- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
llll
senior tag
válasz
petya220 #9880 üzenetére
ahha!
újabb "pozitívum"?
csak azért mertem feltenni a kérdést mert némelyik webshopban tényleg ilyen felirat nélküli hátlappal szerepel
csak egyrészt olvastam ezt a 2 év gyártói vs 1+1 év sufni gsm garit, másrészt eleve nem tudom, hogy elhihetem-e ezeket a képeket
(ha rajtam múlna simán az aliról rendelném inkább a 3 gigával mint a hazai garival, de lányomnak a sima hátlap a fontosabb szempont)
-
sepyi
aktív tag
válasz
petya220 #9726 üzenetére
Adb csak akkor működik, ha engedélyezve van az usb hibakeresés. Akkor is csak különböző módokban tudod újraindítani a telefont. Pl ul fastboot módban fel tudsz flashelni egy romot. De az eredmény ugyanaz. Mindent visz mint a piros hetes. A biztonságot nem tudod megkerülni. Ez a célja ezért van. Ha nem így lenne az lenne nagy baj. Viszont erre találták ki a biztonsági mentés funkcíót a google fiókba, amit előszeretettel kapcsol ki mindenki pár perc képernyő idő nyreségért.
-
frewwy
tag
válasz
petya220 #9444 üzenetére
Hallod petya, te most a stock 7.0-t használod? RR-en vagyok 6.0 alatt, legutolsó XDA-s builddal, szerinted jobb az a rendszer mint ez? Megmondom őszintén engem a huawei "csodás" ramkezelése tántorított el a gyári rendszertől, mennyivel jobb a helyzet a mindennapokban daily driverként használva az új hetest?
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #9433 üzenetére
Hát azt neked kell eldönteni... Válogass a leadottak vagy a szabadok közül.
Ez lenne neked jó szerintem
-
gianone
őstag
válasz
petya220 #9360 üzenetére
Nem szeretném elrontani az örömöd, de szerintem ez egy EMUI-bug.
Amikor ilyen látványosan keveset mutat, akkor valami be szokott akadni. Próbáld meg, hogy megynyitsz egyre több weboldalt, és elkezded nézni, hogy maga a rendszer mennyi memóriát zabál. Sokszor egyre közelít a 0-hoz, de én már láttam negatívot is.
Mindegyik saját és több más telón is. Nem minden ROM-on, és akkor sem mindig. De mikor a szokásosnál kevesebb lett látványosan, akkor gyakran sikerült a bugot reprodukálnom.
-
gianone
őstag
válasz
petya220 #9343 üzenetére
A jelenség oka minden bizonnyal az, hogy ezek nem FULL ROM-ok, illetve nyilván valami telepítési hiba. Fontos részek a data fájlba vannak, de ha nem tökéletes az install, a datában lévő dolgok nem települnek.Pl. nálam ez van Nován, de hogy hicare-es frissítésnél ez hogy lehet azt nem tudom, de a németnek még guglis cuccai és bluetooth megosztás sincs. Én megúsztam frissítő és működő téma nélkül. Meg pár felesleges dologgal. Így van egy rettentő takarékos, de nem 100 %-osan stabil ROM-om.
Káposztás németünk meg megszívta.
TWRP más tészta.
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
petya220 #9102 üzenetére
Jó fiatal lehetsz, ha okostelefon szakértelemmel születtél
És amíg meticilus küldi nekem a romokat és frissítéseket, illetve ameddig még huawei témák és egyéb kiegészítők vannak az sd kártyámon, addig a kezem visszanyúl. arról nem is beszélve, hogy asszonynak még P9 lite-ja van, így már csak amiatt is olvasnom kell a fórumot
muhaha
-
-
PH-User
addikt
válasz
petya220 #8739 üzenetére
Konkrétabban: a telefon által felvett nyers videofelvételt szeretném látni, mert azt írták rá, hogy erősen közepes a videofelvétel minősége. Egy LG F70-t váltana aminek FullHD felbontásra számomra több, mint tökéletes a videorögzítési tudása.
Köszi, közben találtam párat!Nem rossz ez!
-
ot93
senior tag
válasz
petya220 #8715 üzenetére
ja azt tudom, csak, hogy érdemes-e neki nagyobbat venni... mindenesetre vettem amúgy is egy 5 portos fali töltőt, az max 2,4A-t tud csatinként (összesen 8A), annál majd most kiderül, hogy gyorsabb-e... akkor ha jól gondolom 2A-nél 2x gyorsabbnak kell lennie a töltésnek?
-
G@ß!
őstag
válasz
petya220 #8520 üzenetére
A következőt csináltam:
1. unlockoltam a telefont a blog alapján --> pipa;
2. felraktam a twrp-t a blog 1-2-3-as pontja alapján --> pipa;
3. hangerő fel + bekapcsoló gomb (twrp recoverybe belépés) a blog 5-ös pontja alapján --> na itt van a baj.Egyébként a blogban nincs 4-es pont (nem tudom, hogy véletlen-e), feltűnt már?
-
G@ß!
őstag
válasz
petya220 #8507 üzenetére
Próbáltam mindekettőt.
Egyszerűen megakad a "Your device is booting now..." -nál.
Hiába indítottam adb reboot recovery-vel...bubus66: miért bántotok?
BL nyitás után megvolt a FR, természetesen.Az a legjobb, hogy most már be se tudom indítani, folyton azt írja ki: Your device is booting now...
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
petya220 #8437 üzenetére
Igen... Mindjárt a legelső bootnál...
Csinált menüből egy Resetet, de nem segített..
Majd megírom neki, hogy recoveryből nyomjon egyet.. Romolás nem téma nála.. Nem csinál ilyet.. Ráadásul teljesen új telefon.. Bontatlan volt.. Most vette zsír újan és egyből belefut egy ilyen gondba..(#8438) Beretvás
Mádzsárbá' tesa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest