- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz
sfdrakex #3894 üzenetére
Ezt írtam:
"Eladó szavatolja, hogy a készüléket a szolgáltató (Magyar Telekom Nyrt.) nem fogja az Eladó és a szolgáltató között fennálló hűségszerződés megszűnése (hűségidő vége: 2021. 05. 28.) és egyéb okok miatt sem letiltani. Amennyiben a készülék letiltásra kerül, úgy az Eladó köteles a letiltást saját költségén feloldatni vagy visszavásárolni a készüléket a teljes vételáron."Persze ha letiltják, akkor melózni kell majd a pénzért...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
sfdrakex #3869 üzenetére
Én közben felraktam a dload-os módszerrel. Jött is szolgáltatói frissítés azonnal.
Jobb lett a kamera, illetve én nagyon vártam már a dc dimminget is. :) Az az egy hátránya van a dload-nak, hogy mindent(!) letöröl a telefonról. De amúgyis úgy teleszemeteltem már, nem árt egy tiszta kezdés :DNem tudom, hogy placebo vagy sem, de ilyenkor (újratelepítés után) olyan fürgének tűnik az amúgysem lassú rendszer, hogy emiatt is megéri néha egy full wipe. :)
Mondjuk a changelog-ban van egy sor, ami említ optimalizálást..
-
Macika66
őstag
válasz
sfdrakex #3680 üzenetére
Egymással vitázzatok, ne velem!
Szerintem MA, 2019-ben egy 2019-ben megfelelően használható készülék minimum 6/128-as.
Az hogy mit hoz a jövő, mit hoz a Q, mi lesz, ha nem csak az idén szeretnénk használni a középkategóriás mobilunkat, az már más kérdés, senki sem tudja.
Egyvalamit tehetünk, hogy visszanézünk 2 évet, mennyit változott az elvárás 2 év alatt.Szerintem sokat.
Ha valaki MOST vesz új készüléket (és nem teheti meg, hogy fél évente cserélje még újabbra), akkor igencsak érdemes komolyabbat venni...
-
migabi24
nagyúr
válasz
sfdrakex #3656 üzenetére
Minden szín beállítás gyárin volt azt átnéztem, kamerába biztos jobb ezt nem is vitatom, de nem annyival amennyivel drágább, csak azért írtam le mert a speckókat nézegetve a neten az ember sokkal többet várna, aztán élőbe meg nagyítóval kell keresni a különbségeket😁
Itt se látszik az a hatalmas fejlődés, de persze lehet csak én nem látom😁
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
sfdrakex #3274 üzenetére
Nekem is megjött a 161-es FW. De nem ebben van a DC Dimming, pedig amiatt vártam :D
Elkészültem az első 9.1-es témámmal.
Ezt kell letölteni/bemásolni a Huawei/Themes mappába, vagy ha szeretnél támogatni, akár Play-ről is megszerezhető.Kerek ikonok vannak benne, illetve amelyik alkalmazásnak nincs támogatva az ikonja, az is kap lekerekítést, így egy letisztult, egységes kép fogad a képernyőn. Minimalista fehér háttér és sötétkék szín a domináns. Ha valahaol hibát találtok, nyugodtan jelezhetitek emailben, képernyőmentést csatolva ;)
Remélem nem minősül hírdetésnek :DHasznál valaki vékony beasus tokot?
Most találtam alin, már berendeltem, de hátha van valakinek ilyen :D Védi megfelelően a kamerát? -
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
sfdrakex #2662 üzenetére
Azt hiszem holnap ha megkapom a Mate 20 Pro-t, kibontás nélkül küldöm is vissza a feladónak és kérem vissza a vételárat. Pedig annyira vártam a holnapot, hogy kézbe vehessem.
Így akkor vagy megbékélek az OP7 Pro hatalmas méretével vagy pedig áttérek egy olyan telefonra, amire sosem gondoltam volna korábban - Samsung S10 vagy Note9. -
mjani1172
addikt
válasz
sfdrakex #2554 üzenetére
Nem kezdek bele, mert ahogy írtam én ugyanebbe már belefáradtam.
Azt írta, hogy a tesztek (s)em írnak arról hogy ha nem statikus dolgokat fotózol, akkor nincs akkora előrelépés mint ahogy gondolná az ember,a tesztképek csak épületeket meg idióta bokeh képeket tartalmaznak.
A valóságban sokan pl: a gyerekük óvodai fellépését fotóznák és arra nem igazán jó.
De én kiszálltam. -
István971
tag
válasz
sfdrakex #2036 üzenetére
minden gyári, nincsen semmi root és nem hibás a telefon sem, minden jól műlödik rajta.
egyszerűen nem az én telefon stílusom legalábbis ennyi pénzért biztosan nem.
mielőtt valaki elkezden okosodni, hogy miért nem próbáltam ki vásárlás előtt? kipróbáltam de ezek a dolgok ennyi idő alatt jöttek ki...
nekem nem jön be, ennyi. -
-
Astrolagoon
tag
válasz
sfdrakex #1152 üzenetére
" Óra pedig jár MO-n is, ha nem szolgáltatónál veszed. "
Ez hol mentesíti őket az alajasság alól amit Hito ír?A világon mindenhol de az EU összes szolgáltatójánál IS! Járt óra.....
(#1128) macika69
Ebben meg ter vagy mondjuk a szépséghiba ,hogy butusságot állítasz tényként!.Semelyik foton nincs rajta ,hogy P+0 al késuült nem is állított ilyet a huawei.Ott a Zoomot promozták nem a kamerát.
-
soko70
aktív tag
válasz
sfdrakex #1106 üzenetére
Köszi, sikerült is. Köszi a tippet. Akkor talán ez a leggyorsabb módja a frissítésnek, ha az OTA nem jelez. Tehát: Gépre csatlakozok, HiSuite a telefonról elindít, egyből a program frissít. Utána rendszerfrissítés, és 15 perc és kész. Szuper, ez talán jobb, mint a többi gyártónál van. Talán Sonyknak is hasonló programjuk van, legalábbis régebben volt.
Más: A töltést lehet állítani, hasonlóan mint Samsungnál, hogy gyors töltés vagy sem? Nem találtam még hasonló menüpontot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest