Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Szerintem ez a lencse amit kitaláltak most, a videóba nagyobb előrelépést hoz mint a képeknél, ilyesmi van a Pana kamerákban is, ott nem is fényképezés a fő, és elég jó minőséget produkál, a stabilizátor ugyancsak praktikus dolog.
Azt nem tudom hogy az Android verzió mennyire számít mert akkor lenne jó, ha mindegyiken mondjuk legalább 4.2-es lenne.
-
FragMaster
addikt
Bizony, végre kiköszörülték a one x által ejtett csorbát ezen a téren, plusz ott az optikai képstabilizátor is. Viszont a kevés fény mellett készült képek eredményei megleptek. Meg úgy ámblok a fényképező minőségénél is jobbra számítottam az eddig csak úgy magában a one-al készült képeket nézve.
-
Xaels
félisten
Ez attól függ, hogy hol akarod hallgatni. Állítom ár/érték arányban a KOSS PortaPro az egyik legjobb, ha tud az ember szerezni. Nagyon szépen szól, minden tartományban és kellemes a tere is viszont nem zárt így tömegközlekedésen nem a legjobb. Én egy AKG K-450-et használok. Ez zárt és emiatt a basszus kicsit erősebb és kevésbé széles a tere, viszont BKV-n is lehet hallani anélkül, hogy mások is hallanák.
Amúgy igen 2,5V-os erősítő van a One-ban.
-
Xaels
félisten
Személy véleményem szerint jobb, hogy nem. Azok a "komolyabb" Beats fejesek csak egy bizonyos stílus kedvelőinek állnak jól, szvsz komolytalanok az árukhoz képest és túl sok a mélyük, zeneileg nekem alkalmatlanok. A fülesek sem jobbak.
MI3-at most mutatták be, arra, hogy hasonlíthatna...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Fotós és videós beszámolónk a HTC Londonban debütált új csúcsmodelljéről, a HTC One-ról, amely számos újdonságot vonultat fel.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest