- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
huberpe #2482 üzenetére
hmmm, a teló saját belső memóriájára menti a képeket vagy sd kártyára? lehet hogy kivette a kártyát vagy nem látja kártyát és akkor automatikusan belsőn keresi a képeket.. ha manuálisan lett töröéve sd ről akkor recuva vagy det data back visszaállító progival visszaállítható sd ről..
-
bl4ze
veterán
válasz
huberpe #2209 üzenetére
"notification badges menüpont" - ez hol van? hol keressem?
NOVA tulajdonoságok alatt a "Jelvények" be van kapcsolva az "Értesítések kezelése" alatt - de nem mutat pöttyöt.
Hol kell még állítani? Leírod pontosan melyik menü, melyik beállítás? Lehet máshol is kell, azt nem találtam.
Köszönöm.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
huberpe #1609 üzenetére
nekem hasonló van a honor play-en, csak nem spingen hanem nxp, alig volt 3$,elvileg BCF-s(Blue Color Filter-kék szín szűrős), bár azért a szemvédelem funkciót is használom... nem rossz, de csak a széleken tapad, viszont annyiból jó, hogy könnyen lejön...az érzékesnysége is nagyon jó, de nagyon pontosan kell felrakni,hogy a fekete széle ne nagyon takarja ki a széleket
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
huberpe #1558 üzenetére
esetleg a kimenő szerver portja is jól van beállítva? nem mind1 hogy 587-es vagy 465-ös porton kommunikál, és a titkosítás tipusa sem mind1,ssl,tls,vagy starttls...
ssl/tls 465-öt használja
starttls 587-et használja
speciel a gmailben használható mind3 titkosítás és mind2 port beállítható a megfelelő titkosításhoz
gmail kliensnél fontos hogy a legfrissebb legyen fent...
én anno outlookkal szívtam nagyon sokat, pont az ilyenek miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged