- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabes13 #14641 üzenetére
Nem hinném, hogy sim olvasó lenne... Itt vagy a telefon rendszerével van gebasz, vagy lopott, kitiltott részlet nem fizetés miatt meg ilyenek, ahogyan a többiek is írták... Milyen oldalon kerestél rá az IMEI-re? Én helyedben elengedném, nem ér annyit az egész... Inkább keress egy megbízhatót valahol és tudod, hogy van egy normális telefonod amely használata közben nem kell aggódnod, hogy éppen mikor dobja magát újra Safe Mode-ba.
-
válasz
Gabes13 #14634 üzenetére
Emergency mód nincs, csak safe mode. Emergency a hívásoknál van és abban az esetben van az, hogy blacklisted lett. Helyedben elengedném a dolgot és másikat néznék még ha olcsón is adja... Kérj több infót az eladótól és ha lehet videót is akár, no meg magyarázatot, hogy miként is került ebbe a módba.
-
Aryon87
félisten
válasz
Gabes13 #9358 üzenetére
Szépen lecsúsztál róla
Egy ismerősömnek van M30Pro-ja, volt szerencsém hozzá, pofás egy darab, leszámítva a 90 fokos hajlított kijelzőt, amit baromi hülyeségnek tartok, főleg hogy emiatt a hangerőgombok is kukázva lettek ott. Remélem a 40-esnél nem folytatják azt a kijelzőirányzatot.
Remélem hogy WatchGT2-vel adják majd a Plus-t.
Nálam karácsonykor esedékes a téma. Addig csak csökken valamit az ára. -
Dreimus
senior tag
válasz
Gabes13 #3354 üzenetére
Nekem az első hétben nem volt aktívan használva a telefon így nem tűnt fel, aztán felfigyeltem rá és azóta nagyon idegesítő
hugomnak P20 van, párjának P20pro és mind2 telefon 9.0 Android verzió óta csinálja.
Ami még nálam előfordult hibának a gmail szinkronizációja néha nem akarja automatán begyűjteni a leveleket, hanem csak manuálisan.
Kamera alatta szó szerint felforr a hátlap pár perc után.
Ébresztés párszor kimaradt, ami miatt majdnem sikerült munkából is késnem.
Jelszó bevitel helyett ujjlenyomat olvasót használok, de valamikor nem olvassa be, ilyenkor be kéne írni de az ujjlenyomat ikonját rárakja a billentyűzetre pont a törlés és enter gombokra így ha vétek akkor kezdhetem előlről.
A beszéd hangszóró az pedig nagyon gyenge, ami leginkább bevásárló központban vagy zajos forgalom mellett ütközik ki igazán, mert szinte érthetetlen a másik fél, hiába van maximális hangerőn.
A csengés és az értesítés hangereje egy csúszkán vannak és emiatt nem is használom az értesítéseket, mert túl hangosan pityegne.
Ezek mind mind apró hibák és elég kellemetlenek és van amit már el is felejtettem, mert ezek amik gyakran okoznak gondot számomra. -
Dreimus
senior tag
válasz
Gabes13 #3337 üzenetére
Ilyen a 9.0as szoftver, felvettek nekem rola hibat de nem tudjak mikor lesz javitva(egyedul max fenyeron nem jelentkezik) , hasonloan az automatikus fenyero minden restart utan visszakapcsolodik.
Van meg vagy 3 sornyi hibaja a szoftvernek ami miatt szervizbe kuldom, nagy valoszinuseggel ezeket nem fogjak javitani es csereigazolast kapok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged