-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari0819
tag
válasz
AsusBoy #2519 üzenetére
Én is oda dugtam be először a sim tűt, semmit nem éreztem hogy valamit át szúrtam volna pedig elég erőteljesen csináltam. Szerintem ezt a vízálló fólia dolgot kicsit komolyabban oldották meg és nem úgy, hogy egy ilyen dologgal egyszerűen csak el veszítse a telefon a vízállóságát. Én ezt gonodolom aztán lehet rosszul...
-
hodostamas
addikt
válasz
AsusBoy #2512 üzenetére
Először üvegfóliát rendeltem, azt nekem felnyomta a tok. Munkatársamnak is van p30pro, neki már a 3. üvegfóliát rakták rá egy gsm boltba.
A sima fóliát raktam ami védi az éleket is. Tokbarát se rossz, viszont ott szabadon van a kijelző két oldala picit, illetve nekem nem tetszett hogy mikor húzom le az állapotsávot akkor mindig megakadt az ujjam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest