-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Tudom, hogy nem a töltő határozza meg, hogy mennyi energiát képes felvenni bizonyos idő alatt. De azt akkor sem értem mi kéne ahhoz, hogy 2A-el lehessen tölteni... Ezt a 2A-t innen fórumból vettem. Vagy akkor más fesz. kéne neki? De hát azt nem gondolom.
Amúgy a töltőm nem "csodatöltő" meg ilyenek, hanem minőséginek mondható és szimplán tudja a maximális 2,4A-t csatlakozónként, de semmi más. Amúgy nem azért vettem, hogy 2A-el tudjam tölteni a telót, csak mondom ha már van, erre is jó lesz... -
ot93
senior tag
Mitől lehet, hogy van egy 2,4A-es töltő és egy 2,4A-es kábel, de a telefon csak 1A-el tölt? pedig itt arról volt szó, hogy 2A-el is tud tölteni elméletileg, de hát nekem valahogy nem jön össze
-
ot93
senior tag
válasz
petya220 #8715 üzenetére
ja azt tudom, csak, hogy érdemes-e neki nagyobbat venni... mindenesetre vettem amúgy is egy 5 portos fali töltőt, az max 2,4A-t tud csatinként (összesen 8A), annál majd most kiderül, hogy gyorsabb-e... akkor ha jól gondolom 2A-nél 2x gyorsabbnak kell lennie a töltésnek?
-
ot93
senior tag
Üdv, ez a telő mekkora A-el tud maximum tölteni? vagy a gyári töltő ami 1A-t tud, az a max?
Előre is köszi. -
ot93
senior tag
Üdv,
a telefonban van olyan lehetőség, hogy a lezárt képernyőn vagy a kezdőképernyőn látszódjon, hogy mikorra van beállítva riasztás? -
ot93
senior tag
én csak 3-ból 1-ben láttam 3gb-ot, de én is arra tippeltem, hogy valahonnan (valószínűleg a huawei-től) jöttek bemutató darabnak, csak ez valóban félrevezető... már aki nem felkészült
itteni fórumozók szerintem tisztában vannak azzal, hogy mo-n csak 2 gb-al szállítják...
-
ot93
senior tag
Üdv,
tesómnak vettünk egy p9 lite-ot, hogyan kell első használat előtt az akkumulátorral bánni? gyárilag 50%-on van, most ezt le lehet-e használni mondjuk 5-10%-ig, vagy ajánlott előtte 100-ig tölteni? illetve a továbbiakban hogyan töltsük? hallottam én már mindenféle teóriát, (még itt fórumban is) de az elektronikához annyira nem értek így gondoltam megkérdem
előre is köszi.Más:
szerintem jó képeket csinál, de pl. mm-ben volt egy p9 lite ami szar képeket csinált, de volt egy másik ami meg tök jót... sőt a vicces, hogy ott van 3gb ram-os verzió kirakva... az alkalmazásváltó és beállításoknál is azt írja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest