Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
K e n y a
tag
Üdv! A névjegyeket én mindig úgy mentem el, hogy, ha rányomsz a névre ugye feldob vezetéknevet, kersztnevet, stb... Na ott csak a vezetéknévhez írd a teljes nevet, pl. Nagy Krisztina... A gondod egyből megoldódik...
Én is szívtam vele rendesen, amíg rájöttem... Innentől kezdve tök mind1, hogy a rendezésnél mi van kiválasztva, mindig a Nagy Krisztina lesz a név... Remélem tudtam újat mondani! Ez még akkor tud hasznos lenni, ha úgy mint én, az email címre mentem a névjegyeket. Ez ugye hasznos, ha másik telefont veszel. Innentől kezdve az összes névjegyed a kívánt formátumban fog megjelenni... -
ORCA58
addikt
Nekem nincs ilyen gondom mivel ezt használom: [True Phone Dialer & Contacts]
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is szívtam vele rendesen, amíg rájöttem... Innentől kezdve tök mind1, hogy a rendezésnél mi van kiválasztva, mindig a Nagy Krisztina lesz a név... Remélem tudtam újat mondani! Ez még akkor tud hasznos lenni, ha úgy mint én, az email címre mentem a névjegyeket. Ez ugye hasznos, ha másik telefont veszel. Innentől kezdve az összes névjegyed a kívánt formátumban fog megjelenni...