- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGergely
csendes tag
válasz
Blue Eagle #14698 üzenetére
Szia! Nem lehet, hogy betette őket a rejtett alkalmazások közé? (két újjal rákoppintasz a kijelzőre, majd széthúzod, akkor jelennek meg)
-
GGergely
csendes tag
válasz
Klemice #14060 üzenetére
Szia!
A folyamat a következő: Meg kell nézni milyen architektúrájú a teló. (Ez elvileg ARM-64) Ezután a telefon saját böngészőjéből megnyitod az apkmirror.com oldalt és itt kiválasztod a legutolsó Android Auto verziót. (tehát a legfrissebbet) Ha ráböksz akkor négy lehetőséged lesz, itt kell az ARM-64-es verziót választani.
Letöltöd és engedélyezed. Be kell továbbá állítani a telefonon, hogy az app megjelenhessen más alkalmazások felett, de ezt elvileg fel is kínálja, az első indításnál.
Sok telefonra tettem már fel így, eddig mindig működött, nem volt gond velük.
Egy bibi van, hogy időnként, kb. havi egyszer manuálisan frissíteni kell, mivel ez nincs az áruházban így nem is frissül magától.
Remélem segítettem. -
GGergely
csendes tag
-
GGergely
csendes tag
Szervusztok!
Pici segítséget szeretnék kérni: FF-el frissíteném a telefont, de még nem nem csináltam ilyet és kissé elvesztem a szoftverváltozatok között. Nekem a mostani állapot, a VNS-L21C432B380
Melyiket kell választanom a FF-ben lévő rengeteg variáció közül, a soron következőt, tehát a 381-est?
Illetve ott a Full OTA-MF változatot?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest