- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
dewil666 #8834 üzenetére
Igen. Képes rá. Elég csak annyi hiba, hogy a széle egy apró helyen esetleg zsíros, vagy nem illeszkedik tökéletesen, és már megindul a folyamat. Ellenben ha mindenhol hibátlanul felfekszik, akkor lerobbanthatatlan. A másik telómon pl ilyen. És az egy 400 ftos üveg ebayről.
-
Diabo6
senior tag
válasz
dewil666 #8829 üzenetére
Ez relatív. Szerintem nincs olyan fólia, ami mindegyikre ugyanúgy passzol. 4000ért lehet hólyagos, de ugyanakkor a 400 ftos ebayes is lehet hibátlan. Én ebayezek és többet rendelek. Sajnos sokáig nem bírták, még nem találtam meg a tökéleteset. De még így is bőven áron alul vagyok.
-
Balathruin
veterán
válasz
dewil666 #8062 üzenetére
A Lite nem olyan jó, a sima P9 már lehet jobb lenne.
Itt ugye a 2GB nem lenne gond, de nagyon rossz a memória kezelése. A fotókkal nincs gond, videózás ismét problémás, mert HD és FHD felbontásban fel vannak cserélve a hangcsatornák.
Nincs Gorilla Glass sem, nekem érzésre nagyon rossz volt az üveg és hullámos is a logónál meg a beszédhangszórónál, szerencsére fóliával árulják.
Akkuidő jó, de a RN4-hez közel sem fog érni, az elég kegyetlen lesz ilyen téren a nagyon takarékos SoC és nagy akku kombója miatt. -
zs.tom
tag
válasz
dewil666 #8049 üzenetére
A Windows miatt nem választanám a Nokiát... Nekem mobilnettel, jutyúbbal, messengerrel kb 8 órát megy el a telefon moderált fényerővel, ha normálisan használom akkor 1.5-2 nap körül jön ki az üzemidő. Kijelzőn van védelem gyárilag, de tudtommal nem üvegfólia, de aliexpressről ez nem tétel. Zenei oldal elég jónak mondható, a kamerával is lehet egész jó dolgokat művelni, ha értesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest