- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemberlen
őstag
HiSuite program minden lépésén végigmentem a fejlesztőinél USB hibakeresésé engedélyezés végén kérik az újra csatlakoztatást, de a párbeszédablak nem jön elő. Így sajnos sikertelen. A képeket menteném le róla, de nem sikerül csatlakoznom. Ez lett volna az első alkalom.
-
csemberlen
őstag
Urak,hol lehet 2g-3g-4g átváltást eszközölni?
-
csemberlen
őstag
Ha már értesítés. Nekem nem jön az időképtől az értesítés, ami a samura jön!
Továbbra is gond, hogy ha halkan beszélek a telóba nem értenek a túloldalon. A zajzár miatt lenne? Hogy lehetne kikapcsolni? -
csemberlen
őstag
válasz
Balathruin #11323 üzenetére
Köszi, igen a zsebmód be volt kapcsolva, de kikapcsolás után se túl halk. Erösödő csengetést merre keressem?
-
csemberlen
őstag
Gondom van a csengetési hangerővel. Ha hazajövök, szeretném levenni a minimumra, de az is nagyon hangos, .
Van egy alkalmazásom az IntelliRing, ami a Samsungon nagyon jól működött. Híváskor figyeli a környezeti hangerőt, és annak függvényében csönget halkabban, vagy erősebben.
A Lite ennek ellenére ordít. -
csemberlen
őstag
Sziasztok. Lenne több kérdésem is. Első gondom, hogy vannak olyan üzenetek amit okos eszköz, vagy pl időkép küld, és azokat nem kapom meg, másik forumban kapott tanács nem oldotta meg:
Tedd az alkalmazásaid védetté és kapcsold ki az optimalizálást. Az EMUI rendszer hajlamos a háttérben kilőni az alkalmazásokat, nekem P8 Lite volt, ugyanezt produkálta.
Másik gondom, hogy ha halkan beszélek akkor szakadozva hallják talán zajzár van a mikrofonnál, de nem találtam opciót ennek kikapcsolására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 400 Pro - gép a képben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest