Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
válasz
ORCA58 #10610 üzenetére
Kicsit furcsaltam eleinte hogy ezt miertnekem valaszolod, de a vegen leesett
Amugy egyetertek, az android egy tipikus allatorvosi lo...tok mindegy hogy S7ed van vagy egy olcso xiaomi, nekem egy se volt amelyik aktiv hasznalatban 3 honap utan nem szorult volna az idegrendszerem megovasa erdekeben rom cserere. Viszont legalabb van ra lehetoseg ertelmes keretek kozott, ellentetben az apple-el.
Amugy ez a P9 kimondottan jo kis cucc, par nappal ezelottig az akksija is jol birta, a gyari rom kenyszeres app killjeit leszamitva a software se rossz...es szep, jo megfogni.Hasznaltan en se vennek telot...egyszer tettem eletemben, nem csalodtam, de valahogy jobb ujonnan.
Korabban meg gondolkoztam egy LG G6on, aztan meloban a kezembe kerult (a htc legend utan az lg g2 volt a kedvenc telom)...hat, nem voltam lenyugozve (fokent kulsoleg, egy frissen kibontott telorol software-es kovetkezteteseket nem vonok le).
S8 szinten...azert ritka szegyen hogy egy 200 rugoval olcsobb telefon jobb ergonomiaban mint a mai csucsok.PACSA75: Na latod, nem kell rogton beszolni, lehet ertelmes hozzaszolast is irni. Koszi a tippet, penetralom a dragat valami vekony hegyessel
[ Szerkesztve ]
-
match123
tag
válasz
Just_Reboot #10589 üzenetére
Hat, majd belenyomok nemi kontakt 60at, hatha, koszi a tippet. Bar akkor valaminek nemi mozgatasra tortennie kene, es amugy kb fel eves max a telefon, eddig meg ilyen gondom akkor se volt amikor 1-2 evet megelt nalam egy telo.
Meg majd csinalok par tesztet (fules gepben pl, meg van meg 2 fules otthon, de a nagyobbikat sztem nem tudja meghajtani.
-
match123
tag
Udv,
Valaki tapasztalt olyat, hogy fulesbe nagyon halk a zenelejatszas? Konkretan ha egy kis forgalom van mellettem mar nem hallok semmit. Eleinte azt hittem az s7 edge fulese volt a szar amivel hasznaltam, most a gyarival hasznalom, eleinte jonak tunt, most megint vallalhatatlanul halk. A samu fulest a gyari rommal hasznaltam, most revolution remix van rajta.
Talalkozott mar valaki hasonloval? Egy volume booster app se mukodik.(Esetleg meg holnap megprobalkozok egy gyari romra visszaallast, viszont ha akkor sem jo, ugy padlohoz b*szom az otodik emeleten hogy az alagsorban fog landolni, garancia ide vagy oda...bocs
)
-
match123
tag
Nem mondtam hogy gyakori volt ilyen mértékben. Amikor már 1 hete nem volt újraindítva, akkor már eléggé szenvedett, aztán egyszer annyira, amennyire fentebb leírtam. Egy restart megoldja megint pár napra.
A memóriakezelés ott idegesített fel, amikor rendszeresen kivágta a zenelejátszót a háttérből lejátszás közben...
Olyanokon nem akadok fent hogy minden mást is kivágott, és állandóan újratöltött mindent, legyen az böngésző, viber, facebook stb.
Mondjuk vibernél kissé idegesítő amikor (bár bent van a protected appok között) délután 5-kor kapok meg egy délben érkezett üzenetet, mert a drága volt olyan rendes, és kib@szta a memóriából, és csak 5-kor indítottam el, mert akkor akartam írni valakinek.@bubus66
Olvastam a logout cikket, az alapján választottam a RR romot. Valamint végignyálaztam a fórumot is, majd leírom oda is a kínjaimat
Azért írtam ide, mert itt nagyobb az aktivitás[ Szerkesztve ]
-
match123
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani romokat, amit érdemes napi szinten használni?
Meguntam a gyári idióta memóriakezelését, valamint úgy be tudott lassulni hogy amíg egy tárcsázóból átléptem a chrome-ba, fél-1 percet gondolkodott.
Felraktam a ressurrection remix romot, AOSP alap, nincs is gond a memóriakezeléssel, nem is lassú, de vannak egyéb hülyeségei. A kisebb gond, hogy néha random (bármelyik programban) kiírja hogy crash-elt a facebook app....kit érdekel. Viszont a zenelejátszó nem jegyzi meg hogy hol járt, ami eléggé idegesítő ha 2 órás podcast-et hallgat az ember. Tudom, használjak másik zenelejátszót, de nem akarok (a gyárinál tök jól ment).
Tehát vannak azért itt is gondok. XDA-n eléggé szegényes a rom kínálat, a RR sem fog már javulni, mert leálltak az update-ekkel, a gyári alapú romoktól meg félek.
Többek között az is érdekelne, hogy ha gyári alapú romot teszek fel, akkor előjönnek a gyári rom hibái, vagy ezen tuningolnak?
Köszi előre is mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konteó topic
- Facebook és Messenger
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...