- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
nbukta77 #4058 üzenetére
Akkor nem sokáig húzta egyik se. Én meg most nézem, hogy 2 hónapja megvan már a telefonom (05.18 vettem), azóta is repeszt, pedig csak 3 újraindítása volt (2x frissítés miatt, 1x meg egy wipe miatt pár napja).
Gépen a kidolgozott képek mappájában 1000+, a telón 3000+ kép vanÉs ez csak 2 hónap..
(#4059) tibcsi0407 nekem már a 4. nap lett egy hajszálkarc a kijelzőn..
-
2ofthem
aktív tag
válasz
nbukta77 #1831 üzenetére
Én nélküle használom, eddig még nem karcolódott össze, bár én karcnak azt nevezem amiben elakad az ujjam, és látom anélkül hogy 27x végig törölném a kijelzőt és eltüntetnék róla mindent. S8-at is így használtam több mint 2 évig és csak egy karc lett rajta. Szerintem ez attól függ kit mennyire zavar, illetve tervezed-e hogy eladod később. Nekem cégesek a telefonok, így nem gond ha karcos lesz, nem fogok továbbadni rajta. Ha fontos hogy tartsa az értékét akkor mindenképpen tennék rá fóliát én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest