni?
-
ferob
őstag
szerencsem volt. Mar tegnap bementem, mondtak is, hogy megerkezett raktarra, de nem vetelezhetik be, csak ma reggeltol (ma volt a hivatalos launch itt). meg ebedszunetig sem birtam ki, kiugrottam a boltba melobol nyitasra.sw-t azonnal neztem, ahogy beadtam a g accountot, de azt mondja, nincs frissebb. Perpillanat ez a helyzet
Boomsound-ot most probalom. Megmondom oszinten, nem vagyok egy whitefulu, ONE S-t/Sensation-t is egy ugyanolyan 25€-s JVC fulessel hallgatom, de most random 2 szamot meghallgattam direktben full hangeron a YT-rol (Faithless Insomnia, meg Ashley W - Faces). Nincs (vagy legalabbis en nem hallok) torzitas. Ilyet telefontol nem hallottam, a Nexus 7 nem szol igy
. Soot, meg merem kockaztatni, hogy asszonykam Pavilion Dv6-ja sem szol ilyen szepen, pedig abban is BeatsAudio van. MP3/FLAC proba meg hatra van, majd 7vegen jobban belakom (ha kibirom addig), asszonyka ugyis dolgozik vegig.Par tesztkepet lojek?
Ja, picit melegszik a hatlap FHD YT klippnezes utan
Engem leginkább az érdekelne még, amiről viszont nem szólnak a tesztek és sehol se lehet róla olvasni, valamint Kindék se válaszolnak rá, hiába kérdeztem, hogy az értesítő LED ugyanúgy abbahagyja-e a villogást 5 perc után, mint a One X esetében, ha az ember addig nem nézi meg, hogy milyen esemény történt vagy itt végre ezt az időt kitolták, esetleg állíthatóvá tették-e?
Valamint még az is érdekelne, hogy SMS érkezésekor még a One esetében is csak az értesítő LED kezd el villogni és a kijelző be se kapcsol, mint a One X-nél vagy végre ezen is változtattak?
Mert némított telefonnál egy megbeszélés közben pl. észre sem veszi az ember, főleg ha 5 perc után már az értesítő LED sem villog. -
doggie
aktív tag
-
tomas01
aktív tag
Egész jó képet készít éjszakai. Bár mintha koszos lenne a kamera lencséje. A fény kicsit csíkoz. De egész jó. Nappal meg pláne. Köszönjük a képeket.
-
Balinov
titán
HTC Watch: meglepo, de elerheto. Kliens kb okes, a kinalat sem tunik rossznak, ahoz kepest, hogy kb most indult. Legolcsobb kolcsonzes viszont draga, 2,49€, de az "ertelmesebb" filmeket 4€ korul lehet kolcsonozni, 10+€-ert meg megvenni.
Minoseg sztem klafa: Total Recall, Dark Knight Rises trailert neztem meg, teljesen fasza minoseg -
Balinov
titán
direkt nem neztem csak 1-2-t, nehogy lelojek itt nekem a poent.
Par ejszakai kep. csontsotetet nem tudok a belvaros legkozepeben produkalni, csak ennyire futotta ma. Kameraban semmit nem allitottam, csak Night mod
(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2013-03/29/8468_z5p5jlofdxxr3wwv_2013-03-29_21_10_07.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/29/8468_z5p5jlofdxxr3wwv_2013-03-29_21_10_07.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2013-03/29/8468_nvjg3ppsdd29a0yq_2013-03-29_19_22_38.thumb.jpg/800)

csak az osszehasonlitas vegett ez egy hasonloan borus idoben keszult kep, ugyanonnet. A HOS-szel.

Vvan meg min javitaniuk a kameraszoftverrel,na
Bar lehet egy kis beallitassal el lehet mozdulni errol a pontrol felfele -
tomas01
aktív tag
Egesz jók a képek. Bár itt is jellemző , hogy kiég a világos nagyon. Meg egy kicsit ,,grízes". De meglepően jó. Kiváncsi vagyok este mit lő

-
Xaels
félisten
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
-
Balinov
titán

erdekes, Tesztben az applist egy sorban 4 ikont mutat, nalam viszont csak 3-at..
-
stilo18
addikt
-
Balinov
titán
-
stilo18
addikt
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
Fo kamera, pano mod
bocs, dropbox szivat, itt a public link a pano kephez
Tudtam, hogy nem egy DSLR, de azert valamivel tobbre szamitottam, szvsz One S-nek is van ilyen kameraja.

Nem olyan rosszak ezek. Majd este a sötétben próbálgasd, elvileg ott jön ki az igazi előnye az Ultrapixelnek.
(#704) Balinov: van némi fátyolosság rajta. Nem maszatos a lencse? Vagy fólia?
-
Balinov
titán
Fo kamera, pano mod
bocs, dropbox szivat, itt a public link a pano kephez
Tudtam, hogy nem egy DSLR, de azert valamivel tobbre szamitottam, szvsz One S-nek is van ilyen kameraja.

-
stilo18
addikt
kihangositva probaltam, fulest meg ki se bontottam, meg a toltot sem N7 toltojerol tolom a kakaot.
Xaels: melegedest nem tudom igy megitelni. Szobaban kb 20C van, a ket klipp max 9-10perc volt, gyors egymasutanban, olyan kezmeleg, langyosviz kategoria igy a talpas saccograf szerint...kb mint a Sensation volt valami combosabb 3D-s jatek utan.
Kepet mindjart lovok erkelyrol, csak most ennem kell, mert leesett a cukker
Pár képért nehogy rosszúl legyél nekem...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GARANCIA
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Samsung Galaxy A55 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB!
- AKCIÓ! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
(lehet masik topikban volt mar, addig meg nem jutottam el, hogy azt is elolvassam)

. Soot, meg merem kockaztatni, hogy asszonykam Pavilion Dv6-ja sem szol ilyen szepen, pedig abban is BeatsAudio van. MP3/FLAC proba meg hatra van, majd 7vegen jobban belakom (ha kibirom addig), asszonyka ugyis dolgozik vegig.