- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #17193 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
Bizony, a beállításokban (AppGallery) ki kell kapcsolni az alkalmazások automatikus frissítését.
Nekem olyan régóta ki van kapcsolva, hogy ez teljesen természetes. Pedig nem mindenkinek az.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #17150 üzenetére
Nem. Én is folyamatosan kinyomkodom, de mindig felajánlja újra ha frissítés érkezik..
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #17121 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Sokszor előfordul, hogy egy-egy alkalmazás oldalát szeretném megnézni, hogy mik az újdonságok, mikori az utolsó frissítés, és sokszor csak az app neve és a telepítés gomb jelenik meg, illetve a changelog is.
Az is előfordul néha, hogy az Alkalmazásaim és játékaim oldal visszavált a régi felületre, ahol megvan a 3 fül (legutóbb frissítettek, a készülékre telepítettek, illetve a készülékre nem telepítettek).
A korábbi felület sokkal jobb volt.
-
balintka
addikt
válasz
Sztyepadzso #17121 üzenetére
Nálam is volt, h egyszerre nem mentek le a program frissítések. Nem csak a P30 Pro-n, hanem Samsung S20+ 5G-n is. Valamilyen Play áruházas probléma lesz ez.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17017 üzenetére
Én tényleg szerettem. A csempés dizájn nagyon tetszett, és hát a kamera.. Nekem egy Lumia 930am volt, de jó fényviszonyok között még ma is nagyon versenyképes lenne. Jó volt a képfeldolgozó algoritmus. (többek között.. pureview+zeiss
)
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17014 üzenetére
Igen, pont tegnap olvastam egy magyar cikket is ezzel kapcsolatban. Az raj mert vagy 8 olyan alkalmazást használok ami nincs fent és 1 év alatt se sikerült semmit előre lépni velük..sajnálom ezt az egészet, 4 huaweiem volt, soha egyikkel sem volt gond, imádtam őket..fogalmam sincs mit vegyek ezután..mind közül a xiaomi felé hajlok de nem jó szívvel..mondjuk abból is csak ultrat vennék.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17014 üzenetére
Pedig a WindowsPhone de jó volt..
-
gthomma
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16723 üzenetére
Megsérülhetett a telefon usb portja? Nem látok külsérelmi nyomot.
-
gthomma
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16721 üzenetére
Samsung kábellel írja hogy "Szupertöltés" a gyárival szívózik
Minden adott hozzá a srác akitől vettem, csak füles nem volt a dobozban, a telefon patika állapotban van, mikrókarc mentes. -
gthomma
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16719 üzenetére
Ez rendben van, a Huawei Nova5T gyári fülesét miért nem? PC felismeri, a töltőkábelért sírt hogy nem eredeti nincs gyors töltés, egy Samsung usb kábellel van.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16674 üzenetére
Ez jó ötlet.
-
rolandrepasi
tag
válasz
Sztyepadzso #16664 üzenetére
Hang utasításra vár.. pl csíz... Beállításokban talán 2. Sor..
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16654 üzenetére
Nincs esetleg okosórád/karpereced? Nekem egyszer egy amazfit verge csinálta ezt. Amíg csatlakozva volt a telefon az órához, random időközönként elkezdett zenét játszani, vagy yt videót indított a háttérben. Hasonló van nálad is, hátha ez a gond.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #16654 üzenetére
Üdv!
Nem média appok esetében, de tapasztaltam hasonlót én is. Az ujjamat igen közel tartottam a kijelzőhöz, de nem értem hozzá, elindult az optimizáló, szon belül az akksi rész. De újraindítás után nem csinál ilyeneket a telefon.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #16430 üzenetére
Valaki meg tudja mondani, hogy egy szervízes ember mennyi idő alatt méri ki az akku kapacitását?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Sztyepadzso #16402 üzenetére
Ez tipikusan annak az esete hogy megcsinálták ezer évvel ezelőtt ezt a tájékoztatót aztán azta is úgy van, és közbe meg értelme nem sok. (kivétel a hulladék kezelés)
-
Macika66
őstag
válasz
Sztyepadzso #16395 üzenetére
A "Karbantartási mód" épp ezt teszi, elmenti biztonságos helyre az összes adatot és hozzáférhetetlenné teszi a szervizes számára.
Ugyanúgy lefuttatható a javítás után kötelező teszt és ugyanúgy nem férnek hozzá a személyes adatokhoz. -
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16385 üzenetére
De elvileg van valami szerviz mód ami titkosit mindent hogy ne kelljen.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16313 üzenetére
Nálam sincs már 11-en.
-
anonymus89
addikt
válasz
Sztyepadzso #16149 üzenetére
Legjobb megoldás még mindig az adb shell szerintem és kb 1 perc alatt megvan.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #16129 üzenetére
Én napi 5-6 órát nyomkodom a telefont (munkaeszköz is), és semmi Google hibát nem tapasztaltam. Mondjuk még 10.1 van rajta, ajánlgatja a 11-et, de eddig nem tettem fel.
-
kp78
addikt
válasz
Sztyepadzso #16129 üzenetére
Én ezért sem engedem a Play Store-s frissítést automatikusra, inkább hetente 1-2-szer megnyitom, és megnézem, h mi szeretne frissítést.
Ez az Android System WebView is ott figyelt tegnap este (is) 2021.03.22-es dátummal.
Fb, Messenger és társai is gyakorlatilag naponta frissül(ne), aztán egyszer csak vmelyik verzió nem működik, de arra a rendszer már lehet, h frissítette nálad... -
sasoo
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #16081 üzenetére
kösz
-
sasoo
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #16078 üzenetére
én is így jártam,de nem tudtam visszarakni.az előretelepített appokat hol találom?
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #16078 üzenetére
Nagyon szívesen. Jogos a korrekció, köszönöm, én nem emlékeztem jól. Valóban a Névjegyek appnál kell megadni a hozzáférést a tárhelyhez.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #16026 üzenetére
Hellíó!
Igen, ha a hívásrögzítő app ikonjára koppintunk, az app beállítási oldala jelenik meg. Az előző verziónál is így volt. A telepítés után nekem csak a hívásbeállításokban kellett az automatikus rögzítást bekapcsolni, az engedélyek már meg voltak adva.
A felvételek a belső tárhelyen a Sounds > CallRecord mappában vannak. Ha van nano memóriakártya, akkor ott van, a mappa neve ugyanaz.
A felvett hívásokat több helyen is meg lehet nézni. A tárcsázó (gyári) app-ban a hívásnapló egyes bejegyzéseinél, jobb oldalon az i betűre koppintva megjelenik a névjegy, illetve alul a hívásnapló (a hívott névjegy neve, a hívás időpontja stb.) és jobb oldalon van egy kis indító ("Play") gomb.
Ha esetleg nincs ott a "play" gomb, akkor Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Telefon app > Engedélyek, és itt engedélyezni kell a tárhelyhez való hozzáférést. (ezt a tippet az xda-developers fórumáról kaptam, mert tavaly ősszel az egyik biztonsági frissítés után nem látszottak a "play" gombok.)
A másik mód a felvételek eléréséhez, hogy a Rögzítő appot kell megnyitni, és ott kell lennie egy olyannak, hogy Hívások.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #16041 üzenetére
Érdekes.. Nekem sehogy sem megy..
-
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #16041 üzenetére
Rendes videóval is megy?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #16036 üzenetére
Hogy nagyítasz bele? Nekem nem sikerült még.. A Samsung telefonok tudták, de itt még nem sikerült..
-
subset
senior tag
válasz
Nekem még a régi hívásrögzítő app van fent, a 11-re frissítés után is működik...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Appgalleryből visszatettem, pöcs voltam.
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #15892 üzenetére
Nekem az AppGallery-ben van. 2021 március 3.és április 3. között tart a kampány. Info
Ferenczi Áko, direwolf nincs véletlenül a régió másra állítva? (telefon, Támogatás app).
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #15892 üzenetére
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #15806 üzenetére
Az 5ghz sebessége nagyobb de sokkal rövidebb is a hatótávja. Nekem archer c5 routerem van, itt külön lehet az 5ghzt és a 2.4ghzt is szórni. Nekem 5-ön megy mert ha megnézed egy speedtesttel akkor elég nagy a különbség, illetve a lakás sem nagy. Mondjuk egy ajtót becsuksz és mindjárt lassul, vagy a másik szobában kb el is megy. Viszont a házban (10 emeletes) mindenki 2.4-en tolja ami olyan interferenciát okoz mint az állat, lassul az effektív átviteli sebesség. Most mértem is egyet 2.4 = 65 mbps, 5 = 108
+ a router se mindegy milyen szabványt tud es mit tud kitolni magából... -
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #15601 üzenetére
Persze
Ezért is írtam olyan mint Eredet.
Szintről szintre lehet csak menni.Most 201 en vagyok
-
Zoz
őstag
válasz
Sztyepadzso #15589 üzenetére
Vagy a médiát állítja, vagy a csengést, hang beállítások alatt választható, hogy melyiket.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #15577 üzenetére
Velem?
5V 1ADe meguntam most már 5V 2A al töltök.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #15560 üzenetére
Most muszáj
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Sztyepadzso #15489 üzenetére
-
petfoto
tag
válasz
Sztyepadzso #15468 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ezt már megcsináltam, de nem segít.
Egyéb ötleted lenne?
Természetesen újra is telepítettem az appot,persze az sem segített... -
anonymus89
addikt
válasz
Sztyepadzso #15431 üzenetére
Nem teljesen vagyok tisztában a benne lévő alkatrészekkel kapcsolatban az alaplap az biztos.
Kijelzőn volt egy folt és az akku sem volt már 100%os -
thesound
addikt
válasz
Sztyepadzso #15353 üzenetére
Ezt a felezést legfrissebb verzión csinálod?
Ezt az egyet elk*rták számomra. A három újjas feltolás vagy a koppintós felezés nagyon jó volt. Ez az oldalról behúzós... meh.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #15353 üzenetére
Igen köszi, a felező megvan, csak a programot nem akarja duplázni ezzel.
[kép] ezt kéne valahogy megoldani a telón, ez másikról van kifotózva. -
Occon adom
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #15348 üzenetére
[kép] [kép] Másik telón pont az android 10-l jött be a dual program futtatás támogatás, a képernyő felezés, pedig régóta meglevő dolog, még a kocsi fejegysége is csinálja, ha épp rosszul nyúlok oda.
Ilyen program sajnos nincs rajta de a google play áruházban sincs. A Pokemon Go-t kéne 2 accal futtatni, de a képeken is látszik, valami nincs engedve a telón, de nem a fentiek. Android 10-l jött a teló, nem tudom 9 re visszatenni, na meg 1 napos. -
Occon adom
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #15343 üzenetére
Nálam azt irja az alkalmazásoknál az ikeralkalmazás ), hogy "nincs engedélyezve" , hogy-hogy?
Nézegettem a telóban a dolgokat de a programot, illetve semmit sem találok. -
thesound
addikt
válasz
Sztyepadzso #15291 üzenetére
Jah, az nem derült ki számomra.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #14764 üzenetére
-
koxmatyi
tag
válasz
Sztyepadzso #14740 üzenetére
Ez azért érdekes mert én egész éjjel töltön hagyom és mégis kb fél óra alatt 100%-on van úgy,hogy kikapcsolom a telót (kb 50% on szokott lenni töltöre tevésnél) napközben meg sosem töltöm
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #14646 üzenetére
Igen, ahogy fordítom a telefont úgy fordul a lens flare. Egyértelműen megtörik a fény.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sztyepadzso #14566 üzenetére
Na meg van mi volt a baj. Be volt kapcsolva az intelligens feloldás, ami nem zárja le a telefont otthon stb. Ha itt bármi hozzá van adva akkor sehogy sem lehet megoldani, h rögtön feloldjon. Kitöröltem mindent onnan és most jól működik. Fck logic
Köszi mindenkinek a nyomozást -
Bennyboy
őstag
válasz
Sztyepadzso #14560 üzenetére
Az be van kapcsolva. Felismeri az arcomat és ezt írja alul: Intelligens feloldás sikeres, A megnyitáshoz húzza fel az ujját.
-
njnl
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #14487 üzenetére
Kamera / Továbbiak / Fénnyel festés / Csillagvonalak.
Amíg bírja az aksid -
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #14449 üzenetére
-
hatD
tag
válasz
Sztyepadzso #14389 üzenetére
Köszönöm, nekem még nincs a birtokomban, ezért szeretném megtudni, hogy választanom kell-e, vagy csak egyféle készülék van mindkét oprenszerre.
-
kp78
addikt
válasz
Sztyepadzso #14315 üzenetére
Biztonsági mentést tud, és takarít is? -
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #14272 üzenetére
Állíts be jó nótát [link]
-
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #14225 üzenetére
Profi én sem vagyok, de amit tudok:
A Synology egy márkanév. Hálózati eszközöket (is) gyártanak. Nekem PL egy Synology NAS-om van. Egy alap hálózati tárhelyen felül ez tud torrentezni is és privát felhőként, média szerverként használható.
Azok az alkalmazások amiket a kolléga kérdezett, arra jók, hogy kezed a NAS-t.
PL:
-DS Get -> letöltés indítása, állapot figyelése stb.
-DS cloud -> felhő szolgáltatásstb .stb.
Nekem ezen megy a torrent 0-24 -ben.
Dióhéjban -
szemesi69
addikt
válasz
Sztyepadzso #14146 üzenetére
Én elkezdtem összefoglalót készíteni [link] , ajánlottam a kapitánynak felhasználásra, de mivel nem használta fel eddig, egyenlőre szüneteltetem, de ha van rá érdeklődés folytathatom
-
njnl
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #14146 üzenetére
Jó ötlet, viszont félek nem csak ezen múlik. De veszíteni való nincs vele.
-
direwolf
őstag
válasz
Sztyepadzso #14055 üzenetére
Az appos dolgot köszönjük inkább a pénzhajhász fejlesztőknek. Miért is kell kifizetni egy adott szellemi terméket minden platformra külön-külön? Ugye az elv, amit kiharcoltak jó rég az az, hogy a szoftvert nem veszed meg, hanem a használati jogát fizeted ki. Akkor mi az hogy adott platformhoz kötik? Bevételmaximalizálás?
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #14050 üzenetére
Megértelek, nekem is jópár megvásárolt appom bánná. És akkor még egyéb tényezőkről nem is beszéltünk, amik eleinte jó eséllyel nehézségeket jelentenének. Ezért is írtam feltételes módban. És szerintem mindezek ellenére az sem egészséges helyzet, hogy annyi próbálkozás után (Symbian, webOS, Windows Mobile, Tizen, Bada, Sailfish, Firefox OS, BlackBerry) jelenleg vagy Android, vagy iOS, más lehetőség nincsen.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #14033 üzenetére
Ha valaki addig nem jut el hogy értelmezze amit kiír a telefon azon nem lehet segíteni.
-
mirci18
addikt
válasz
Sztyepadzso #14029 üzenetére
-
Dzsekó
addikt
válasz
Sztyepadzso #13967 üzenetére
Vagy inkább a 5:4-es képarányt tennék be. Amikor DM/Rosmann automatából hívunk elő papírképet, akkor mindig szívunk ezzel, mert az az 5:4-et szereti.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Sztyepadzso #13940 üzenetére
Én is így teszek, de az elmúlt kb. 1 hétben szenvedés a gmail értesítés céges fiókból. Soha nem kapcsoltam ki optimalizálást, de kínomban már azt is kilőttem+ beállítottam, hogy fusson a háttérben és így sem jó.
Egyébként most ránéztemn a storeban és elég sok negatív visszajelzés van pont az értesítésekkel kapcsolatban, szóval lehet, hogy van valami nyűgje ennek az új verziónak?? -
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13873 üzenetére
A böngésző címsorát húzod el jobbra vagy balra.
[kép]
Vagy nem erre gondoltál? -
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #13900 üzenetére
Nem baj, de legalább nem hibáról kell olvasni, hanem új feature-ről.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #13873 üzenetére
C10 (Oroszország) régióról váltott át valaki indiai régióra. A régióváltás elég bonyolult mókolás, a P9 fórumban olvastam ilyet. Ott kínai régióra váltottak át, hogy a telefont lehessen Android 8/EMUI 8-ra frissíteni. A P9-nél az Android 8/EMUI 8 csak Kínában lett kiadva.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Sztyepadzso #13807 üzenetére
Van két gyerek. Ez nálunk úgy működik, hogy ha oviba kell menni hét közben, akkor ébresztőre kelek és úgy kell őket kirobbantani az ágyból (szimulálnak, meg minden, csak ne kelljen felkelni). Hétvégén, amikor alhatnék, kb. ugyanabban az időben felkelt mind a kettő, rajtam ugrál. Tudják, hogy nincs ovi akkor.
-
vivi.szivi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13520 üzenetére
Köszi! Igazad van, miota beallitottam a gépen, hogy ne menjen alvóba, amikor lehajtom a fedelét, azóta nem történik semmi :-)
A csippogásra eddig nincs megoldás. Ki fogom próbálni tok nélkül. (Egyébként nem okos tokban van, csak egy sima kinyithatós, annyi, hogy mágnes is van benne, az fogja "össze")
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13520 üzenetére
Az "okostok" mágnesét a bal alsó sarokban lévő szenzor érzékeli(az nem mágneses ha minden igaz). Az okostokon ott a mágnes ahol a három kis rögzítő "tapadt".
Az IR alatt a a kijelőt rezgető hangkeltő lehet. 1.kép 2.kép
(a képek forrása [link]).
A laptopos elképzelés nem rossz.Nővéremnek egy sima egyszerű pénztárca sípolt be mindenhol, pedig már többször "lemágnesezték" a kasszánál, de idővel újra beriasztott a kapuknál. Inkább cserélte a tárcát. Nekem meg egyszer egy koax kábel tekercs riasztott be a Coopban.
-
nolan42
tag
válasz
Sztyepadzso #13471 üzenetére
Köszi, így is kioróbálom.
-
ktomee
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13470 üzenetére
Köszi még fogom próbálni de ez nem hangzik olyan egyszerűen
-
Technoman
őstag
válasz
Sztyepadzso #13408 üzenetére
Most már értem miről beszélsz (bocs, de ezek a gesztusok nekem eddig ki voltak kapcsolva, mert nem használom őket)
Szóval, érdekes a szitu. A képernyő felvétel (mmint a mozgó, két ujjperces) nekem "koppra" indul, a képernyő szinte minden pontjáról.Ellenben az egy ujjperces fotós, nagyon nehezen megy, ill. alig vagy még úgy sem.
Amikor üvegfólián gondolkoztam, olvastam ilyen megkötéseket, még a gyártó oldalán is, de mivel én nem használom ezeket a gesztusokat, így nem is vettem észre ezek hiányát eddig.
Ettől függetlenül még mindig bírja a bizalmamat az üveg, a sima fóliával szemben (a séta nálam nem a helyi plázá meglátogatásában szokottt kimerűlni)
Kíváncsi lennék, hogy a gyári okostoknál is uez. lehet-e a helyzet, mert tervezek egy olyat is venni. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #13428 üzenetére
Beállítások/alkalmazások/alkalmazás asszisztens/játéktér
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #13403 üzenetére
Érdekes, hogy a new edition-ön van fólia, nem is szedtem le. A sima feketémen amit egy éve vettem nem volt. Én elengedtem ezt az üveg témát és 10ért se fogok felrakatni clearplexet. Helyette kötöttem készülék biztosítást a revoluton. Heti 467 ft egy évig. Soha nem törtem össze egyetlen telefonomat sem ha még is akkor ott a bizti.. Ismerős már használta és néhány nap alatt utaltak is..
-
Dwatti
addikt
válasz
Sztyepadzso #13410 üzenetére
Terep futó vagyok igy van ahol alá kerülhetett a por de ez csak nagyon kritikus szemmel láthatóan pár szemcse 2 hónap után, engem azért zavart, mivel csak a keret ragad ezért nem tapad egész felületen. De nem huppog, kattog minden érintés gesztus vezérlés jó, ujjlenyomat 10/9
Lehet nem minden űveg 100%-os Nilkin számomra katasztrofális volt 2 nap után lecseréltem Spigenre -
Dwatti
addikt
válasz
Sztyepadzso #13408 üzenetére
Tok van a telon, milyen tipus? Spigen és a nilkin űveg is a saját tokjával fekszik fel jól, többi fel noyomja és levegő kerül alá. Saját tapasztalat, 4 hónapja van fent a 2.spigen űveg spigen tokkal, nem kattog pontossan felfekszik pedig 1x levettem kitakarítani a porszemcséket, majd visszaraktam hajszárítóval, azóta is tapad.
-
Technoman
őstag
válasz
N em értek veled egyet (Már ha a Spigen "Glas.tR Curvedről nyilvánítottad ki fentebb a véleményedet)
Nálam nem látható rés és szerintem nem ezért kopog, hanem met az üveg már csak ilyen.
A dupla koppot és az ujjlenyomatomat mindig érzékeli (lehet hogy az utóbbit pár századmp-vel később érzékeli-ezt aláírom- bár nincs összehasonlítási arányom, mivel a telóra az első órába már üvegfólia került és tok, persze az is a Spigentől) -
trcvk663
tag
válasz
Nekem tavaly november óta van fent és minden faca, koppintás is működik.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #13387 üzenetére
A szememet majd kiveri ez a Spigen fólia
Olyan fos a kijelző vele..
Az engem nem érdekelne ha narancsos.
De csapnivaló a minősége.
Megveszek egy 200 ezres telefont, és kb mintha a szutyok S4 emet nézném.Üveg kellene nekem is.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #13379 üzenetére
Nem tudom pedig 6 évig használtam.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Sztyepadzso #13379 üzenetére
Az lg g4 is tudott így fényképezni, videózni.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #13302 üzenetére
Gyári fekete szilikon tokom van. Meg ünnepkor rárakom az Case and Prot átlátszót.
Spigen fólia ilyen narancsos, kijelzőbe minőségbe nem zavar be? -
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #13281 üzenetére
Elvileg minden a gyári, de majd szétnézek otthon. Nem mintha ez lassú lenne, csak nekem is az 1% / óra körüli sebesség rémlik.
-
gti16v
őstag
válasz
Sztyepadzso #13169 üzenetére
köszönöm szépen
-
válasz
Sztyepadzso #13173 üzenetére
Na, ha kezd egyre intenzívebb lenni az érzés, akkor add ki magadból
Akár priviben is, mert még mindig nem talált.
-
stefi68
addikt
válasz
Sztyepadzso #13179 üzenetére
Tudom, hogy a kihangosító hangszóró az normál kialakítású.
Én a beszédhangszóróra gondoltam és a válaszadók is -
nolan42
tag
válasz
Sztyepadzso #13169 üzenetére
Köszönöm ezt a leírást. Épp most akartam kibaszni a kukába a telefont, merthogy érzésem szerint rossz minőségű képeket csinál... Előzőleg Nova 5T volt, azt megelőzően P9, egyiknél se jobb érzésre a képi infó megjelenítése. Alkalmazva a fent leírtakat jobban tűnik. Próbálgatom.
-
siskad
őstag
válasz
Sztyepadzso #13118 üzenetére
Köszi
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #13115 üzenetére
Ez nagyon jó lett!
-
siskad
őstag
válasz
Sztyepadzso #13115 üzenetére
Ez nagyon tetszik, esetleg le tudnád írni, hogy milyen beállításokkal készült?
-
Dhampir
félisten
válasz
Sztyepadzso #13080 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy megírtad.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #13055 üzenetére
3-4 alkalommal nekem is előfordult már, hogy írás közben nem láttam, hogy mit gépelek (csak a kurzor villogott a szövegmező elején, bármit is írtam), pedig ott volt, mert elküldéskor megjelent.
-
horfer84
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13055 üzenetére
-
horfer84
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13053 üzenetére
Azért nem gondoltam a szövegmezőre, mert gépelés közben szépen megjelennek a karakterek. Aztán klikk az elküldés gombra; a szövegmezőből eltűnik, ahogy kell, viszont a beszélgetés buborék nem jelenik meg, de csak nálam. De lehet, hogy igazad van. Nalam Viber amúgy nem csinálja.
-
jazy
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12968 üzenetére
No stack. Iso800, 20 sec+lightroom mobile
-
jazy
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12942 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #12963 üzenetére
Akkor lehet,hogy csak addig nem mutatja a képeket míg el nem múlik a "hová rakjam a fülemet.."
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12953 üzenetére
A P30 sík, nem lekerekített kijelős. Annál a spigen üvege teljes felület tapad(volt feleségemnek is P30-asa van). Nem tudom, hogy pro-nál miért nem tudták megoldani ezt.
A fólián is gondolkodom, hogy beszerzek egyet majd, mert van egy gyári okos tokom, de az üvegfólia nagyon eltartja így nem használom, bár nem bánom egyáltalán. 😁Az UV ragaszós üveg is szépen leszedhető és ha ügyes az ember akkor újra fel is tehető, csak alkohollal makulátlan tisztára kell suvickolni(izopropil alkohol jó lehet). Elsőre sikerült elrontanom a felrakást, 1hét használat után vékony csíkok lettek a lekerekítésnél. Nem volt feltűnő de zavarta a szemem így leszedtem és újra raktam. A ragacs olyan zselé állagú volt, szinte egyben lejött a telóról,az üvegről már nehezebben de lejött.
[#12955 bferenc]
Pl. így: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged