- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
frewwy #11546 üzenetére
A huawei féle postás dolog igen gyors, ajánlom hogy egy megfelelően kibélelt de aránylag kicsi dobozba készítsd be a telefont, nekem csak egy zacskót adtak a postán.
Kell hozzá garlap+számla, én ezekről csináltam magamnak másolatot a biztonság kedvéért. Plusz ajánlott a telefont is alaposan körbe lefotózni, hogy milyen állapotban adtad fel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
frewwy #10274 üzenetére
Esetleg itt de a Téma Összefoglalóban is meg találod a Custom ROM-okat Petya220 jó voltából..
-
98bja
senior tag
-
ORCA58
addikt
A fene sem érti ennek a RAM kezelést. 6-osról már nem tudok nyilatkozni, de 7-esnél volt, hogy 1 GB fölé ment a szabad RAM, úgy, hogy több app be volt töltve. Kíváncsiságból kilőttem amit tudtam, akkor meg lecsökkent 450MB-ra.
Gyakorlatilag fel le rohangál látszólag teljesen logikátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest