- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
DrDoktor #21419 üzenetére
Jaj ne!
Ez nem a Huawei sara!!
Van egy államhatalom amely rátelepszik a hírközlési cégekre és felhasználja az erőforrásokat.
Gondolkozunk már!
Egy cég ezt csinálná?
Max az eszközeit használják fel!
Jó akkor a többi kínai szolgáltató/gyártó az kivétel?
Költői kérdés volt!
(nem személyeskedés vagy kötekedés)
-
Más.
Kérdés.
A Honor nem alternatíva?
Valamiért nem került szóba. -
knox83
senior tag
válasz
DrDoktor #21100 üzenetére
Csak beletekertem a fórumba és elég más képet ad. Valaki írta, hogy a fél brigádnál előjön mindenféle bug, a másiknál nem. Hát az nagyon jó
Ugyanannyira? Tekerd már végig az utolsó 500 hozzászólást itt és a pixelnél..Mellesleg a p30 pro egy 4.5 éves telefon a pixel most jelent meg, szerintem ez gáz. Attól hogy nincs új android nem fogok a falnak menni, a biztonsági frissítések jönnek még . Btw mindenki azt vesz amit akar, nálam is képben volt a pixel de letettem róla.
-
-
Nikaré
őstag
válasz
DrDoktor #20943 üzenetére
Ahol sok pénz jelenik meg,ott az állami kontroll is tevékenykedni kezd.
Messzire nem kell menni....
Az történt, hogy egy teljesen önálló platformot hoztak létre, várható volt.
Úgy tűnik jól van a Huawei, kezdi kiheverni ezt a céltábla effektust.
Korábban is létezett ilyen.
A Nokia idejében például, ha jól emlékszem kettő platformon a Symbian és a Maemo, saját "play" áruházzal stb.
nagyon jól működött!
Aztán megvette a Microsoft és zsákutcába vitte, majdnem eltűnt a Nokia.
Tehát, úgy néz ki, hogy a Huawei kezd saját ökoszisztémát kialakítani, úgy mint a Apple anno.
Ilyen ez a pop szakma -
Pinyo16689
senior tag
válasz
DrDoktor #20703 üzenetére
Ahogy nézem, használtan is közel 300 eFt a Pixel 6 pro... Hát, nem is tudom.
Ránéztem néhány általam használt alkalmazásra a Play áruházban, a legmagasabb android követelmény a 7.0 volt. Vagy 6.0, esetleg 5.0. Szerintem bakugrással nem fognak 11re pattani. Igaz, én nem vagyok nagy streamelő (Netflix, ilyesmi..), ezek az alkalmazások nem érintenek. Bár a Netflix is 7.0, asszem.
Ha úgy lesz, ahogy gondolod, az nem az android verzió miatt lesz, inkább valami tech tilalom vezethet ide. -
Macika66
őstag
válasz
DrDoktor #20719 üzenetére
Nem pánikolni jövők meg kötekedni csak hát 2020 decemberében megszünt az android 7 támogatása is azóta eltelt 2 év
De, úgy tűnik, mégis azért írsz, és nem is az első hsz-ed már ez e témában...
Az Android 10 a mai napig megfelelő mindenre. Egymás mellett használok egy Oneplus 9 Pro-t (mindig a legfrissebb Android van rá) és az eggyel ezelőtti telefonomat, egy P30Pro-t.
Egyetlen olyan programot sem találtam, ami ne futna tökéletesen a P30Pro-n.
IGEN, lehet, hogy 2 év múlva már lesz olyan applikáció, amihez kevés lesz a még ma is csúcskészülék.
Ami igazán problémát jelent (de ez generálisan a Huawei minden készülékét érinti sajnos), az a gyári szervizek bezárása. Így a gyári technológiával történő szétszerelés és a gyári akkumulátorok beszerzése kérdésessé válik... -
DrDoktor
senior tag
válasz
DrDoktor #20718 üzenetére
Nem pánikolni jövők meg kötekedni csak hát 2020 decemberében megszünt az android 7 támogatása is azóta eltelt 2 év....Szóval szépen lassan valóban sok cucc nem lesz elérhető.Első körben nyilván a google dolgok.Meglátjuk ne legyen így persze. De az android 10 en ragadás nagy kiszúrás. Android 12 simán kijárt volna a készüléknek.
-
mycso
veterán
-
törölt tag
válasz
DrDoktor #20705 üzenetére
Mi alapján született meg ez a megállapítás, hogy "lassan semmi nem fog futni" a P30 Pro-n? Van valami forrás vagy ez csak magánvélemény? Ez nagyon marketing ízű szöveg. Persze, érthető, hogy a gyártók rá akarják venni a fogyasztókat, hogy időről-időre új telefont, rabletet, okosórát stb. vegyenek.
A HBO-ról én is olvastam, de az csak egy streaming-szolgáltató. Még valamikor tavasszal olvastam, hogy a Google nem támogatja többé az Android 2.2-t futtató készülékeket. Szerintem még jó ideig használható lesz a P30 Pro. Na persze, ha az akku is bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest