- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
Nekem nagyon tetszett, hogy leírtad a tapasztalataidat. Telefon váltás előtt állok, szintén hasonló cipőben vagyok (Samsungos).
Mostanában fogom élőben is megtapizni eme telefonokat (Valamint a Mate 20PRO-is, mert szolgáltatónál most nagyon leértékelték) és megprobálok dönteni a váltásról.
Ami nagyon hátráltat engem is az a szoftveres rész. Szeretem az új dolgokat, de csak mértékkel.
Akku terén jobban járnék az tény (mint egy S9-S10 szériákal)
Fotó téren nem mennék bele. Sok képet láttam már idefent, hol egyik hol másik teljesítet jobban. Vlamint laikusként nekem mindkettő megfelelő.Kérdés:
Ezek a telefonok mennyire tudnak jól együtt működni egy smart TV vel (Samsung). Gondolok itt a smartview-ra (képernyő megosztás, távirányítás, stb)Köszi még egyszer a tapasztalataidat!
-
zsakadam
tag
Szia! Én most tervezek váltani Honor 9-ről. Őszintén szólva ezt is nagyon szeretem és tökéletesen működik, de engem is felcsigázott a P30 Pro fotós képessége. Abban bízom, hogy ezzel ki tudom váltani a családi eseményekre és nyaralásra a fényképezőgép cipelést... Annyit kérdeznék, hogy mennyire zsebretehető a telefon? Lehet vele úgy közlekedni, hogy zsebben van? Üzletben nem akartam a zsebembe dugdosni, de ránézésre nem tűnt lehetetlennek...
-
2ofthem
aktív tag
"Kb. 8 éve a Samsung Galaxy S szériát használtam, nagyon meg voltam vele elégedve."
"Én a tapasztalataim alapján úgy vélem, hogy a Samsung rendszerei "nagy általánosságban" felhasználó barátabbak és átláthatóbbak a többinél."Ezek alapján nem is gondolhatod másképp mint hogy "a Samsung mindig is élen járt a szoftveres megoldásokban"
Hiszen ezt szoktad meg, és szereted is. Egyébként én is pontosan így vagyok vele, és sokszor kell keresgélnem hogy mit hol találok..
Egyébként szintén nem bántam meg a váltást, remek telefon lett, és én is inkább fotó mint videó párti vagyok, ez a telefon pedig többet nyújt ilyen téren mint a Samsung. -
Ixion77
addikt
"a Samsung mindig is élen járt a szoftveres megoldásokban"
Öhhömm.. Hát szóval... Azért ez így kicsit meredek. A Touchwiz-et azért igen sokan tartják sok éve az erőforrás-zabáló értelmetlen sz*r szinonimájának. Ami persze nem mentesíti a Huawei-t a saját felelőssége alól a menürendszere átgondolatlanságát illetően. Az ugyanolyan sz*r. Vagy említhetjük a Huawei hasonló szinten levő grafikai designnyelvének egységességét is. Pontosabban annak teljes hiányát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest