Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinnokina
tag
válasz
Bigboy30 #7241 üzenetére
ez egy PC-re, laptopra telepíthető program, amivel összekötöd a mobilodat. https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/
-
Jano_023
őstag
válasz
Bigboy30 #4399 üzenetére
Szia, én linkeltem egy vízálló tokot feljebb, élesben nem volt tesztelve de itthon jól működött. A gimbal témát én is néztem osmo mobile 2 használtam már 25k garanciával lehet venni. Ha sokat videozol lehet jó, de látod hogy megy az eszme csere a videó minőségével kapcsolatban.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Bigboy30 #4160 üzenetére
Amikor áll a logonál nyomd hosszan a bekapcs + hangerő fel + hangerő le gombokat (tehát mind a hármat). Ettől elvileg újra fog indulni a telefon. Amikor épp kikapcsolt a kijelző engedd el a gombokat, majd tartsd nyomva a bekapcs + hangerő fel gombokat és várj amíg be nem jön valami. Ha szerencséd van, akkor a boot menü jön be...ha így történt, akkor meg lehet próbálni egy wipe cache-t pl.
Anno HTC-vel jártam hasonlóan, ott ez a trükk bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest