- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neti69
csendes tag
válasz
#30610944 #5871 üzenetére
Igen és kézböl és általában 6-7 másodperces záridöt indit a teló. Tökéletes kép az első 4 kép ugyan is ilyen képeket egyik teló sem csinál továbbá az eredeti jobb mivel ide konvertálva teszi fel a rendszer. Szóval ég és föld a különbség. És mind ez frissités után. Csináltam vagy 50 képet és nem lehet vele olyat mind az első 4 kép. Tehát kuka fos nulla. Garanciás és beviszem kérem a butitását ha nem megy akkor feljelentem őket. Abszolut nem lehet használni esti módra a készüléket
-
-
bandigyerek
senior tag
válasz
#30610944 #5740 üzenetére
Én a frissítésre gondoltam, meg az "ezt az új játékot kipróbálom" dolgokra. Azt a sok ipari hulladékot, ami alapból rajta van, én is lekapom, az az első. A Mate 30 pro google nélkül nagyon csábító. De ezt a kütyüt most vettem, úgyhogy ha csak nem történik valami, két évig (másfél) tuti meglesz.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
#30610944 #5736 üzenetére
Mond meg az "asszonynak", hogy ne rakjon fel minden szemetet a telefonra, és akkor nem kell aggódni a frissítések miatt. A negyed ennyibe kerülő, sosem frissített telefonok is simán elfutkosnak baj nélkül. Minden egyes frissítésnél fent áll a veszély, hogy valamit cefetül elbarmolnak, még azt is, ami jó volt. Az a legjobb rendszer amivel kiadják. Passz. Szinte garantált, hogy valamit a 10-el elszarnak ezen is. Szóval lehet hisztériázni a frissítések körül, csak nem érdemes.
-
andor80
senior tag
válasz
#30610944 #5727 üzenetére
Stock look..Nova + pi9xel theme...Ez ne legyen már 2019 ben vásásrlási pont.A biztonsági frissítéseken is felesleges remegni pixel meg andy rubin telefonon kívűl mindegyik roszabb..Kell nem mondom de én fontosabbnak tartom az érdemi fejlesztéseket.Ez meg jön EMUI 10 el sok.
-
sfdrakex
nagyúr
-
andor80
senior tag
válasz
#30610944 #5724 üzenetére
Teljesen jól támogatott készülék még
Le lehet ttíltani a felsleges appokat nagyrészt.
Én nem találkozok szinte szeméttel 90 %ban törölve tíltva rejtve
Kamera soha nem volt túlszaturált az az AI mod volt
Videó külső simán megfelelet már régebben is most is jó külső appal lehet jobb is(4k ban eis)
ha nemk a Matrix 5 az igényed .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest