Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MK VII

veterán

válasz Zsocy155 #644 üzenetére

A vodkafone az a legszarházibb banda az összes szolgáltató közül.
    Viszonylag olcsók az előfizetési díjai a másik két szolgáltatóval szemben, viszont pofátlanul felszorozzák a készülékek árát.. Teljesen hülyének nézik az embereket.. A legunszimpatikusabb cég számomra...
    Egyszer próbáltam náluk venni telefont, vállalkozóként saját bolttal rendelkezünk édesapámmal, jól menő vállalkozás.. Előfizetésre akartam venni egy P8-at kb fél éve. Az mellett ,hogy 50 ezret fizettem volna vásárláskor a telefonra még 60 ezer kaucióval le akartak húzni, hogy majd azt úgyis jóváírják a számláimon.
    Hát a jó k...a anyjukat.. Értem én, hogy odafigyelnek rá, hogy kinek adnak el telefont, de amikor megkérdezi, hogy mennyi a havi kereset a családban és azt mondom, hogy hármónkra összesen havi 750 ezer, akkor utána ne hívjon már fel, hogy még sápolni is akarnak rólam 60 ezret pluszban.. Azonnal írtam is nekik, hogy felejtsék el, hogy valaha is az előfizetőjük leszek.

Mondjuk köszönöm nekik a gecizést, mert így legalább már P9-em van a magentásoktól platina hűségben potom pénzért. :)

Új hozzászólás Aktív témák