- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Majd az XDA-sok lehet, hogy kihoznak belőle valamit...kezdetben mindig ratyi a htc-k kképminásége..am nem tudom felfogni,miért nem bízzák rá a cam algoritmusokat egy fejlesztő csapatra van belőlük mint a csillag az égen, lehet ők mennének valamire, ha már a htcnél nem nagyon...
-
lcee79
addikt
Ebben a PDF-ben van összeszedve a htc oldaláról, amit már láthattunk más híroldalakon is
Nagyon nyomatják, hogy ez a kamera mennyire hiper szuper...
Jó lenne ha ilyen lenne...Kíváncsi leszek valós életben milyen szintet fog hozni...
Mondjuk néztem ilyen optika méreteket, és nem nagyon találtam a neten, hogy eddig mondjuk egy 8mpixeles telefonkamerában mekkora és milyen tulajdonsággal bíró szenzor volt...
Egy helyen írták, hogy 1/3,2 (merthogy eddig ilyen volt a telefonokban, gondolom...), az milyen kicsi a pureview-hez képest.
Ez alapján nem túlzottan nőtt a méret ebben... -
lcee79
addikt
De nem feltétlenül azért, mert a fényképezőgéped technikai paraméterei nem teszik lehetővé, hogy jobb legyen
Szerintem pár frissítés és jó képeket csinál ez is, és a legszebb, és egyik leggyorsabb telefon lesz a ONE, ha nem lenne most meg a ONE X akkor biztosan nem is gondolkodnék és simán megvenném, de ezzel most meg vagyok teljesen elégedve (fél órája kaptunk pl új firmware-t), és nem gondolom, hogy azzal sokkal jobban meglennék, főleg hogy egy jót jóra nem cserélek sosem... (annyira még nem rántott be a fogaskerék
)
-
lcee79
addikt
"úgy tudom/tapasztaltam, hogy egy egységnyi cmos/ccd lapka után a 2x érzékelő méret, nem csak marketing dumaként kéne sokkal részletgazdagabb (talán zajmentesebb) képet produkálnia hanem a valóságban is."
Ezt még nem tudjuk biztosan hogy nem lesz-e így... szerintem jobb képeket fog csinálni mint a 2012-es htc-k... ők végülis erre tudnak csak fejleszteni, azt nem biztos hogy sikerül megoldani (ha szeretnék, ha nem), hogy minden mobilllal készült képet felül fogják múlni
Én amúgy azt mondtam, hogy ha jól vagyok informálva akkor 1/3 méretű érzékelő van benne
ehhez képest a kis gépekben is általában 1/2,5 és 1/2,33 tehát kicsivel nagyobb ettől, ha nem is sokkal... és ezekhez képest is már ég és föld a képminőségbeli különbség egy 3/4-edessel
vagy egy APS-C-vel (23,6*15.6mm 368 mm2) készült kép között.
Tehát én még mindig at mondom, hogy ez egy mikroszkópikus méretű lapka (4,8*3.6 mm-es 17,3 mm2)A többit meg kicsit elnagyolva írtam, és tudom hogy az utómunka dob rajta a legtöbbet igazából, de azért van pár oldal ahol kiírják, hogy mivel készült a kép, vannak ilyen képeim, mint amiről írtam
-
lcee79
addikt
Igazából az a kérdés hogy mit várunk el.
Egy tükörreflexes fényképezőgépet veszel 200.000-ért és lefényképezel egy tájat az sem hozza azt a szintet, amit mondjuk egy hd wallpaperen látsz(mert azt 2 milliós géppel és ugyanennyit érő objektívvel lőtték
)
Szóval az új érzékelő mindenképp előrelépés, mert nagyobb is mint a régi de mindig mikroszkópikus...
Több fényt enged be, mint az elődei...
És még mellékesen a 4 mpixel miatt, nem is lehet felnagyítani olyan hatalmasra (tehát teljes felbontásban sem lesz annyira rossz), mint pl egy 13 mpixeles képet, mert az csak arra jó, hogy előhozza a hibákat még jobban.
biztos lesz képminőség javulás, főleg a sötétben lőtt képeken...De amikor ilyen kicsi érzékelős cuccokról van szó objektívekről meg nem is nagyon beszélhetünk, akkor már tényleg csak az van hogy kinek mi tetszik jobban azt kiáltja ki jobbnak, tényleges igazán eget verő különbség nem lesz, aki többet vár csalódni fog.
Más a marketingduma és más a tény Ezt nagyjából érthetjük a világ összes termékére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest