- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
A videózást jobbnak írja, élesebbnek.Viszont érdekes, hogy a videó hangját tompábbnak írja, mint az S4-ét... A fényképek viszont gyengébbek kicsit. Bár nem tudni, hogy a frissítés után készültek-e pl a képek...
A cikk végén írnak a stereo hangszóróról, annak előnyeiről, ha jól emlékszem.
-
stilo18
addikt
Lehessen min csámcsogni...
-
stilo18
addikt
válasz
predakon #600 üzenetére
phonearena.com
Olvass bele az összehasonlító tesztekbe. Van egy One vs Xperia Z, illetve egy One vs Galaxy S III.
Ma reggel olvasgattam én is, semmi baja a kamerának. Amit tudtunk, hogy kevés fényviszony mellett az egyik legjobb. Kültéri képeknél a Z-vel ellentétben nem rontja el a színeket, nem színezi túl. Itt user videón, hogy mi az a túlszínezés
Videózásban is nagyon izmos, 20 Mb/s-os mintavétel, tökéletes hangrögzítés.(192kb/s) Ebben is simán jobb, mint az androidos konkurencia, vagy legalábbis az élmezőnyben van. S4 még ugye nem értendő ide, róla még nincsenek teszt halmok.
Ha fontos a kamera, veheted nyugodtan, a I4-nél biztosan jobb eredményt produkál.
-
stilo18
addikt
Legyen szíves linkeljen valaki egy olyan videót, tesztet ahol említik, lehet látni, hogy a fekete menü hátterét meg lehet változtatni...
Vagy Ákoska megnéznéd nekem...?!
-
stilo18
addikt
Pont az előbb olvastam el...
Az oldal az én szememben nagyon Samsung párti, viszont ennek fényében nagyon korrekt értékelést kapott.
Azért a 20Mb-os videó nem semmi...írták is, hogy a konkurencia kuka..
Nem lett ez rossz telefon..
Ami negatívuma, engem úgysem érint. Ilyen, hogy aksi nem kivehető, meg nem bővíthető...32 Gb elég, aksit meg még soha nem jutott eszembe, hogy kivegyem a One X-ből se...Tessék HTC árulni, meg kiküldeni egy olyan frissítést, mint anno One X-en, hogy a Benchmark huszárok se nyavajogjanak...
-
stilo18
addikt
Ennyi...
"It’s an exquisite piece of design and engineering. From the hardware to the software, HTC’s new handset incorporates some of the very finest design work in the industry. It’s the best-looking, best-feeling phone we’ve used -- nothing beats the feel of HTC’s curved brushed aluminum chassis. "Igényes teszt. A sample fotók is tetszenek.
-
stilo18
addikt
Tetszik ez a "fícsőr"
-
stilo18
addikt
válasz
Adam_Shepard #488 üzenetére
Szerintem a dupla hangszóró miatt...
-
stilo18
addikt
Hál isten lehet állítani végre, hogy ne fekete legyen a menü háttere...
-
stilo18
addikt
Haha...Ezt be se merem linkelni az S4 topikjába, úgyanugy, mint a kamera csatát.
Pedig úgy néz ki mégis csak jobb telót épített a HTC...
Úgy voltam vele idén Samsung következik, indok nélkül veszek egy S4-et. Viszont a HTC felé húz a szívem. Azon nevetgéltem múltkor, hogy mikor jöttek a render képek, hogy fújjogtam, hogy de ronda...Most meg annál jobban tetszik...
-
stilo18
addikt
Szerencsés honfitársunk:
-
stilo18
addikt
Érdekes, hogy van ahol dícsérik a kamerát, van ahol lehúzzák...
-
stilo18
addikt
Kint van a a theverge teszt...
-
stilo18
addikt
Itt van még egy rövid teszt:
Egyre jobban várom...
A végén mégis maradok a HTC-nél, nem lesz ebből idén sem Samsung...Persze ha nagyot villant az S 4...
-
stilo18
addikt
Solux ha igazak a pletykák...
Egyébként érdekes dolog ez a kijelző téma. Mert pl a One X kijelzője, az én szememben jobb, mint az S3-é. Pro kontra mindkét oldalon persze. Tehát nem egyértelműen. Az Amoleden tetszenek a teltebb színek, tetszik a tökéletes fekete.... Ah, de nem folytatom, ezerszer lerágott csont. Lényeg a lényeg. HTC ONE durrantson jobb kontrasztot, szebb feketét, mint a One X, aztán a szememben ez évben is a HTC-é a Best display...
-
stilo18
addikt
Mondjuk ezt olvastam. Amin felkaptam a szemem akkor is, hogy mégha kontrasztban kicsit el is marad az SIII-tól, azért szép teltek a színei...
A fakó kijelző, mai trend elnevezés szerint szinhű kijelzőktől agybajt kapok. Legyenek csak szép kiccsattanóak a színek...
Valamelyik másik oldalon azt is olvastam, hogy kicsit túl is húzták a színeket...nem baj, én örülök neki.
-
stilo18
addikt
válasz
penell1234 #260 üzenetére
Érdekes, anno mikor volt a HOX premier mindenki dícsérte a One X-et, hogy mennyire jó kijelzője van...
Most sehol se emelték ki, hogy milyen fasza lenne....a Mobilarenások is azt mondták, hogy az új Padfone virította a show-n a legjobb display-t...
-
stilo18
addikt
Valami fejlődés van a One X után kijelzőben? Felbontást persze leszámítva..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest