- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemos71
csendes újonc
válasz
migabi24 #3655 üzenetére
Én is Mate 9 - ről váltottam. Az tényleg nagyon jó telefon... A Mate 9 kamera anno nekem csalódás volt és a kijelző is inkább csak átlagosnak mondható. Én is a MM-ban egymás mellé raktam a két telefont... Szerelem lett... És nem érdekelt mennyivel többe kerül.... 3 hónap használat után elmondhatom minden egyes fillért megért.... Egy megbízható társ, egy technikai csoda... Annak ellenére hogy nincs sztereó hang és nincs Jack... Mindenben köröket ver a régi telefonomra... A kijelző pedig hihetetlenül jó... A kamera pedig... Ilyen dolgokra képes
-
Macika66
őstag
válasz
migabi24 #3677 üzenetére
Szerintem ne vitatkozzunk ezen.
A középkategóriásnak nevezett készülékeknek 2019-ben MAX. 3 GB RAM-ja van, és általában 32/64 GB ROM-ja.
A 32-ből marad 23-24 szabadon az első bekapcsolás után, a heap memory meg szinte nulla, semmi. Ez a legnagyobb baj.
De legyen Neked, nekem semmivel nem lesz jobb, sem rosszabb, ha tüntetőleg középkategóriás készüléket használsz. Legyen úgy!
-
-
válasz
migabi24 #3655 üzenetére
Ez kb olyan összehasonlítás mintha egy Ps3 VS Ps4-et hasonlítanál össze!
Tudom teljesen más téma, de mégis! Jó gép még mindig a Ps3 is de minden szempontból idejét múlt mind hardverileg mind szoftverileg, lehet azon is játszani, de a grafika nem olyan már és nem mindent bír el a hardver és nem olyan gyors stb...ennyi, régebbi generáció➡️újabb generáció➡️elég nagy szakadék😁 Gondolom azért lejött mit akartam ezzel szemléltetni👍 -
válasz
migabi24 #3660 üzenetére
+ 2 lencsével több van benne
meg lehet, hogy te nem használod ki, de más meg igen
pl beltérben gyereket fotózni nem mindig ideális fényviszonyok között lehet
és nem akarok venni normális fényképezőt nekem megfelel amit a telók nyújtanakigen értjük neked nem ér meg 200k-t a váltás csak ezt nem kell itt bizonygatni
én szeretem ha van garancia a telefonomra így bármilyen jó is a mostani a gari lejárta elött lecserélem -
sfdrakex
nagyúr
válasz
migabi24 #3655 üzenetére
Szerintem a szín beállítással lehetett gond, nálam nincs ilyen probléma mint amit írtál. Egyébként miben nem éreztél különbséget?
Anyaghasználatban nyilván a régebbi csúcs telókkal sem volt gond. Lassúnak sem mondhatóak, maximum nagy rendszerigényű dolgoknál jön ki az újabbak gyorsasága. Fényképezésben pedig tuti jobb a P30 Pro. Átlagos felhasználásra pár éves csúcs telefonok is bőven jók. Nekem előtte A5 2017 volt, azzal sem volt gondom, csak sokat esett, és annyira összetört már vágta az ujjam. P30 Prora nincs szükségem, nem használom ki, de ez tetszett, ezért ezt vettem.
bocs, de ez nagyon szúrta a szemem:
melléraknák: melléraknÉk
tudnák: tudnÉk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest