- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Roxbury #12267 üzenetére
Valójában barátnőmnek nézek amúgy telefont, nem is magamnak. Nekem most Note 3 Pro-m van (a Snapdragonos verzió) ami az elődje a Note 4-nek. Meg vagyok vele elégedve, szoftveresen is oké, sok buggal még nem találkoztam, bár én nem a developer hanem a global stable ROM-ot használom. Így a legújabb featureök van hogy fél év csúszással jutnak el rá, cserébe elég stabil. Ami talán zavaró lehet annak aki stock Androidról jön, hogy alapból eléggé kegyetlenül bánik a nagy, háttérben procit zabáló appokkal (pl. Messenger) és lelövögeti őket, így annak legalább 2 opciót kellett engedélyeznem a menüben hogy ne álljon le, és még külön azt, hogy ha szeretném ezeket a buborék értesítéseket, mert azt sem hagyja alapból (utóbbit végül kikapcsoltam mert rájöttem hogy végtelenül zavaró).
Szóval a Note 4-el meg az enyémmel is csak az a gond ami miatt nem egyértelmű választás, hogy viszonylag nagyok, vastagok és nehezek. Ami esetemben nem akkora gond, de barátnőmnél már nem lenne annyira praktikus. De még lehet hogy mégis az lesz, vagy a Redmi 4X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest