- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Maci-
addikt
válasz
perzeus #14478 üzenetére
Szia,
Én a LEd blinker Pro-t [link] használom hasonló célra.
Nagyon régről becsípődött nálam, hogy villogjon értesítő led ha jött valami. Eddig ez működött is és a Led blinkerrel személyre tudtam szabni, hogy mikor milyen színnel/ütemmel villogjon.
A P30Pron ugye nincs értesítő led...
No de a Led blinker -ben van "no led" funkció. Ez egy a képernyőn megjelenő, villogó értesítés, amit testre tudsz szabni: hol villogjon, milyen színnel, mekkora pötty, milyen ütemben stb.
Ráadásul nem csak pöttyöt tud villogtatni a képernyőn, hanem szinte bármit, amit letöltesz.
Én pl letöltöttem google-ról a messenger, whatsapp, email, sms, nem fogadott hívás stb. ikonokat és azokat állítottam be.
Így most nekem alapból ki van kapcsolva az AOD, nem látszik semmi a képernyőn. Ha értesítés jön, akkor pedig a megfelelő ikon kezd el villogni, amég ki nem lövöm.
Kicsit játszani kell vele, de én nagyon szeretem. -
tamas.varga5
tag
válasz
perzeus #1571 üzenetére
Hello,nem tudom megoldódott-e már a rögzítés,ha nem töltsd le erről a linkről,hibátlanul teszi a dolgát: https://drive.google.com/file/d/12CwfK3lPT1P6z7bpIh_c1dZTEoOMqC1k/view Mate 10 pro topikban linkelték,én is arról érkeztem. M.országon,illetve az EU-s országokban a GDPR szabályozása miatt nem megengedett magánszemélyként hívást rögzíteni,ezért nem működnek már a hívásrögzítő appok. Ezt az eredeti kínai verzióból mentették ki.
-
T0rnad0
addikt
válasz
perzeus #2198 üzenetére
Nekem Mate 20 Pro-n volt ilyen. Letöltöttem a Notification Log progit és meg tudod nézni, hogy melyik program küld értesítést. Nekem egy beragadt letöltés miatt rezgett naponta többször, persze értesítési sávban nem jelezte.
-
-
Maffia91
aktív tag
válasz
perzeus #1545 üzenetére
+1
Engem is nagyon érdekelne!Illetve más:
Használ valaki Nova Launchert?
Nem tudom módosítani az ikonok megjelenését, rosszul állítja be a háttérképet (1/3a lemarad), nem tudom kitenni a gyári időjárás widgetet, nem működik a képernyő lezárás widget...
(A több beállítás és gesztus miatt hasz álom már vagy 6 éve)Ez EMUI korlátozás? Eddig natur Androidot használtam, és sosem futottam bele ilyenbe... Kicsit bosszantó!
-
-
Astrolagoon
tag
válasz
perzeus #1291 üzenetére
Ez most komoly ?Valójában mit akarsz?
Ez szerintem a te topikod : [link]
Vagy várd meg a P40 prot jövőre jön ...elvileg
Semmi sértés ne annak ved de egyszerüen nem értem azokat az embereket aki azt szeretnék,hogy más mondja meg nekik mit vegyen...
Teli a net videós tesztekkel írásos tesztekkel.Minden teló megtapizható kb a legeldugottabb kis falutól egy 2 órás buszozásra max....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest