- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
válasz
petya220 #7846 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ahogy láttam te eléggé ismered az erre a készülékre elérhető romok listáját, szeretnék tanácsot kérni. Custom romra átállás után nem romlik az akkumulátor teljesítményre itt? Régebbi htc telóimon romolás után kezdett gallyra menni. Daily Driverként már lehet LinageOS-t használni, vagy csak Revolutiont még? Revolutionban milyen a multitasking? Kicsit jobban kezeli a ramot mint a stock? (Mondjuk mivel gyári alapú, ezért nem hiszem, de hátha van valami kis tweak
)
-
bubus66
nagyúr
-
OldMike
őstag
válasz
petya220 #7676 üzenetére
A gyári MM-hez milyen alkalmazás kellene, ami tud RAW formátumot is kiadni? Persze a formátum sem lenne mindegy, mert én csak a RawTherapee-t tudnám használni a szerkesztéshez.
A telefon saját alkalmazása nem kínálja fel, bár valószínűleg lebutítás lehet, mert a P9 esetében választható.
-
szami777
addikt
válasz
petya220 #7675 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy a vásárlás után 2 héttel már észrevettem rajta ezt: kép
(júliusban vettem a telefont edigitalnal)
Egy apró zöld folt, csak fekete háttérbe látszik, ezelőtt persze nem ejtettem még le a telefonomat. (azóta már igen, de sosem magasról, sosem kijelzőre és mindig tokban van.)
Nem vittem vissza, egyrészt mert használat közben nem látszódik, másrészt pedig nem tudom nélkülözni a telefont egy hónapig, amíg a szervizben rajta ülnek.
Ez a "ghost touch" dolog is simán lehet, hogy a kezdetektől megvan, töltőre dugva nem nagyon használom a telefonomat, szóval alapból ez sem zavar(na).
Nem tudom, mit kéne csináljak, nagyon szeretem a telefont, használat közbe ezek a dolgok nem vehetőek észre, viszont lehet érdemes lenne megfontolnom, ha garanciálisan javítanák ezt, bár attól tartok, hogy rásütik, hogy leejtetted, azért ilyen a panel és cs@szhetem. -
ANDROID???
addikt
válasz
petya220 #7282 üzenetére
Köszi, olvastad hogy válaszoltam is?
A videoban a wifi jelszó megadását teszi láthatóvá és utána azt a 8 karaktert jelöli ki és máris lehet nyomni asistant-ra, na ennél ott nem jön elő asistant, ahol megadod a fióakoznosítót (vagy a jelszót) ott elő lehet csalni az asistantot lehetőség (de ott előjön ha magyaron van akkor is) és arra bökve semmi nem történik, acsak ott áll mintha rá sem böknék.Lehet, hogy ez 6.0 alatt még összejött, de nekem a 7.0 van rajta, lehet azért nem jön elő, vagy nem tudom...
-
ORCA58
addikt
válasz
petya220 #7260 üzenetére
Mivel nem sokat játszom, összehasonlítási alapom sincs nagyon. Amit tud az nekem megfelel.
Maga processzor tényleg gyors, de a Mali-T830MP2 IGP nincs annyira erős, mint a hasonló kategóriás Qualcomokban van.
Kisebb felbontású kijelzőnél sokkal kisebb a számítási igény Egy 960x540-es képernyőnél 4 szer több képpontot kell az 1920x1080 esetében kiszámolnia, és a processzor nincs 4X erősebb!, Habár ez azért nem ennyire egyszerű. -
Matyi222
senior tag
válasz
petya220 #6729 üzenetére
"A Tagok számára a Programhoz a BETAFriendly User Test alkalmazáson keresztül történő csatlakozást követően,2017. január 21. napja és 2017. január 25. napja között elérhetővé a béta szoftverfrissítés oly módon, hogy a Tagok erről rendszerüzenetet kapnak a telefonjukon, amelyre kattintva letudják majd tölteni az új szoftververziót készülékükre."
-
gkozak
tag
válasz
petya220 #6612 üzenetére
Jelentem: túl vagyok a factory reset-en
és a telefon továbbra is akadozik az itthoni wifin...
Ezek után, akkor mi, kérdezem még egyszer MI A F@..OM baja van???
Mit kell még letörölnöm ahhoz, hogy normálisan működjön? A Backup miatt lehet, hogy sz@rt sem ér az egész factory reset és visszaállítja a hibás beállítást is?
na most valaki tényleg mondja meg, hogy ez WTF...
kössz
-
OldMike
őstag
válasz
petya220 #6612 üzenetére
A MirrorShare és az LG tévé egy érdekes dolog. Nekem egy LM660S tévém van, ami Netcast alapú, és benne van a Wi-Fi Direct funkció. A tévé és a telefon látja egymást, megtörténik a kapcsolatkérés, de a vége az hogy a Kapcsolódás nem jött létre. Kipróbáltam egy ismerős szintén LG LB671V tévéjével, amin WebOS van, szintén Wi-Fi Direct funkcióval. Ott minden további nélkül létrejött a kapcsolat, és látszott a tévén a telefon kijelzője.
Nemcsak ennyi az eltérés (más OS), mert az ismerős tévéje wifin csatlakozik, az enyém meg vezetéken.
Nekem az az érzésem, hogy nem a telefon miatt nem működik a MirrorShare, de többféle vizsgálatot kellene még elvégezni ahhoz, hogy kiderüljön az ok. -
gkozak
tag
válasz
petya220 #6605 üzenetére
detto átkonfiguráltam én is a sziszkót
annyira sikerült belepiszkálnom, hogy a végére teljesen elment az internet
én lehet teszek egy próbát a t-homenál a router cserére, ha ez sokáig így marad, mivel a mirror share sem akar menni...pedig látják egymást...és a youtube-ot simán kirakja a tv-re...szal ez is elég furi
na akkor nyomok egy-két reset-et hátha ez is meggyógyul tőle
factory resetet javasolta egy külföldi weboldal, bár ez P9-re érvényes elvileg, de azt csak majd akkor, ha végleg elfogyott a türelmem
de ha bárkinek van jobb ötlete, ossza meg legyen kedves
-
Matyi222
senior tag
válasz
petya220 #6584 üzenetére
Rátettem erre az EMUI 5.0-ra a Revolution-t. Mondom ha már lúd akkor legyen kövér
Na szóval csinált bele a badwolf beépített hívásrögzítőt, hát ez kellett nekem. Amúgy kipróbáltam és ha visszaállítom a gyári EMUI 4.1.1-et valóban visszazár Locked-re nyom nélkül.Szóval köszi!!!
UI:
Valaki kereste a duplakoppot Revolutionnal már tudja azt is.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
petya220 #6561 üzenetére
Nem igazán vágom, hogy az pontosan milyen, de én ezt a hátlapot vettem hozzá: Nillkin Super Frosted
Merev PU műanyag, hátulja pedig recés, hogy ne csússzon.
Régen ilyen volt az Xperia Z-men is, én meg voltam vele elégedve attól függetlenül, hogy az első peremei alul és felül nyitottak egész jól védte a szerkezetet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #6310 üzenetére
A gyári OTA (a Full is) nem dload mappába töltődik le, ezért ez szerintem ez valami mokolt firmware..
Ebben biztos, hogy nincs RollBack de mint mondtam a P9 Betaja előtt már kinn volt a RollBack ehhez meg semmi. A RollBack általában letölhetö a Huawei hivatalos oldaláról Tehát ameddig az nincs addig szerintem ez csak egy mokolt valami.
gianone
Így van és nem is hiszem, hogy az a a huawei hivatalos szerveréről szedi le...
Ha jól emlékszem akkor a P8 Litenél is a B525-tel egy időben jött ki a RollBack
-
Ferike81
senior tag
válasz
petya220 #6039 üzenetére
Szia!
És mi az az app ami ajánlott rá, mert rákerestem, visszaolvastam, de konkrétan senki sem írta le hogy melyik az igazi. Nekem nagy csalódás a kamerája, mert nem készít automatán sokkal jobb képet mint az Doogee. Nem akarok minden appot letölteni, hogy kikísérletezzem. Az általam készített képek meg sem közelítik a neten található képek minőségét. -
eladogeppc
veterán
válasz
petya220 #6218 üzenetére
Meg is válaszoltad, hogy mi miért nem fog menni.
Egyébként XP alatt sem mennek programok, és fordítva Windows 10-en se megy jópár XP rendszer alá fejlesztett app. Mások a LIB-ek, DLL-ek, stb....
Így azért azt ne jelentsük ki, hogy a Google Play Store-ban található app-ok mindig menni fognak a jövőben....
És ha jövőre a Google egy vadonatúj elgondolással áll elő ??Végül nekem tök mindegy. Jó kis telefon ez, megy rajta legtöbb játék.
Tényleg. Külső SD-re rakható APP ?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
petya220 #6189 üzenetére
Hát a P9L nél MÉG nem tapasztaltam.
A 7es nél meg akkor akad ha tüzet csiholok. Normál tempónál csak akkor ha sok(8-10) képet tartalmazó poszt van, az előnézetek betöltésekor. De az is inkább háttér tár hiány szerintem. meg ugye azon csak 5.11es android van.
Böngésző alatt ritkán használom az FB-t telefonon."Amúgy bakker, most hogy mondtátok már kifejezetten figyelem hogy akad-e. Ezt rühellem.
Eddig fel se tűnt, most meg a legkissebb röccenés amit észre se vett eddig az ember már brutális akadásnak tűnik.
"
-
Zolee72
tag
válasz
petya220 #6160 üzenetére
Jó arc vagy :-)!
Én meg, néztem is az összefoglalót, de még nem volt olyan telóm, ahol rejtett tartalom vagy menü előhozásával kellett ezt megoldani. Így aztán nem is néztem ebben a részben, de elnézést mindenkitől akinek ez evidens :-).
És annyit nem is ér, hogy valami APK cuccost telepítsek.
Bár úgy látom a Play-en is fent van.
Kösz :-) -
eladogeppc
veterán
válasz
petya220 #6144 üzenetére
Köszi, link nincs, max ha kérek.
Idő közben megoldottam. XDA-ról System font letöltve kunyerálás nélkül a szó pozitív értelmében.Más kérdés:
A gyroskóp tényleg ennyire szar ? Tudjátok vannak youtube videók amik 360 fokosak. Na azok nem oda fordulnak ahova kéne. Van erre valami kalibráció ?KÖSZÖNÖM !
-
satee76
aktív tag
válasz
petya220 #6115 üzenetére
Sajnos nem
Lőttem 2 speedtest képet.
wifi
4GMindkét kép ugyanott készült helyileg, kb 1 m-re a wifi modemtől
Hiába sokkal jobb a mobil hálózat, ha mindkét üzemmód aktív (mobil és wifi) a teló a wifire áll rá.
Nem olyan nagy csoda az a wifi+, és csak a mobilról wifire váltás esetén működik, hogy optimális jelerősség után vált át.
Fordított esetben csak a wifi jel elvesztése után kapcsol át mobil netre, már ha az aktív. -
válasz
petya220 #6115 üzenetére
petya220, satee76
Erdekes ez eddig nem jutott eszembe, ugye itthon wifit tud hasznalni, mikor elmegyek itthonrol joreszt mobiladat. A kerdes az, mi van ha a wifi lassabb/gyengebb, akkor marad a mobiladaton? Gondolom a wifi sebessege nem szamit, csak a jelerosseg. Okos akkor, ha wifire valt magatol. Jo lenne ezt automatizalnom es akkor nem kellene manualisan valtogatni.
Delutan raprobaltam itthon, akkor a wifit hasznalta az biztos. Majd holnap megnyuzom, aktivalom mindkettot, majd hasznalom wifirol, ezutan letiltom a wifit a modemben, hasznalom mobiladatrol, majd megint aktivalom a wifit a modemben, kivancsi leszek mit kezd vele.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #6089 üzenetére
Ezt most nem értem, különben....
Forrás: B336
Firmware Details :-
Android Version :- Marshmallow v6.0
UI Version :- Emotion UI 4.1.1
Firmware Versions :- B336
Huawei P9 Lite :- VNS-L21
Release Date :- 12.Dec.2016
Firmware :- VNS-L21C432B336
Status :- Official
Region :- Europe
Size :- 1.28 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged