- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
.zSoLTi. #2130 üzenetére
Sziasztok!
Jó lenne, ha valaki frissítést kap és itt közli, az a szolgáltatóját is közölje, hogy ne legyen állandó kérdezősködés utána, hogy melyik szolgáltatónál van, vagy nincs még frissítés!
A Feleségem készüléke is kapott frissítést, Vodafone-s, 157-ről 159-re frissült -
bb71
őstag
-
bb71
őstag
-
ORCA58
addikt
válasz
.zSoLTi. #1324 üzenetére
Este 60:30 kor elmenetem egy T bolt előtt és nyitva volt. Be is mentem ki volt rakva egy csomó Huawei
-Pár hőnapja még max 2-3 készüléket lehetett megnézni náluk.-
Kint volt többek között a P20 lite, P Smart és a Mate 20 lite is. Ez utóbbi nekem már nagy tepsi, és a súlya sem barátságos sajnos.
Alaposabban megnéztem, bizony nagyon tetszik.
Egy dolog zavart, hogy a P20 Lite és P Smart kissé meleg volt, míg a Mate 20 lite nem. Mindegyiken folyamatosan futott a promo videó.Ezzel kapcsolatban egy kérdés. Navigáció + zene + töltés közben okoz problémát a melegedés, vagy azért ez nem olyan nagy mértékű.
A P9 és honor 8 rovatokban sokak jelezték, hogy nekik ezt így együtt főleg melegben nem szereti a telefonjuk, sőt még merült is közben.
A P9 lite-nál ilyen a legforróbb napokon sem fordult elő, pedig mindig tokban van. -
Black_Raven
veterán
válasz
.zSoLTi. #886 üzenetére
Enyém pont most ment két nappalon át, (mert éjszaka alszik)folyamatos mobilnettel(4g)és bluetooth kapcsolattal a karkötőm miatt, és 7 óra SOT jött ki így. igaz 10% maradt az akksiban. De ez bőven szép, tehát elégedett vagyok.
nekem nem gyenge..ami gondom van vele: az hogy nem dual simes, és az A2 nagyon bejön. Más okom nincs a váltásra.
-
Black_Raven
veterán
-
Daemos
tag
válasz
.zSoLTi. #683 üzenetére
Igen, ez erőteljesen felhasználói szokástól függ!
Isteni szerencse hogy van benne quick charge mert így akármikor tudsz gyorsan belepumpálni annyi energy-t hogy a nap hátralevő részébe ne merüljön le
Én felhasználói szokásomnál ki bír simán 1 napot, viszont volt hogy elfelejtettem tölteni és 23%-al mentem neki a napnak de ahogy sikerült áramforrást találni rátettem és utána már kihúztam vele a napot!
Gyors töltés nélkül nézhettem volna
Előtte 4x volt, igaz az többet kibírt viszont ott ha belefutottam egy ilyen napba hogy délelőtt 20-30% azzal nem tudtam megjátszani hogy pumpáljon gyorsan annyit hogy jó legyen.
-
ORCA58
addikt
válasz
.zSoLTi. #680 üzenetére
Ez örökös és felesleges vita téma.
Egyáltalán nem mindegy milyen hardver igényes program fut, milyen a fényerő, mekkora a térerő stb..
Ha feltöltöd és rögtön lemerülésig videót nézel sokkal több, ha olyan helyen vagy ahol gyenge a térerő és sokat telefonálsz, sokkal kevesebb kijelző időt lehet elérni.Következtetés: A kijelző idő a felhasználás módja drasztikusan befolyásolja. Nem lehet két felhasználónál csak ez alapján hasonlítgatni.
-
akaido
addikt
válasz
.zSoLTi. #638 üzenetére
Telefonban az AMOLED kijelzőt nem nagyon lehet látványilag überelni.
A nejemnek két SIM zsugája van, így a samu bácsik többsége ezért kiesett. Adalékként a HuaweiClonePhone app segítségével a régi telefonszámait, SMS-eit, kamera és messenger képeit kb. 7-8 perc alatt áttoltam a p20 Lite-ra, így azért elég kényelmes volt neki, hogy szinte rögtön látta megszokott dolgait. (50 fölött kezd kissé rugalmatlanná válni nemcsak az emberi szervezet, hanem az elme is néha nyökög már.) Ez is szempont volt nálunk, hogy minél egyszerűbben, de mégis -autós hasonlattal- átülni a kényelmesebbe.
-
-
zoli62
addikt
válasz
.zSoLTi. #609 üzenetére
A Macemre most másoltam fel egy csomó zenét. Szerintem Az SE zenetelefonnak kíváló.Természetesen elsődlegesen telefonálni vettem, de az első igazán multimédiás telefonom, pedig már nem egyet elhasználtam. A Huawei is jó. A P9 Lite megmarad, a P8 Lite helyett meg azt hiszem, megtartom az SE-t, és fájó szívvel lemondok a P20 Lite-ról.
-
bubus66
nagyúr
válasz
.zSoLTi. #372 üzenetére
Szia!
Igen szokott így lenne néha, mert ahol vetted az más honnan szerezte be (pl Némeország) és akkor azért kapta meg a B136-os frissítést mert ott már kiadták a B136 Frissítést. Sőt a P Smartnál a Telekomosoknál a Custom pack amit a Telekom OTA-n küldött rá nem engedi frissíteni, egy ideig csak úgy lehetett megcsinálni, hogy a FF-el telepítetted. Utána már jött rá rendesen a frissítés.
Frissítéssel kaptad meg és mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest