- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Nem feltétlen, jelenleg is egy Desire S-t használok, de semmiképp nem váltanék róla Galaxy Nexus-ra (amoled, max 16gb, illetve a borítás), inkább kivárok valamire ami semmiben sem visszalépés a mostanihoz képest. Emiatt hiába "gyengébb" egy One S, inkább azt venném mint GN-t. Mások az elvárások
De akinek ezek nem fontosak, bőven jó egy GN is, ha szoftveresen nézem csak, teljesen jó telefon, bár 249€-ért itthon nem láttam sose.Én igyekszem kivárni hogy megjelenjenek az első pár hetes garis One-ok és azok közül venni egyet, akkor nem lesz akkora különbség árban .
-
Xaels
félisten
Szerintem igen. Mivel a kijelző az első számú dolog amit használunk igenis fontos, hogy milyen minőségű. Az anyaghasználat persze szubjektív. Viszont a 2GB RAM mellett nem kell félni a nagyobb játékoktól sem, hogy mellette olyasmit fog kilőni amit nem szeretnénk. A kameráról és a zenei részről még nem tudjuk, hogy mit tud márpedig ez a 2 dolog sem az erőssége a GN-nek.
-
Bdanyy
addikt
Nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt. Én nem tudok mondani harmadannyiba kerülő telefont jó kijelzővel, jó anyagminőséggel
Talán az i4 vagy az one s lenne esélyes, de ott a kijelző elég zavaró,pedig méretben közelebb áll hozzám mint a 4.7.
Pl padfone tök jó lenne a 2 giga ramjával a multitask is használható már, csak kissé húzós az ára, igaz ott a tablet is hozzá. -
lcee79
addikt
Te kérdezted, hogy mivel jobb, én beszúrtam egy linket, hogy hardveresen biztosan jobb, cserébe drágább is...
ez így általános is, mindig is így volt...Benchmarknál ha tudsz jobb módszert, hogy mivel mérhető le, hogy melyik telefonban van gyorsabb hardver, akkor mutasd, és szólunk a telefonos hírportáloknak, hogy ezentúl azzal mutassák be, mert a benchmark nem mérvadó...
Amúgy meg nálam az mérvadó, hogy mit lehet venni a t-mobilban kedvezményesen, akkor amikor telefont vásárolok
Nexust, aki akar máshol megveheti, de én nem rendelgetek se külföldről se gsm boltokból telefont...
Amúgy meg nexus 4 magyarországon telenorban NEM!! 249 euro hanem 400-470 euroért van (mai árfolyamon 297,4-el átszámolva)
HTC ONE kb 150 max 160 ezer forint lesz mikor megjelenik 2 éves hűséggel, webshopon vásárolva meg még olcsóbb, és ha szerencsénk lesz lesz akció mint ONE X-nél és 120.000-ért meg lehet venni mindjárt az elején, mint ahogy én is vettem... És akkor egy áron van a 2
-
blade zte
őstag
Ilyenkor azt nézitek be, hogy fut, de nem nagy teljesítményü appokkal. Gondold el, hogy vannak a telefonok, melyek picit jobbak benchmarkokban, mint más, de ott jó eséllyel nem jelentenek ezek az ad, atok nagy elönyt. De van a snapdragon 600 amelynek elödje (a négymagos s4), mely eleve új architektúrával jött, emelett meg kb úgy 2x+ a gyorsasága a galaxy nexushoz képest, nem is beszélve a 2gb rameól. Picit többért van ezzel a procival(300-350 dolcsi) huawei honor 2. Na, és erre a 600-as gyorsasága még 2x lett fél év alatt. Mondd, miért ne gyártanának olyan appokat, melyek kihasználják ezt a 4x+ gyorsaságot? Nameg azért töltési idök kéremszépen.
Apropó zte bladem 2.3-on is "rohan mint állat".
Lirion:két képed helyén az oops...csingcsungcsáng felirat látszódik. -
lcee79
addikt
"mivel is jobb mint egy nexus 4?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest