-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
István971 #2191 üzenetére
nekem nem volt jó a fogása, keskeny és kicsit hosszúkás
Ezt most úgy írod, mintha nem minden új kiadású telo ilyen lenne. Az általad használt xs max is pont ugyanilyen hosszú, csak 4 mm-rel keskenyebb a p30 pro. És vásárláskor pont az ilyeneket lehet felmérni.
Persze van aki szeret belecsapni a lecsóba és utána meg csak sírni. Illetve a külső méreteket már a tesztekben, gyártói leírásokban is megadják... mégse készültél fel rá.
A másik a telefon tároló sebesség egészen korrekt,
A tároló olvasási sebességben az összes csúcs telo nagyon hasonló eredményeket hozz bencmarkokban. Írásban meg pont a p30 pro az ami köröket ver mindre.
a kamera abszólút nem azt hozza amit a kamu reklámokban igérnek
Mert te a reklámok alapján vásárolsz? Minden gyártó el akarja adni amit gyártott és előszeretettel túloznak. Az Apple bemutatókon meg ezt nyomják: A valaha volt leggyorsabb iPhone. Ezen is csak röhögni lehet. Pont semmit se mondtak vele.
p30 pro: videóban nyilván nincs egy iPhone szintjén, de fényképezésben mégis az elsők között van. -
rolandrepasi
tag
válasz
István971 #2039 üzenetére
Csak viccnek szántam. Elnézést! Annyiért igen korrekt.. Én p10 óta (kis kitérőkkel) huaweit nyúzok. Való igaz hogy eleinte nekem is furcsa volt a kamera és a szoftvere. De utána mate10 pro, mate 20 most ez. Ha kiismered a kamera adta lehetőségeket és elfogadod hogy csak telefon, akkor bőven használható. Sőt..Pont mint a samuk, iphoneok, xiaomik stb...
-
Aryon87
félisten
válasz
István971 #2043 üzenetére
A Samsunggal való érzésedet megértem, nem is akarok belemerülni, S7edge, Note8, most S9+ van, de 2 hónapnál többet egyik se élt meg nálam, de néha jó lepacsizni az ördöggel
(S9+ most szervizben, aztán megy is elfele a házból, és lépek vissza Huaweire, ehhez a közösséghez majd nyáron csatlakozok, addig a P20pro megteszi).
iPhone nekem nem jön be rendszerileg, képalkotásban viszont a Max tetszik. Az sem tökéletes, de a korábbi szériákhoz képest jóval jobban alkot.
-
Aryon87
félisten
válasz
István971 #2032 üzenetére
Inkább érteni kellene a fotózásához. Megosztanál velünk 1-2 képet, lássuk mi is a gond?
Mellesleg egy idő után meg fogja jegyezni hogy ha a pro módot használod többet, akkor azt fogja megnyitni, legalábbis nekem M10Pro-n így volt. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy a telefon még friss nagyon, fog kapni pár frissítést, amivel a kamera jobb és jobb lesz (jó példa erre a M10Pro és P20Pro. Azok is érdekesen kezdték, mára már igencsak jók lettek). Videóban meg még csak most kezd tanulni a Huawei, nem ez volt a fő erőssége.
De sebaj, vegyél Samsungot, S10+-t, bár az sem különb, ráadásul az is a szokásos misével indít, túltolja a színeket, amit majd valamikor javítanak. S9+ pl igencsak digitális beütésű képeket csinál, hiába jó (perpillanat azt használom, de nem sokáig már). Vagy ha Samu nem játszik, akkor még az iPhone XS Max-t ajánlom..
Ha abszolút natúr képminőséget akarsz, akkor Pixel vonal és HTC U12+.. -
rolandrepasi
tag
válasz
István971 #2034 üzenetére
Kíváncsiságból nem hogy elmennél valahova egy másik ilyen telefont kipróbálni. Ha annál is ezt tapasztalod akkor tényleg ne erőltesd. Ha viszont mást érzel akkor érdemes más irányba is gondolkodni. Annyi negatívat írtál hogy az ismerőseim nem mondtak összesen ennyit mióta megvan nekünk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest