- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera
senior tag
válasz
Oldbiggy #14438 üzenetére
Az összefogalóból:
"Ha Telekomos ROM van a telódon, érdemes függetlenre áttérned. Jobbak, mert sűrűbben vannak frissítések így a biztonsági- és hibajavítások is megvannak.
Menete: B300, B170+a Vendor/Custom mappában lévő-t is, OTA-N jön majd a B200, és végül a legfrissebb android 6-os Full verziója. (B392)"
A B392 helyett javaslom a B394-et feltenni, mert az végig frissíti magát sz utolsóig. A B392-re nem jön frissítés. -
FeZ...
aktív tag
válasz
Oldbiggy #14436 üzenetére
Azt írták az összefoglalóban, hogy a független telefon (az enyém már az, de a Telekomtól vettem) nem keverendő össze a független ROM-al. Az, hogy hivatalos a frissítés, az biztos, különben nem dobta volna fel nekem a rendszer, csak azért kérdeztem rá erre a "Telekom-osra nem mehet független ROM" dologra, mert az összefoglalóban és a megjelenő frissítés között ellentmondást véltem felfedezni.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Oldbiggy #14434 üzenetére
Akkor ezzel elvileg megerősítetted azt, hogy a B336-ra felmegy a B390. Vagy az összefoglalóban lehet valami zavar. Vagy én nem értettem valamit jól.
A lényeg, hogy akkor nyugodtan ráengedhetem a frissítést ezek szerint.
Amúgy milyen tapasztalataid vannak vele ? Bevált ez a ROM ? Nincsen valami zűr vele ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest