- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Tudom, hogy nem a töltő határozza meg, hogy mennyi energiát képes felvenni bizonyos idő alatt. De azt akkor sem értem mi kéne ahhoz, hogy 2A-el lehessen tölteni... Ezt a 2A-t innen fórumból vettem. Vagy akkor más fesz. kéne neki? De hát azt nem gondolom.
Amúgy a töltőm nem "csodatöltő" meg ilyenek, hanem minőséginek mondható és szimplán tudja a maximális 2,4A-t csatlakozónként, de semmi más. Amúgy nem azért vettem, hogy 2A-el tudjam tölteni a telót, csak mondom ha már van, erre is jó lesz... -
ot93
senior tag
Mitől lehet, hogy van egy 2,4A-es töltő és egy 2,4A-es kábel, de a telefon csak 1A-el tölt? pedig itt arról volt szó, hogy 2A-el is tud tölteni elméletileg, de hát nekem valahogy nem jön össze
-
ot93
senior tag
válasz
petya220 #8715 üzenetére
ja azt tudom, csak, hogy érdemes-e neki nagyobbat venni... mindenesetre vettem amúgy is egy 5 portos fali töltőt, az max 2,4A-t tud csatinként (összesen 8A), annál majd most kiderül, hogy gyorsabb-e... akkor ha jól gondolom 2A-nél 2x gyorsabbnak kell lennie a töltésnek?
-
ot93
senior tag
Üdv, ez a telő mekkora A-el tud maximum tölteni? vagy a gyári töltő ami 1A-t tud, az a max?
Előre is köszi. -
ot93
senior tag
Üdv,
a telefonban van olyan lehetőség, hogy a lezárt képernyőn vagy a kezdőképernyőn látszódjon, hogy mikorra van beállítva riasztás? -
ot93
senior tag
én csak 3-ból 1-ben láttam 3gb-ot, de én is arra tippeltem, hogy valahonnan (valószínűleg a huawei-től) jöttek bemutató darabnak, csak ez valóban félrevezető... már aki nem felkészült
itteni fórumozók szerintem tisztában vannak azzal, hogy mo-n csak 2 gb-al szállítják...
-
ot93
senior tag
Üdv,
tesómnak vettünk egy p9 lite-ot, hogyan kell első használat előtt az akkumulátorral bánni? gyárilag 50%-on van, most ezt le lehet-e használni mondjuk 5-10%-ig, vagy ajánlott előtte 100-ig tölteni? illetve a továbbiakban hogyan töltsük? hallottam én már mindenféle teóriát, (még itt fórumban is) de az elektronikához annyira nem értek így gondoltam megkérdem
előre is köszi.Más:
szerintem jó képeket csinál, de pl. mm-ben volt egy p9 lite ami szar képeket csinált, de volt egy másik ami meg tök jót... sőt a vicces, hogy ott van 3gb ram-os verzió kirakva... az alkalmazásváltó és beállításoknál is azt írja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest