- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
giornalista
senior tag
sziasztok!
2Gb ramos P9 Lite-om van, először írnék róla pár szót azoknak, akik gondolkoznak, hogy vegyenek-e. LG G3-ról váltottam, és a kamerát leszámítva (ami sajnos ebben a telefonban kifejezetten gyenge) mindennel nagyon elégedett vagyok. leginkább az akkumulátoridővel, ugyanis élénk használat mellett is kibír két napot (igaz, általában minden este feltöltöm, de volt már, hogy nem kellett, és ez jó érzés). minőségi, jó telefonnak tűnik, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, úgyhogy hajrá
viszont most elgondolkoztam azon, hogy vennék egy olcsó VR szemüveget, hogy kipróbáljam, milyen élményt adhat. ha nem tetszik, maximum visszaküldöm 14 napon belül. viszont nem tudom, hogy a telefonomban van-e giroszkóp. valószínűnek tartom, hogy igen, de mintha olvastam volna talán itt, vagy máshol, hogy nincs benne, felvilágosítanátok az ügyben?
köszönöm!
-
giornalista
senior tag
válasz
giornalista #9702 üzenetére
nnnna... időközben megoldódott.
a saját kábele kell neki, nem jó bármilyen
volt egy jó fotó itt a korábbi hozzászólásokból, az is segített végül.
-
giornalista
senior tag
srácok, biztos nagyon hülye kérdés, de nem bírom a számítógépemhez csatlakoztatni a P9 Lite-omat.
letöltöttem a PS Suite-ot és a telefonon beállítottam a Securityben, hogy engedélyezze, mégis, csak tölteni hajlandó USB-ről, mást nem. valahol kellene lennie egy beállításnak, ahol engedélyezem az MTP-t USB-n keresztül, de nem találom...
-
giornalista
senior tag
válasz
steele80 #9244 üzenetére
persze, hogy nem. de azért mobil és mobil között rengeteg különbség van a kamerák terén.
a látottak alapján a P9 Lite kamerájában "sok marad", ennél azért lehetne jobb, persze akkor ki venné a duplalencséset.
meg ötezer forintért nem várok semmi különlegeset, nem plakátokra akarom nyomtatni a fotóimat. a képek élessége azonban szemmel láthatóan nem az igazi, pacás egy kicsit. valószínűleg ez az egyetlen, amiben visszalépés a mostanimhoz képest (G3), ami azért meglepő.
(a nagyobb kijelzőfelbontás nem hiszem, hogy hiányozni fog)
-
giornalista
senior tag
válasz
bubus66 #9236 üzenetére
néztem ezeket a képeket, nem rosszak, de... hogy mondjam. legfeljebb telefonon, esetleg facebook-szinten használhatók bármire. a G3-mal olyan fotókat lőttem, amelyek aztán windows desktopként végezték több ismerősöm számítógépén, szóval más szint.
csodálkozok, hogy ennyire lebutították ezt a kamerát, de persze messze nem használhatatlan.
-
giornalista
senior tag
sziasztok ismét!
megrendeltem végül is a Telenortól egy P9 Lite-ot. 5 ezer forint volt, plusz 24 hónapig 1500-zal magasabb havidíjat fizetek, az 36 ezer forint, szóval összesen 40-41 ezer forintért van két évig egy garanciális telefonom.egy LG G3-mat vált majd, ami sajnos két év három hónap (és egy nemrégiben történt szerelés) után végső nyugalomra szenderült.
szemeztem a P9-cel (és a 2017-es A5-tel is), de az egyik 50, a másik 90 ezer forinttal lett volna több, így ár/érték arányban biztos, hogy jól jártam. amitől kicsit tartok, az a kamera, a G3-ban egészen nagyszerű volt, itt a tesztek nem dicsérik igazán, de a célnak azért minden bizonnyal megfelel majd.
szombaton érkezik, izgatottan várom
-
giornalista
senior tag
sziasztok!
ha nem veszitek zokon, szeretnék kérdezni tőletek valamit.
a Telenornál kinéztem az alábbi telefont: Huawei P9 Lite
a leírásnál a következő szerepel:
Adatkapcsolat
WiFi
Bluetooth
3G/UMTS
EDGE
GPRS
USB
Max. feltöltési sebesség (Mb/s): 50 Mbps
Max. letöltési sebesség (Mb/s): 150 Mbps
NFCaz alapadatoknál viszont:
Frekvenciasáv (4G/LTE): Band 1, 3, 7, 8, 20a tesztekben is azt olvasom, hogy tudja a 4G-t a telefon és nagyon furcsa is lenne, ha nem tudná. viszont a tesztekben azt is írják, hogy 300 Mbps sebességgel tölt le, itt pedig csak 150-et írnak.
elírta a készülék jellemzőit a Telenor, vagy valóban készült ilyen "butított" verzió a P9 Lite-ből? megrendelném, de csak akkor, ha tényleg tudja az LTE-t a telefon.
köszönöm, ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest