Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nashville

    tag

    Sziasztok,

    kb. 1 évvel ezelőtt tárgyaltuk itt egy páran akksicseréről. Még plusz egy évet kihúztam az eredeti akksival, de már naponta kétszer is kellett tölteni így az ajánlások után a Fixify-t néztem ki. Pluszban sajnos 3 hete nálam is elkezdődött a hívás közbeni hangprobléma, de kicsit másképp, mint ahogyan egy páran hasonlóan írtátok.
    Nálam úgy néz ki a helyzet, hogy a beszélgetés elején nem hallanak, változóan kb. 10 mp-ig, de sokszor tovább is, ma hajnalban pl. 20 mp után sikerült csak úgy, hogy kihangosítottam a telefont. Sokszor nem várnak ennyit sem megszakítják a "süket" vonalat. Utána újra hívom és tökéletes. Ez előfordul bejövő híváskor is nem csak kimenőnél, változó gyakorisággal.
    Amiket írtok, hogy a Google keresőben és minden egyéb hanggal diktálás továbbá a Shazam "nem hall" probléma nálam nincs, eddig minden alkalommal jól mentek ezek, csak hívás közben jelentkezik a probléma.
    Az akksicserét tegnap megoldották, de nem volt alsó mikrofon szalagkábelük csak felső és átvezető fólia. Tesztjelleggel beépítették volna az átvezetőt, de kb. 3-4 ezer Ft-os alkatrészt 17800 Ft-ért nem akartam berakatni, főleg úgy, hogy lehet nem is az a megoldás. Nem sok ez egy kicsit? Főleg úgy, hogy már szét volt szedve a telefon az akksicsere miatt...
    Amúgy megkérdezem az alsó mikrofon szalagkábel anyag és munkadíjjal szintén 17800 Ft lett volna.
    A leírt hibajelenség alapján mit javasoltok, ha esetleg ugyanilyen problémája volt valakinek mi volt a megoldás? Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák