- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanDoFF
tag
válasz
basaja #15325 üzenetére
Nah tegnap vettem egy ilyen töltőt, és egy kis anomália után fényévekkel gyorsabban tölti a gyárilag hozzá adott DC töltővel.
Anomália: Benne volt ugyebár a régi töltőhöz használt fém gyűrű, és amikor betettem az új töltőbe, akkor felvillant a super vezetéknélküli töltés, majd ezután le is állt. Többszöri próbálkozásra is ez volt a jelenség, majd felcsaptam a kezelési kézikönyvét, amiben azt írta, hogy ha villog a kis led, akkor valamiért nem tud tölteni, pl rosszul lett betéve a telefon, és túl messze van. Mivel szépen felfeküdt a telefon, így egyből beugrott, hogy mivan, ha kiveszem a gyűrűt?Eltávolítás után már tökéletesen ment a töltés.
A szívargyújtóra is rákérdeztem az eladónál az Extreme digitalban, és azt válaszolta, hogy rendeljem le interneten keresztül, és ha nem jó ez sem az autómba (2011-es Mazda 6), akkor el tudok állni a vásárlástól, míg ha ott egyből megveszem, akkor be kell nyelnem a költséget.Megköszöntem neki a tanácsot, és jeleztem neki, hogy mivel az előző is beleszorult, és megsérült (összekarcolódott) a háza, így kétlem, hogy arra van elállási jogom.
-
StanDoFF
tag
válasz
basaja #15282 üzenetére
Érdekes. Amikor néztem róla tesztet, sehol nem említették, hogy van rajta C típusú lehetőség is. Mindenhol csak azon panaszkodtak, hogy mennyire rossz a hozzá adott DC töltő, mert az fix és nincs plusz lehetőség.
Én anno vettem Supercharge dugaszt (a szürkét, AP38), viszont az én autóm szivargyújtója sokkal mélyebb, mint a töltő, így nem éri el az alján a pozitívat. Addig addig erőltettem, míg bele nem szorult, és mivel megsérült a külseje, így nem tudtam vissza vinni. Ettől függetlenül működik, csak nem az én autómba való.Valószínűleg nekem a fekete lenne jó, annak hosszabb a szára (CP37).
-
StanDoFF
tag
válasz
basaja #15266 üzenetére
A gyárival nekem az az egyetlen bajom, hogy a hozzá adott töltő fix, és mivel egyedi csatlakozója van, így nem tudod kiváltani pl a szivargyújtó töltő részét, hogy mást is be tudjál dugni...
#15267 Daffni2: Akkor ezek szerint ugyanannyit tud, mint a gyárija. Én amúgy a Xiaomi 20wattos töltőjével szemezgettem eddig. Kb az is ennyibe kerül, viszont kipróbálás nélkül már nem vitt rá a lélek a rendelésre. -
F-ECT$
titán
válasz
basaja #14101 üzenetére
Megkeresed az appot és az engedélyek alatt megadod.
-
norrberth
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Sorozatok
- Medence topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest