-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Én azt mondtam, hogy kell keresni olyat, amiben van font mappa ha tlálok akkor át küldöm. A P8 Liteben volt ilyen az 5.0.1-nél a 6.0-ra már nem emlékszem de azt hiszem abban már szintén nem volt, de a gianone vagy megerősít vagy megcáfol...
(#5796) Balathruin
Azért hekkelt mert vissza lehet állni, rollback nélkül
(#5795) petati94
Próbáld meg, hogy a belső tárhelyen beteszed az update.zip-et a HwOuc mappába. Elméletileg akkor a frissítés menüből el kellene tudni índítani
-
Igazibol nincs is jelentosege. Ennek nekimenni csak ugy lehetne, ha valaki kiszereli az akkut es muszeresen teljesen lemeriti, majd feltolti. Mindezt vadonat uj allapotban. Na ha akkor kijon, hogy 2800mah-s csak az akku, be lehet perelni a huaweit, hogy hazudozik. Ez amit a kollega csinal, csak szimpla trollkodas.
-
Gabis
őstag
Bocsi, akkor mikor megvettem kb. két hete a 151 volt rajta és pár nap múlva jelzett a 161-re. Most is a 161 van rajta, egy visszaállítás után. Ha teljes csomagot töltöm le akkor csak felülírja az eész rendszert vagy legyalul mindent? Bocsi de ebben a karácsonyi őrületben teljesen nulla az agyam.
-
Gabis
őstag
Nem biztos, hogy jól értem. Szóval ha csak gyors frissítést végzek akkor amikor visszaállítom a telefont gyári állapotba a 160-as build lesz rajta és menet közben dobja rá a 161-et. Ha pedig frissítem a teljes csomaggal, akkor visszaállításkor már alapból a 161-el indul a teló?
-
Ferike81
senior tag
És bubus66, Köszönöm!
Letöltöttem, utána ahogy írtátok, 1. wipe/cache particion 2. wipe/data Factory reset 3. system reboot"
Remélem jó lesz. A páromé lesz a telefon. Még a simeket kell kicserélni, és mehet a menet. Remélem nem lesz bajom vele, ha mégis akkor jövök kérdezni. -
Ferike81
senior tag
Csak mikor bekapcsoltam írt valami frissítést, de nem volt időm vele foglalkozni. Gondolom szoftverfrissítés. Ha az megvolt utána gondolom az újraindítást.
A tok amit linkeltél az kipróbált dolog? Látni én is látok ezer féle szilikont, de arra lettem volna kíváncsi, hogy használt valaki olyat átlátszóban ami szép feszesen áll, és véd is normálisan?
-
armand254
csendes tag
Szia!
Bocsi nem láttam hogy írtál :/.
De hogy válaszoljak igent mindent tud, még egyedi színt is lehet beírni kóddal, a villogási sebesség a semmitől 5mp-ig megy. Különféle alkalmazásokat is hozzá lehet adni és hozzá rendelni értesítési ledet, még az akku töltöttségéhez is tudja jelezni. -
-
K e n y a
tag
Üdv!
Meglett a megoldás, legalább is nálam működik. Letöltöttem a SwiftKey-t, mert az alappal ha gyorsan írtam rengeteg elgépelésem volt. Erre jön a viberre értesítés és láss csodát lilában villog az értesítési led...
Nem állítottam semmit, tudjatököm hogy mitől, de működik... -
rob210
nagyúr
Egyszer kell kicserélni nano simre és felfelé átalakító keret létezik 1000.- körül úgy, hogy akkor mindenre "vissza" tudod alakítani. Levan a gond.
-
bubus66
nagyúr
-
janes1976
őstag
Fogalmam nincs hol javítják. Simagöröngyösön. Felhívtam a Samsung szervizet és meglepődtem mikor mondták, hogy ők nem javítanak Samsung terméket az Emagnak. A miértről fogalmam sincs, de tény, hogy nem kaptam azt a kis kék garijegyet a Samsung termék mellé, most értettem meg, miért nem.
A bolti garival kitörölhetitek a seggeteket, már sokadjára kiderül, hogy a bolti gari egy nagy rakás szar. Amíg hibátlan a termék, addig penge, de ha baja van, beszoptad.
-
Nem tudom erre a pontos valaszt. Csak erdekelne vegulis altalanossagban milyen a keszulek? Akkuido, stabilitas, sebesseg stb stb.
Itthon ugye a 2gb-os verziot lehet kapni, en nem is vasarolok mashol, csak normalis hivatalos forgalmazoknal, szoval a 3 gb-os verzio nem jon szoba. Ennek tenyleg erezni a hatranyat a mindennapokban?
-
bubus66
nagyúr
Na mindegy nem vitázok tovább következtetést levontam, igaz a választ még mindig nem tudom. Mert az egyikben nincs rá szükséged a másikban meg az egekig van magasztalod.
Ha valamire nincs szükségem akkor azt nem használom, mivel valószínű van olyan menüje, hogy "Beállítások" és ott ki lehet kapcsolni... Én meg úgy gondolom, hogy a biztonság az fontos, (ahogy vesszük) mert ez csak addig biztonság, egy esetleges elhagyás, vagy ellopás ellen amíg a hozzáértő nem csinál egy FR onnantól kezedbe lehet ujjlenyomat, dupla kopp bármi, és a biztonságot a kukába lehet dobni. Mert nem fog semmit sem, érni.. Na ezek kivételével nekem szükségem van a biztonságra. És amit lehet ki is használok..
-
Balathruin
veterán
-
snakebait
senior tag
Lenovot nem használtam,de ezt a fórumot olvasva(mivel én is ilyen mobilt akarok beszerezni) azt mondják-írják nagyon jó a tudása,jól össze van rakva,árban nagyon jó. Szóval megéri megvenni. Témázni lehet,rengeteg gyári téma közül lehet választani,az értesítő sávot is minimális mértékben,amit alapból enged,lehet változtatni,viszont komolyabban belenyúlni csak root után lehet. Ezeket olvastam.
Viszont én is kérdeztem már itt,de még egyetlen választ sem kaptam
Pl. arra sem(és erre nem találtam semmit keresővel sem),hogy van-e lehetőseg arra,hogy ha jön hívás bármilyen gomb megnyomása nélkül csak fülhöz emelve fogadjam azt? Beállításban vagy akár külön progi segítségével??
-
ORCA58
addikt
Nem fogod elérni, ugyanis a minta darabokat (a nagyobb boltok biztosan) nem a saját készletükből teszik ki, hanem kapják a gyártótól. Ezen a gyakorlaton ingyen nem fognak változtatni. Ez pont olyan mint a prospektusokon a képek. Nem 100%-ban garantált, hogy a fotón a megvásárolt termék található.
Viszont ha 3 GB van leírva, vagy a kitett teló mellé írva, és ne azt árulják, akkor már lehet jogosan panaszkodni. Az más kérdés, hogy kis hazánkban sokszor nehézkes kiharcolni az igazunkat. -
rob210
nagyúr
Megteheted, de a panaszod nem lesz jogos.
A Huaweinél sem hülyék.
A dobozon fel van tüntetve, hogy milyen vassal veszed, azaz 2GB .
Innentől egy egyszerű válasz lenne, a termék ismertetőt nem olvastad el, ha nem tetszik elállhatsz a vételtől.Abban ne bÍzz, hogy neked küldenek egy 3 gb-os verziót, akkor mindenki ezt csinálná.
Sajnos nem ez az egyedüli gyártó aki a Magyar piacra a nekik jó lesz ez is cÍmkével látja el a termékeit.Ettől én még 2GB-al is élhetőnek tartom a készüléket.
Remélem Így is marad és nem hülyül meg rajta semmi. -
bubus66
nagyúr
(#4361) Diabo6
Ha rootolom a garis készüléket, akkor gond esetén vissza tudom állítani a gari miatt? köszönöm
Azt nem mondanám, hogy gond nélkül, vissza lehet állítani.. A mokoláshoz nem ez a telefon való. Root meg nem nagyon ajánlott..
Feküdt meg már ROOT mit ilyen készülék, nem is egy.
(#4364) ρσгτσ
Csak az oda vissza oemif.img cserével írja, ki az eredeti gyári állapotot vagy is a "Locked" felíratott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest