- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
colonell #3146 üzenetére
2 verzió van, vagy vedd el a netet a Zene apptól, vagy az AppGallerytől. Én mindkettőtől elvettem, és nem is magától frissitett, hanem én frissitettem manuálisan egy topiktárs ajánlására. Nem tetszett, most újra a régi van.
Chromenál dobj egy gyorsitótár törlést, és egy Adatot is ha nem jó. Elvileg meg kellene javulnia. -
ORCA58
addikt
válasz
colonell #3138 üzenetére
Egyes esetekben kínai írásjelek jelennek meg a szám címekben!
Meg lehetne írnia a Huawei Magyarországnak, de úgyis magasról lesz... mi a hiba oka. Hogy ne kelljen utána nézniük a sablon szöveg jön majd vissza, hiába jelentkezik az összes készüléknél. Vidd be a készüléket, mert a tiéd rossz! -
ORCA58
addikt
válasz
colonell #2040 üzenetére
A K&H app is tökéletes működik rajta.
Megoldódott a HiSuit gondom. A gyári visszaállítás nem segített. A Win7-el van baj. A főlépernyőn kiírja a hogy 287 névjegy van, de a listában már 0 db.
Win10-en is megnéztem ott működik, de a Huawei nem fejlődött az elmúlt 5-6 év alatt semmit. A névjegyekhez tartozó dátumokat most sem mutatja meg. Egy esetleges módosításnál ki is törli. Pedig a telefonjuk tudja, hiszen a Google így írta meg.
A telefonba épített Backup-ot ismét elrontották. Korábban a Google névjegyeket nem mentette, most pedig a Google naptári bejegyzéseket nem menti. Ha a telefont választom egy naptári bejegyzéshez, akkor azt látja.
Kb. fél éve volt egy verziójuk, ami mindent mentett. Se előtte se utána nem volt hibátlan.
Kár mert amúgy tök jó menést lehetne vele csinálni.
Jó pénzért letesztelném nekik, ha már ők nem képesek erre! -
ctibor
senior tag
válasz
colonell #1760 üzenetére
Még egyszer -- részemről utoljára -- az eltűnő számkijelzésről:
Azt írod:
"...nem bug, hiszen csak a telekomos simkártyával csinálja, mivel, ott az elrejtés az alap, a telefon meg behúzza a szolgáltatói alapbeállításokat mert okos, ergo nem bug. Ennyi"
Ez logikus, e szempontból nézve igazad is van!
Csakhogy: a modern okostelefonok többsége (talán mindegyike) úgy működik, hogy a telefon beállításokban felül lehet bírálni a szolgáltatói alap-beállítást számkijelzés-ügyben. Ezt tudja a P20 lite is. A többi, általam ismert és használt telefon viszont újraindítás után is megtartja a beállítás felülbírálatát, ezért a szolgáltató továbbra is tilthatja a számkijelzést, a teló mégis rá fogja kényszeríteni. A P20 lite viszont ilyenkor "elfelejti" a saját korábbi beállítását és újra végre kell hajtani a felülbírálatot.
Ezt neveztem én bug-nak, de lehet, hogy csak fícsör -- nekem akkor is furcsa...
-
bubus66
nagyúr
válasz
colonell #1727 üzenetére
Szia!
Azért mert egy határ sz@r a telekom az nem bug hanem szolgáltatói hiba Te ezt a megállapítást honnan szedted? Telekomos vagy mert ha nem akkor amit hallasz vagy amit olvasol vagy mondanak azt nem kell mindent elhinni.. Különben meg melyik szolgáltatónál vagy?Valószínű, hogy bug lehet mivel én is Telekomos vagyok, és az enyémet is a lányomét is és a páromét is, sőt a környezetembe az ismerőseim között is Telekomosok vannak és mindegyiknek kijelzi még akkor is ha másik hálózatba telefonálunk.
-
-
bl4ze
veterán
válasz
colonell #1501 üzenetére
Ha kikapcsolom ezeket az "Indítás" menüből akkor azt írja pirosan, hogy nem fognak olyan szolgáltatások működni mint a Gmail, Play Store stb. ha ezeket kikapcsolom.
Ez igaz?
Én most mind a három opciót kilőttem : Automat. indítás, Másodlagos ind, Futtatás háttérben.
Biztos jó ez így ?
-
bl4ze
veterán
válasz
colonell #1484 üzenetére
Nekem nem tűnt fel: a fő fogyasztó torony magasan a Google Play Szolgáltatások.
2 naponta töltöm 60-100 perc SOT-tal. Nem találom túl erősnek.
MÁS : dual sim telefonom van. SIM 1 : Telekom céges kártya SIM 2 : Telenor privát kártya
Bármilyen újraindítás-kikapcsolás után a Telekom 1-es kártya "Privát szám"-ra átáll. Kézzel kell állítani, hogy mutassa a számot, hivószám kijelzést.
Mit lehet ez ellen tenni? Mert rohadt idegesítő. -
No.01
addikt
válasz
colonell #1414 üzenetére
Kozben ha ossze nem is vesztunk, de sikerult elegge heves vitat generalnunk amibe vegul tobb kollega is beszallt igy kenytelenek voltunk utanna menni a dolognak.
Summa summarum ami a kollegamnak van az egy gyengebb minosegu uveg... o cserebe dragan vette
Maga a pontok a dot matrix elvebol adodnak, de mivel en sosem vettem olcso "eldobhato" uveget igy nem is tallakoztam a jelenseggel... de mostamr tudom, h nemcsak az szamit, h full coverage vagy sem, de ez a matrix dolgo isTalan a kepen latszik a dolog:
zsole84:
Koszi a linket
-
-
bl4ze
veterán
válasz
colonell #1131 üzenetére
Nekem ez az első EMUI. Még szokom.
Használ valaki itt okos karkötőt (Amazfit Bip stb.) P20 Lite-on?
Azt veszem észre, hogy sokszor leszakad a BT-ről az óra, pedig ott van a telefon+karóra 1 méterre egymástól.
Nem szinkronizálja a hőfokot stb.Kell valami spéci engedély neki a beállításokban? Akku, Rendszer stb... Köszi.
-
bl4ze
veterán
válasz
colonell #1129 üzenetére
Jaja, de úgy néz ki a "Notificon" zavart be, azzal lehet minden app-nak külön hangot adni, vibra stb.
Letöröltem, és most minden jó. Most nem csilingel ha kilövöm a wifi-t stb. Egyelőre úgy tűnik rendben a dolog.
Kicsit fura még ez az EMUI, korábban csak vegytiszta droidokkal volt dolgok. (Nexus 5X stb.) -
bl4ze
veterán
válasz
colonell #1125 üzenetére
Nagy nehezen sikerült : van most hang, de a lezárt képernyőn nem írja ki az üzenet szövegét, mint korábban csak annyit, hogy "New message from XYZ".
XDA-n volt egy tipp mit kell csinálni, úgy jó lett végül a hang, de a ma meg ez a lezárt képernyős értesítés néz ki ilyen majom módon.
Nekem (sajnos) nagyon kell a Viber, majdnem mindenki azt használja. Én nem tudom törölni.
MÁS: tegnap este végre megjött a 156-os frissítés, úgy néztem ez már a 09 havi biztonsági csomag/patch.
Ez most OTA-n a legújabb itt Magyarországon? -
killzone1987
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
colonell #807 üzenetére
Szia lehet még kapni függőt a régebbi típusokból, de simán függetlenítik (Telekom) az biztos. Ez jó is így mert akkor mi értelme lenne a DS-nek, hogyha csak egy szolgáltató kártyáját tudná használni.. Anno mikor Dualosítottam(tuk) a P8 Litet, a P9 Litet voltak ilyenek.
-
petati94
tag
válasz
colonell #761 üzenetére
Köszi a választ. Erről viszont tudok.
Kicsit konkretizálom a kérdést:Ha bemegyek a beállításokba és ott megnézem a tárhely alatt, hogy mennyi a szabadhely, akkor ott 46,x GB-ot ír. Ha megnézem mondjuk Diskinfoval vagy a tTorrent-nél, hogy mennyi a szabad hely akkor 43,3-at ír. Ami azt jelenti, hogy ~3GB valahol elveszik.
Ez érdekelne, hogy mi okozza és hogy másoknál is ilyen-e.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
colonell #687 üzenetére
Köszönöm a gyors választ mindenkinek!
Bár mondjuk maga a Hivatalos Huawei oldal is ezt írja:
ANNE-L01:
NFC TámogatottANNE-L21:
NFC Nem támogatottKérdés, hogy az edigi mit árul. Nektek mi a típusszám?
-
akaido
addikt
válasz
colonell #625 üzenetére
Természetesen más kategória.
Lett beletéve SD zsuga, ennek ellenére maga Dr.Oid foglal sokat, néhány naponta pl. a Telefonkezelővel tisztogató halacskázni kell.
A kategória ugrással legalább egy óráig királynak érezhettem magam.
Na de utána: "Ezt, hogy kell az új telefonon?"Apa kezdődik....
-
-
dezz
nagyúr
válasz
colonell #531 üzenetére
Végül is EQ, vagy más is?
Full hangerőn már esetleg torzít és ezt lehet csökkenteni a megfelelő EQ-zással? Vagy, nem éri el a torzítás szintjét a hangerő (maxon sem torzít EQ nélkül), de az EQ-zással kicsit még erősíthetők egyes tartományok?P9 Lite 2017-en van ott egy olyan is, hogy Headset SWS effekt, ami EQ+3D hangzás erősítés+kis hangerő növelés(+egyéb effektek talán).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest