Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Ezt a hülyeséget írtam múltkor:
"Az az érdekes, hogy a Google ezeket ismeri el certificate szempontjából:
Huawei HUAWEI P20 Lite HWANE ANE-LX2J
Huawei HUAWEI P20 Lite HWANE HWV32"
persze átvertem magam, van ott a listában ANE-LX1 is!Tehát ezt kellene tennünk:
If it’s on the list: We’d like more information about your experience. You can send feedback to help us review the alert.Open your device’s Settings app.
Tap GoogleHelp & feedback
Send feedback.
Enter details about what happened. Include the name of the app used when you got the error and add the hashtag #appalert.
Check System logs.
Tap Send.
-
-
bb71
őstag
Mondhattad volna, hogy nem segít...
Az az érdekes, hogy a Google ezeket ismeri el certificate szempontjából:
Huawei HUAWEI P20 Lite HWANE ANE-LX2J
Huawei HUAWEI P20 Lite HWANE HWV32de a mienk meg LX1 !!!
A P9 Lite-ból ezeket fogadják el:
HuaweiHUAWEI P9 lite mini HWSLA-QSLA-L02
HuaweiHUAWEI P9 lite mini HWSLA-QSLA-L22
HuaweiHUAWEI P9 lite mini HWSLA-QSLA-L23 -
bb71
őstag
Tegnap rádobtunk több órát erre a sz@rr@... fiam lementett mindent, reseteltük a telót, minden visszaállít alapra és így sem jó! 2-3x jött üzenet, hogy új verzió van, azt telepítettük, semmi eredmény... most azt gondoljuk, hogy a fő probléma az, hogy a Play Protect certificate nem létezik a készülékhez.
-
bb71
őstag
Arra jutottam tegnap este, hogy más is panaszkodik nem csak Mo-on erre a problémára!
Azt találtam, hogy a Google Play Szolgáltatások csomagot kellene visszaállítani az eredetire, régebbire (frissítés eltávolítása vagy valami ilyesmi), csak éppen mivel ez rendszeralkalmazás és minden ezen múlik, nem mertem megtenni, illetve a frissítés eltávolítása (root alatt is próbáltam) és az alkalmazás leállítása sem történik meg, hibát dob. Nem értem miért. -
eszlenyek
tag
Sziasztok,
A legújabb frissítés óta haver telefonja azt csinálja, hogy a headset ikon kint van és úgy is érzékeli a telefon mint ha be lenne dugva folyamatosan. Telefonálni csak headsettel vagy kihangosítva lehet így. Ugyan úgy a telefonon lejátszott videók is csak headsettel működni.
Valami megoldás esetleg? -
atala
addikt
Közben megtaláltam. Ez nem az a biztonségi mentés volt, hanem a Cloud-ba való mentés. A beállításoknál a legfelső menüpont Fiókközpont-Cloud. Csak azért nem tudott automatikus mentést készíteni, mert valamiért nem volt hitelesítve a telefon. A készülékeknél nullát jelzett. Most már jó.
Viszont ha már itt tartunk. van egy olyan biztonsági mentési lehetőség, ahol te is írtad, csak nem memória kártyára, hanem a megosztott mappába. Ez elvileg kapcsolódik a számítógépemre, de nem tudom milyen felhasználói nevet, és jelszót kell beírni, mert a számítógépen az otthoni csoportnak csak egy jelszava van, felhasználói név nincs.
-
colonell
senior tag
Hát olyat még nem csinált nekem. Csak ezzel az ország/adatvédelemmel üld9z ki a világból.
99%-os zenelejátszóból, nekem tökéletesen megfelelt. Csináltal rgy használhatatlan idegesítő semmit :D
Keresnem kell valami egyszerű de nagyszerű zenelejátszót, ezt meg hibernálni. Kár érte, kiváló ügynök volt. -
MR ME
aktív tag
ha semmire nem reagál, akkor valszeg alapból törlik a háttértárat benne, esély meg nem sok van rá mivel semmit nem csinál h te adatot lopj róla....
valahol én nem tartom hülyeségnek ezt a dolgot, persze kevésbé szigorúan is lehetne venni, nekem is 5x mondták el mielőtt bevittem a telót h töröljek róla mindent mert nem nyúlhatnak hozzá....ha jól emlékszem fél-1 éve volt botrány valami adatlopásokról, fbi meg hasonlókra mutogatva, azóta nézik ezt ennyire szigorúan....
am meg alap h csinálsz mentést a telefonodról mielőtt szervízbe adod, akkor már nem full mind1 hogy utána törölsz róla mindent? amúgy sem úsznád meg h visszamásolj rá mindent ha kijön a szervízből....ekkora gondot azért nem okoz ez a dolog sztem!
-
MadMancs
veterán
De térerővel nincs baj, várpalota - Budapest majd tovább Budapest - Karcag vonalon utazok rendszeresen. Volt rá példa hogy a teljes 3 órás utat ( igaz a végét már powerbankkal) végig beszéltem. Szóval térerő van. Az most nem lényeg hogy kivel beszélek ennyit egyhuzamban. De otthon VoLTE hálózaton egy 3órás beszélgetés 35% ot evett.
Paypal. Időnként beadja fizetési lehetőségként de bejelentkezést közli hogy ez még bizony itthon még nem fog menni.
-
MadMancs
veterán
Én fordítva tapasztalom. Utazás közben (vonat) nem jellemző a 4G kapcsolat. Olyankor 2G Only üzemmódban vagyok az mindenhol elérhető. Képes a teló 2 óra alatt 100 ról 0ra merülni. Míg ugyanolyan használat mellett 4G Only simán elmegy 5-6 órát ( face, Firefox , viber, Messenger, kis játék)
-
Andee_26
csendes tag
Köszönöm a választ! Nekem már több mint egy hete folyamatosan csak egy napokat bír, úgy hogy nem használom többet mint azelőtt. Letöröltem alkalmazást, próbáltunk kikapcsolni dolgokat, hátha az meríti, de még mindig nem sikerült beállnia. Szerintem megpróbálom a gyári beállítás visszaállítását, ha az sem segít, lehet kérem vissza a korábbi andoridot
-
MadMancs
veterán
3-4 napja kezdtem el a gesztusvezérlést használni ( tetszik hogy kicsivel, de mégis sokkal nagyobbnak tűnik a kijelző).
Szerencsére tökéletes a vissza is. Csak úgy kell indulni hogy teljesen a széléről. Nálam az üvegfólia széle pont érzékelteti az indulási pontot. Oldal-rejtett menüs appok se kavarnak be, azoknál kicsit beljebb van az indulás.
Sokkal gördülékenyebben és gyorsabban használható a telefon, nagyon jó ötlet volt. -
ORCA58
addikt
Azt hiszem neked P Smart 2019 van Android 9-el . Annál lehet kikapcsolnia gesztusoknál a Google segédet.
A Mate 20 Pron is ilyen.
Úgy néz ki szerencse kell ahhoz, hogy valakinek tökéletes legyen a vissza gesztus.
Volt szerencsém megnézni kiállított telefonokat, és volt olyan, többek között P20 és P20 Pro melyeken kínszenvedés volt rábírni, hogy a vissza gesztus működjön. Inkább a képeket görgette. Más üzletben ezek is és a PSmart 2019 is tökéletes volt. Talán kijelző függő, a fene sem tudja. -
-
bl4ze
veterán
Ez annak szól akinek gondja van a számkijelzéssel
A saját adatok közt ha a hívószám küldés tiltása nincs bepipálva, elméletileg akkor jó a kijelzés.Ezt hol nézed a "saját adatok közt" ?
Egyébként a leggyorsabb módja megnézni *#31# és lekéri a szolgáltatói adatot és látod megy-e a kijelzés hálózati oldalról, vagy nem....
-
bl4ze
veterán
A dedikált account manager igazolta vissza a változtatást, és a *#31# teszt is azt mutatja, hogy hálózati oldalon rendben, a Telekomnál : "A hívóazonosító megjelenik".
Ennek ellenére sajnos reset - kikapcs után "Privát Szám" ami fogad ha hívok bárkit a Telekom SIM1-ről.
Csak akkor lesz jó, ha kézzel módosítom.
Azt gondolom ez valami rohadt EMUI bug -
bl4ze
veterán
Nekem ez van beállítva és soha sem áll át.
Tárcszó Beállítások->További beállításom->Hívószám azonosító->Hálózati alapértelmezettNekem is ez van beállítva, ahogy látod a T-nél be van állítva a hívószám kijelzés, ennek ellenére a P20Lite minden reset vagy ki-be kapcs után "Privát szám"-ot jelez, nem mutatja a hívószámomat, mindaddig amig nem állítom át erről a "Szám kijelzése" másik opcióra. Nonszensz
-
bl4ze
veterán
-
TommyY2
tag
Én is 2 éves P9 Lite-ról váltottam, de nagyon megbántam. Előzővel nem volt semmi gond azon kívül, hogy kicsit lassú volt.
A P20 Lite a gyorsaság kivételével minden szempontból csalódás nekem is. Kevesebb üzemidő, a Jabra bluetooth fülesem hol kommunikál vele, hol nem, ami nagyon bosszantó, főleg vezetés közben (előzőleg írta valaki, hogy beszélt a Huawei-el, akik azt mondták, hogy a következő nagyobb frissítés megoldja majd a problémát, már alig várom).
Én az alkalmazások nagy részét teljesen manuálisan használom (minden ki van lőve), így az üzemidő tűrhetőbb.Tud esetleg valaki megoldást a bluetooth kommunikáció javítására (Ha hívás közben kapcsolom be a fülest, egyáltalán nem csatlakozik. Készenléti esetben sem mindig).
TommyY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Subaru topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest