- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
zeorsdfd #3742 üzenetére
Én nem játszom telefonon és semmilyen 3d alkalmazást nem futtatok így nekem nem mond semmit hogy erősebb proci kellene. A kamera nekem onnantól kezdve volt teljesen jól használható és hasznos amikor bejöttek az első autofókusszal rendelkező mobilok.
Így szöveget fényképezni nem kell 400 ezres telefon sem. Egy selfi meg szerintem tök minegy egy másfél milliós sony fényképezővel vagy egy 10 éves telefonnal készül szerintem. Annyi profi fotos a világon nincsen mint ahány ember rá van izgulva a minél jobb kamerás telefonokra. Én meg nem látok közte semmilyen különbséget ami úgy orrba vágna. Anno észrevette, mikor a vga felbontásos telóm lecseréltem egy 2,0 Mpixelesre hogy több részlet van rajta. Aztán azt űberelte mikor lett autofókusz. Azóta számomra semmi jelentős. -
MadMancs
veterán
válasz
zeorsdfd #3022 üzenetére
List of devices that will probably receive the update.
Szóval nem is biztos. De ha valami csoda folytán megkapnánk az csak valamikor jövő nyáron. Két hónapja jött 9.1
P Smart 2019 ről van valakinek apasztalat? Jelenlegi terveim szerint az váltana p20 lite ot. Érezhető lenne a különbség? Mert 28 lenne a pokhalos kijelző cseréje azt meg havi 2300ért adná Telekom.
-
bubus66
nagyúr
válasz
zeorsdfd #2636 üzenetére
Visszakerült a legnépszerűbb memóriakártyák technológiája felett őrködő SD Association tagjai közé a Huawei.
-
colonell
senior tag
válasz
zeorsdfd #2095 üzenetére
Legjobb Gesture a Chromba a lefelé húzod akkor frissíti az oldalt. Fészbúkon megírom a "600 oldalas tanulmányt" pl csoportba, végigolvasnám, hogy minden oké-e, lehúzom, hogy felmenjen a tetejére, befrissíti az oldalt és megy a lecsóba minden... Nem egyszer jártam így és tudom, hogy az én balf@szságom,de azért meg szoktam köszönni, hogy ennyi gesture van már
Persze ízlések és pofonok
Ja és itt, ugyanez
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest