- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
ajjjj
miért hiszed, hogy a ONE kameráját védem veled szemben?
miért hiszed, hogy jónak tartom a kamerát mikor nem az?mint irtam is a stilussal van problémám, magaslóról odaköpött "majd lesz sírás" nekem nem tetszik, de lehet, hogy ez a szakmaiság védjegye nálad
szmájli: ha a 739,740-re gondolsz akkor vagy egyértelműen trollkodik a srác vagy csak viccel. ha troll akkor szót sem érdemel ha viccelt akkor pedig egy nevetős smile jár érte.
-
Xaels
félisten
Nem kötelező használni amit bele tesznek. Ha az a fontos, hogy az asztalra lerakva elmenjen minél többet akkor csak ki kell kapcsolni az adatkapcsolatot és nem lesz 15óra a különbség.
A GSMArena teszt meg azért is vicces, mert szinte csak távoli képeket hasonlítanak össze. Ezt tudtuk eddig is, hogy a távoli részletek miatt a 4mpx kevés lesz. A makróban szerintem nem volt lemaradva.
-
lcee79
addikt
Szerintem, aki marketinggel adja el a telefont, az már egy idő után tényleg hülyének nézi a vásárlókat...
Nézd meg pl iphone 4-4s-5 szemből nem tudod megmondani melyik melyik
5-ről csak annyit látsz, hogy hosszúkásabb mint az előd, meg más a hátulja nem üveg, de 90%-ban megegyezik...HTC ezt a kesztyűben irányítást még átvehette volna, hidegben nekem hiányzik, mert nem lehet felvenni kesztyűben a telefont
Egy biztos, szerintem pár érdekes ficsörön kívül (amit az ember 2 nap alatt megun és már nem érdekli, és még legtöbbször az akkut is jobban fogyasztja) nagy dolgokat a többiekhez képest nem mutatott fel (de szerintem tavaly sem), én személy szerint nem értem a sikerét, de a kinézet már elég lenne hogy ne kelljen
-
lcee79
addikt
Holnapután kiderül, hogy a samsung mit alakított
De szerintem ugyanaz a szappantartó dizájn lesz mint a tavalyi, és semmi extra
És az remélhetőleg rajtam kívül sok embernek nem jön be, és lesz esélye a HTC-nek is némi profitot termelni.
Persze akkor lesz gáz, ha a 8 maggal nagyobb eredményeket produkál, és az amoled kijelző miatt nem is fogyaszt túl sokat, és még a 4 energiatakarékos mag ugynaúgy a fogyasztást jó irányba befolyásolja, akkor lesz probléma, mert akkor megint csak lemarad... -
lcee79
addikt
2. linket olvastam pont ma reggel az sg.hu-n pár hónapja még az apple meg a nokia is hadakozott...
A nokiának a 808 pureview tervezésekor felvettek valami kamerazseniket szerintem...
HTC is jobban tenné ha ezt a példát követné, mert szerintem kamerában sosem volt erős...
De hogy ha már beletesznek egy "forradalmi" újítást, az legalább lenne jobb mint a konkurenciák, ne rosszabbHa a samsung is kitalál valamit, akkor már esélye sem lesz a htc-nek az ultrapixellel sajnos
-
lcee79
addikt
Azt nem tudom pontosan hogy csinálják, hogy ugyanolyan típusú érzékelőhöz mégis jobb képminőség párosul, de néha szokott sikerülni, a biztos.
DE azt is tegyük hozzá, hogy látunk tesztképeket, amiket felrakosgatnak weboldalakra, hogy bemutassák milyen fantasztikus is az új kamera... És annak is tűnik, mindaddig, amíg meg nem veszik a fiatal emberek
és láthatjuk facebookon, hogy is mutatnak a képek a valóságban, otthon fényképezve, (főleg tükörből...
) néha valahogy olyan mintha egy 1000 ft-os telefonnal készültek volna a képek, úgy hogy 100e-200e ft-os telefonnal készített kép (én fel sem tennék olyan minőséget...)
Szóval a lényeg az, hogy néha valahogy sikerül jobbat, másszor meg rosszabbul bekalibrálni/programozni/franc se tudja ezt
...
Én mondjuk támogatom, hogy felesleges a sok pixel, hogy még jobban kivehető legyen a képzaj, de ha nem csinálnak valamit szoftveresen nem lesz sokkal jobb egyik sem a másiknál...
Valaki a megapixelekre esküszik, valaki a fényérzékenységre fejleszt
Én személy szerint szenzorméretben hiszekFullframe-ben ahhoz kell tudás hogy sz@r képet csinálj
De azt mondja meg valaki, hogy mi az istenért nincs a telefonok kameráján PAUSE gomb????
Nekem az hiányzik legjobban, miért kell 1 témáról 5 db videó fájlt csinálnom, ha meg akarom állítani felvétel közben? (régebbi symbianos Nokiámon volt!!!) -
Dr.Anonymus
addikt
ugyanolyan túlszaturált sárgás-kékes fehér színekkel operáló mint az összes super amoled
ami ráadásul pár hónap alatt elveszíti a fényereje jelentős részét míg egy slcd évek múltán is megtartja
(ja és SAmoledet használok jelenleg, ezek saját tapasztalatok..)
attól meg nem kell beszarni amit a gsmarena írt,
nyílván az új sense felület teljesen letisztult, kevés színt használ, ellentétben a csilicsálé giccs parádé samsung tócsa-wizzel(vagy naturUi, vagy nem tudom mi), szóval gondolom ezért tűnt a gsmarenás tesztelőnek a kiállításon mellét téve élénkebb színűnek a gs3...
-
stilo18
addikt
Solux ha igazak a pletykák...
Egyébként érdekes dolog ez a kijelző téma. Mert pl a One X kijelzője, az én szememben jobb, mint az S3-é. Pro kontra mindkét oldalon persze. Tehát nem egyértelműen. Az Amoleden tetszenek a teltebb színek, tetszik a tökéletes fekete.... Ah, de nem folytatom, ezerszer lerágott csont. Lényeg a lényeg. HTC ONE durrantson jobb kontrasztot, szebb feketét, mint a One X, aztán a szememben ez évben is a HTC-é a Best display...
-
Dr.Anonymus
addikt
persze, nyilván ha kiderül valami fatál hiba az első tesztekben akkor megvárom amíg javítják
de nem hiszem hogy ilyen lesz, most csak erre fókuszált a htc, tavaly ilyenkor 3 modellt mutatott be
de igazából a one S-el éreztem hogy a htc jó úton van, szóval bízom benne hogy nem szúrják el -
Xaels
félisten
Ez még mindig csak elemzés nem saját teszt. Ezeket a képeket nem a gsmarena-sok csinálták. Még 2hét mire lesz rendes teszt.
Valamint 2 része van az összehasonlításnak. Az elsőnél felkonvertálják 8mp-re a 4mp-s képeket digitálisan. Ez minden esetben minőség romlással jár. Vannak kevésbé romboló hatású algoritmusok, de minden esetben romlik a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest