- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinnokina
tag
válasz
Bigboy30 #7241 üzenetére
ez egy PC-re, laptopra telepíthető program, amivel összekötöd a mobilodat. https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/
-
Jano_023
őstag
válasz
Bigboy30 #4399 üzenetére
Szia, én linkeltem egy vízálló tokot feljebb, élesben nem volt tesztelve de itthon jól működött. A gimbal témát én is néztem osmo mobile 2 használtam már 25k garanciával lehet venni. Ha sokat videozol lehet jó, de látod hogy megy az eszme csere a videó minőségével kapcsolatban.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Bigboy30 #4160 üzenetére
Amikor áll a logonál nyomd hosszan a bekapcs + hangerő fel + hangerő le gombokat (tehát mind a hármat). Ettől elvileg újra fog indulni a telefon. Amikor épp kikapcsolt a kijelző engedd el a gombokat, majd tartsd nyomva a bekapcs + hangerő fel gombokat és várj amíg be nem jön valami. Ha szerencséd van, akkor a boot menü jön be...ha így történt, akkor meg lehet próbálni egy wipe cache-t pl.
Anno HTC-vel jártam hasonlóan, ott ez a trükk bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Poco X4 Pro - 6/128
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest