- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Szeretném a nejem telekomos p9-ét 6-os droidra visszaállítani, mert a kamera hibával (akadás) nem bír már együtt élni. Anno ezzel nem volt még gond. Hogyan kell visszaállítani? Vajon melyik verzióval vehettem meg?
-
scabiosa82
tag
válasz
szemesi69 #14014 üzenetére
Közben próbálkoztam a p8lite-omon, már nem használom. Mindenféle utána olvasás nélkül sikerült frissíteni úgy, hogy az ffben rámentem a get an update through dns-re, ott auto. A teló beállításokban így már felhozta a legújabb frissítést és fel is ment a full verzió. Nem tudom ugyanez p9lite-on mit eredményezne. Köszönöm a segítséget, a biztonság kedvéért a link leírása szerint próbálom meg inkább.
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Az asszony telója elég sok idegbajt okoz néhány hete, single b381-es, amire ha jól tudom nincs még frissítés. Fr már volt, de továbbra is akadnak az alap alkalmazások, a fényképező tragikusan szaggatva jön be stb. Mit lehet tenni? A szervizet egyenlőre hanyagolnám, már nem garis. -
scabiosa82
tag
válasz
scabiosa82 #8790 üzenetére
Nincs semmi baja a telefonnak, a piros flip tok okozta a galibát. Pontosabbat nem tudok, meló közben nyaggatott, de gondolom a műanyag kivágásnál volt valami fénytörési hiba. Ez van, ha óccsó tokot vesz az ember
.
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
A feleségemnek van ilyen készüléke, és valamiért tök pirosas fényképeket lő. Alapértelmezett beállitások visszaállitása megvolt, de nem jött helyre. Tapasztalt valaki ilyet? Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged