- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
"GRA-L09C900B300 rollback from Android 6.0 is C900-as" Ezt írtam én is, de elbeszélünk egymás mellett. Bármelyik build verzióját nézem a beállítások/a telefonról menüben,tehát az itt látható build-ban,csak a rollback írta azt,hogy C900. Innen indult a beszélgetés és ezt írtam én is. Ráadásul a modellszám nekem mindíg HUAWEI GRA-L09 és nem GRACE,ami a schlecker képén szerepelt. Ezért nem értem, milyen rom-ról van szó. Nekem csak a B300-nál írta ki,hogy C900B300,a build-nál,de ott is a modellszám GRA-L09 Szerintem nem egyforma CUSTOM van fenn a két készüléken.
Neked mi a modellszám, és mi a Build-szám? Tudtommal most B321-ed van. -
Attipapa
aktív tag
Zolar megint kötekedsz!! Már hónapok óta megegyeztünk,hogy előbb figyelmesen fogsz elolvasni egy hozzászólást,utána értetlenkedsz
Na akkor figyelj,ezt írtam az említett hozzászólásomban: : " Olyan ROM nincs is,hogy C900 B321"
Keress nekem egy C900B321 re végződő romot és megkövetlek, de csak akkor,addig kötekedésnek veszem
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem a 323 volt fent tegnapig és az nagyon jól bírta aksival.
Ma reggel feltettem a holland 321-et, ami tök ugyanaz, mint írtam, mint a bulgár.... és b+ a k.rva téma még mindig nem megy.Neeeem értem...
A 323-nál amikor a téma alkalmazást elindítom, akkor tök ugyanilyen, hogy csak a telón lévőket mutatja...majd ha kicsit várok, akkor bejön a többi menüpont is az online témákkal. Itt meg nem... Nem mintha olyan fontos lenne, csak idegesít,hogy nem stimmel.
-
-
törölt tag
Két dolog van az Expansys -szal.
Egyik az, hogy nem bontanak dobozt, így saját garancia levelet adnak ki hozzá. Ez a Huawei szerint nem probléma, így nem is gond.
A másik dolog, hogy kérdés magyar disztribútortól származik -e (S&U, IRD). Erre a kérdésre a mai napig sem válaszoltak, 2x írtam nekik levelet.
Nem tudom van -e velük ez ügyben tapasztatod (vagy másnak), megoszthatnád velünk. Persze ettől még mehet gyártói garanciába, csak nem Magyarországon.
Pl. Emag -on keresztül vettem már drágább és olcsóbb készüléket is, aminek nincs magyarországi garanciája (HUN-ROM-HUN). Ettől függetlenül nem gond, mert házhoz jön a futár és mindent intéznek. Garanciában 2 hét alatt megfordult a javítás, de lehetett volna gyorsabban is, mert az egyik futár logisztikáján pihent napokig.
-
elszabi
tag
P8 tok - sajnos jelenleg sold out. de remélhetőleg lesz még.
V.Stryker: [link] - itt van az összefoglalóban is. a b323 sokunknál beszélgetés közben recseg. a b321a-val ilyen probléma nincsen. én úgy raktam fel, hogy először csináltam egy teljes törlést (2 gombos). aztán a 3 gombos verzióval az sd kártyáról
-
Sh4rk
aktív tag
2016. 03.30. óta van p8-ra is hivatalos V6.0
Linkeltem is már.
Magyarországon van baj a huawei frissítéssel. Nem a huaweinél."321a" néven fut. itt a link megint
04.06 óta fent van és működik bugok nélkül.
Vodafonos telefon, független rommal B200, onnan ez a B321a. Tökéletes gyors és az akksi is remek.
-
NandorHUN
addikt
Csak a Note 4 port miatt én se ajánlanám a root-ot
Viccet félretéve, itt a lényeg, elvileg garivesztős...
Egyébként itt a tutoral hogy lehet visszazárni észrevétlenül a telefont.Elvileg működik a P8-on, sőt a Huawei és bootloader code nélkül képes nyitni a telefont (ezt már tesztelték xda-n is) , de lock miatt még várom mert arról még nincs tapasztalat, hogy tényleg megy-e.
-
Attipapa
aktív tag
Én szintén minden módot kipróbáltam és recsegett. A B323 előtt is a B321a volt fenn,semmi gondom nem volt vele, csak a gari miatt akartam visszatenni a Telekomosat,de ez nem jött be.Egyébként én soha nem gondoltam volna,hogy a miatt gari elvész,ha független rom-ot rakok fel.Itt a fórumban olvastam ilyet először,de fenntartásaim vannak ezzel az információval kapcsolatban. Nem gagyi főzött romot raktam rá,hanem gyárit,ez miért is tilos? Most ismét 321a van és semmi gond vele,nem is megyek vissza a Telekomos romokra ezek után.
-
NandorHUN
addikt
Csak elfelejtetted a legfontosabb dolgot ; itt ha unlockolni akarsz el kell kerned a keyt személyes Huawei-től.
Akkor még teljesen mindegy, hogy visszazárod e vagy sem, lehet hogy nem lesz semmi nyoma, de elég ha lecsekkolják a listát kik kérték el a key-t serial alapján, a telód ott lesz a listában akkor buktad a dolgot.
Ezért kéne olyan módszer amihez nem kell külön írni a gyártónak, utána már ha visszazárjuk nincs gond. -
NandorHUN
addikt
-
-
-
sarszegi14
csendes tag
Tudtommal igen, mert itt szegeden nem postára lehet beadni, hanem egy samsung által sponzorált szervízbe, ahova a telekomos koma ajánlásával vittem be az előző telefonomat is (alcatel) és 1 hét se volt a szervíz, ha telekomhoz adtam volna be, akkor a 15 munkanapot megvárják. Ja és sajnos ígyis-úgyis a vacak telemaxhoz kerül a készüléked.
-
Attipapa
aktív tag
Ez a P8 Lite- al történt,nem csatlakozott a wifihez,csak akkor ha 10 cm- re volt a wifi adótól,de akkor is csak csatlakozott,de adat kommunikáció nem volt. Azonnal cserélték,4 nap alatt.
Hardver hiba esetén azonnal cserélnek!
#5876 Dávid Balázs
Előbb tedd vissza a Telekomos B196 romot,ne így vidd be a B 321a - val. -
Attipapa
aktív tag
A B323 Telekomos ROM,szervízben ezt rakják rá,ha Telekomos garanciajeggyel adod le javítani.Nem nézik,hogy függ vagy nem,Telekomos ROM-ot kap mindenképp. ( P8 Lite-al volt szerencsém megtapasztalni.Alaplap csere után független,két simes készüléket kaptam vissza,de T- komos rommal.)
-
s_misi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest