Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Odébb van még a One UI 7 frissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Jarod1 #14767 üzenetére
Én tavaly 2 évesen vettem 80euróért (Felvidék) hátlapi tokkal és mágnesen autós tartóval. Igaz, kopott volt! Az nekem nem számít. Jelenleg az aksija mérés szerint 2000-es. Játéknál brutálisan merül. (Szerintem mind! Az életkorukból adódóan.) Jelen állapotban szerintem az enyém nem sokat ér!
más:
Ez a P smart miért ilyen olcsó? -
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Blue Eagle #14735 üzenetére
Igen! 2-3x átnézem a fontos dolgokat. Főleg ha téglásítás gyanús a dolog!
fa4hu:
köszi! majd akkor az lesz! Bár amikor használtan vettem, ezzel indítottam! -
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok!
A frissítésem beragadt 380-nál, és a bubus féle leírást próbálom , de folyamatosan azt írta, hogy letöltés sikertelen! Mit rontok el?
Jelenleg sikerült tovább lépnem! Sikeresen elindult, és már órák óta 0%-on van! Volt közben újraindítás 2x is, és semmi!
Hogy tudom megoldani a dolgot? Előre is köszi a segítséget!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
w.miki #14714 üzenetére
Huhh, régen csináltam azt hiszem facotry resetet vagy minek hívják! Bekapcs +le gomb 10-15 másodpercig kikapcsolt állapotban, és ott a 2 cash-t resetelni! Ez is a sima gyári visszaállítás, csak ez mélyebb! Ezt szokták a főzött romok telepítése előtt is csinálni! De az előző telefonommal simán lenyomtam ezt évente! Jót tett neki!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
Én ezt használtan vettem 21.000-ért . Igaz, ütött, kopott volt, de tokot és autós mágneses tartót is kaptam! Akkor még az aktuális új 90.000 volt. Most a p20 lite 75k körül mozog. Az értékelésben alig tud többet, és ennyi árkülönbözetért, ... .
Nekem nem érné meg! Akkor inkább xiaomi!szerk:
A mate 20 lite viszont hmm. Igen baba![ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Shryoss #14136 üzenetére
Ha 1500-as az aksid, akkor csereérett! Az gyakorlatilag semmi kapacitás!
Nagyobb baj, hogy ekkorka kapacitással napközben gyakorlatilag esélytelen az aksit 40-80% közt tartani, ami méginkább csökkenti az élettartamát.
Hogy használtad? Éjszaka rajta szoktad hagyni töltőn tölteni, hogy reggelre maxon legyen az akku?
Úgy néztem egy aksicsere 30-40euro körül van.
Holnap lehet én is megmérem.313313
Nem szabad lemeríteni, és nem szabad maxra töltei a li aksikat! Soha!!! (Más kérdés, hogy néha kell "kalibrálni" -nem formázni, olyan már nincs-de ezt fél évente kb!)[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Balathruin #14124 üzenetére
Igen, ezt észleltem. hmm. nem baj. a lényeg így is kiderült.
Köszi még egyszer!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
steele80 #14122 üzenetére
Igen, igazad volt, és félreérthető is voltam! A lényeg, hogy mivel nálam új volt a telefon, ezért "meg akartam neki tanítani" a töltöttséget! Ezt valahogy így kell, ha jól tudom!
Balathruin
A proginak ha lehet hinni, akkor a 3000-es aksi 2300-as már csak. Ezt már nem éri meg kímélni sem!
Nyírom, amíg nem lesz 2000, aztán csere! Szóval meg van a bibi! Amúgy már értem ezt a memóriakezelésesdit! De miért dobálja ki folyamatosan a progit? Ezt nem értem!
robi64
Ne haragudj, ha megbántottalak. Te túl profin próbáltad megközelíteni a dolgot, én meg nem értettem, mit szeretnél! Még most is hülye vagyok ezekből a miui, meg mifene nyehera verziókból! Azt sem tudom, mik ezek!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Zsocy155 #14114 üzenetére
Így már értem. Köszi. Hát szerintem ez nem alapvető adat.
steele80
igen, köszi. tudom, hogy kell használni a li aksikat! Csak az előző tulaj nem biztos, hogy így használta! Sőt! Ezért szeretném megtudni az aksi állapotát, hogy csere, vagy próbáljak megbékülni a dologgal.off.: amúgy ez érdekes, mert úgy néz ki az autóban levő li aksik sokkal jobban bírják a gyűrődést. Hmmm.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Balathruin #14110 üzenetére
Jah, ... !
Akkor jó!
Nah lent a progi! Köszi szépen!
Gondolom kell neki adat(töltési), hogy majd számolhasson akku kapacitást.
Ezt a memóriakezelésesdit meg a kikapcsolgatásosdit sajna most nem értem!
robi64
az akku állapotához minek kell neked ez a vns szám? Én nem kértem olyan programot, ami csinál valamit (olvass vissza kérlek). Szerintem olyan progi a témában már rég nem létezik! Sajnos!Az első az volt, hogy lemerítettem, töltöttem 2x. Minek kellett volna történnie?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Jarod1 #14107 üzenetére
Kopp üres a rendszer! 7 program van rajta, ami az előzőn is volt! A rendszerfrissítésnél kereséskor azt írja, hogy nincs frissítés!
Ha leteszem a telefont, alig látható a merülés, de van egy játék, amit viszonylag sokat tolok, és azzal 3-4 óra alatt kivégzem az aksit!A saját töltője 1A-es, de én pl 1,5A-el töltöm! 1 óra alatt feltol 50%-ot. Ha csak 1A-t venne fel, mint a saját töltőjével, akkor 30%/óra lenne a töltés kb! (megmérni még nem volt időm
)
De ha lenne 1 program, ami megmondaná az aksi elhasználódását, az jó lenne!
Tudtok ilyenről? nem baj, ha fizetős!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
zvolite80 #14092 üzenetére
Hali. Új vagyok! Egy 2 éves használtat vettem 2 hete 70 euróért (Felvidék, azaz szlotákia) piros tokkal és valami mágneses autós tartóval! 10 perc alatt kellett döntenem, rémélem nem volt rossz vásár!
De nekem az aksija kegyetlen gyengének tűnik! Van valami progi, amivel meg tudom nézni, hogy hány %-os az aksi elhasználtsága, mint a laptopkasinál? Sajna nem találtam erre mobilprogramot!
Szerintem csak elhasználta, azaz rosszul használta az előző tulaj, de passz! Tudjam, hogy csere, vagy meg kell békélnem a dologgal?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.