Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR ME

    aktív tag

    Sziasztok!

    egy kérdésem lenne!

    eladtam a jól bevált P9Lite-omat és a következő problémával kerültünk szembe, idézem amit tapasztal a vevő:

    Szoftver... bekapcsolás után (mindegy hogy milyen kártyát teszek bele, vagy akár kártya nélkül próbálom), a nyelv választás és a licencek elfogadása után a telefon MINDENKÉPPEN nethez akar kapcsolódni a Google fiók hitelesítése kapcsán. Ez rendeben is van persze, ez a lényeg, hiszen amúgy is kell rá a Google fiók, stb, így felküldtem WIFI-n keresztül. Nos itt viszont van egy kis probléma... hiába adom meg akár egy másik saját gmailes, akár párom bármely gmailes akár egy vadonat újonnan létrehozott Google fiók azonosítóját, mivel azon nem találja a telefon korábbi adatait, nem hajlandó elfogadni a fiókot. Ha pedig megpróbálom kihagyni a Google hitelesítést az elején hogy majd később, akkor jön a meglepi üzenet, idézem a telefonról:

    "A módszer, amivel végezte a gyári visszaállítást biztonsági kockázatot jelenthet. Kérjük, hitelesítse személyazonosságát a Google fiókjával. Kérjük előbb csatlakozzon az internethez."

    OTA-n jött magának leszedett legfrissebb verzió van a telefonon, és nem emlékszem h bármilyen lopásvédelmet is bekapcsoltam volna rajta....mielött odaadtam, szervízmenüből dobtam rá egy hard resetet, majd kikapcsoltam és ment is a postára a telefon....

    tudnátok nekem segíteni h mivel is tudnánk megoldani ezt a problémát?
    előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák