Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• endruboy1

senior tag

válasz Roxbury #12267 üzenetére

Valójában barátnőmnek nézek amúgy telefont, nem is magamnak. Nekem most Note 3 Pro-m van (a Snapdragonos verzió) ami az elődje a Note 4-nek. Meg vagyok vele elégedve, szoftveresen is oké, sok buggal még nem találkoztam, bár én nem a developer hanem a global stable ROM-ot használom. Így a legújabb featureök van hogy fél év csúszással jutnak el rá, cserébe elég stabil. Ami talán zavaró lehet annak aki stock Androidról jön, hogy alapból eléggé kegyetlenül bánik a nagy, háttérben procit zabáló appokkal (pl. Messenger) és lelövögeti őket, így annak legalább 2 opciót kellett engedélyeznem a menüben hogy ne álljon le, és még külön azt, hogy ha szeretném ezeket a buborék értesítéseket, mert azt sem hagyja alapból (utóbbit végül kikapcsoltam mert rájöttem hogy végtelenül zavaró).

Szóval a Note 4-el meg az enyémmel is csak az a gond ami miatt nem egyértelmű választás, hogy viszonylag nagyok, vastagok és nehezek. Ami esetemben nem akkora gond, de barátnőmnél már nem lenne annyira praktikus. De még lehet hogy mégis az lesz, vagy a Redmi 4X.

Új hozzászólás Aktív témák